Zoek
Sluit dit zoekvak.

L’Oréal False Lash Superstar X-Fiber mascara

Søstrene Grene voorjaars collectie

Ik denk dat ik wel mijn perfecte mascara heb gevonden en dat is een andere variant van het merk L’Oréal. Maar ik ben altijd benieuwd of het nou toch nog beter kan. Daarom gaf ik deze nieuwe mascara van L’Oréal, de False Lash Superstar X-Fiber mascara. Een mascara met twee verschillende kanten voor adembenemende lange wimpers en natuurlijk veel volume. Iets waar je mij wel voor wakker kunt maken op mascara gebied. Ik ben dus erg benieuwd naar het resultaat met deze mascara!

Søstrene Grene voorjaars collectie

L’Oréal wil dat je met deze mascara voor het maximale effect gaat, een effect dat gezien mag worden. Hou je dus van een subtiele en natuurlijke mascara, dan ben je bij deze mascara niet aan het goede adres. De verpakking is natuurlijk ook al vrij schreeuwerig, catchy en trekt meteen de aandacht. Maar toch vind ik hem er niet storend of lelijk uitzien, ik vind het wel wat hebben.

Søstrene Grene voorjaars collectie

De mascara bestaat uit twee delen met beide een totaal andere mascara. Je moet hem dan ook in twee stappen aanbrengen. Je begint natuurlijk met stap één en dit geeft je wimpers extreem veel volume met de zwarte primer. Daarna ga je verder met stap twee en deze lift je wimpers met de zwarte vezelrijke top coat voor extreme lengte.

Søstrene Grene voorjaars collectie

Dit is het borsteltje van de mascara bij stap één. Het is een vrij simpele mascara borstel die van dik naar dun afloopt. Het is een perfecte basis voor je mascara waar dus ook de primer in verwerkt zit.

Søstrene Grene voorjaars collectie

En bij het borsteltje van stap twee zie je meteen heel duidelijk de vezels van de mascara. Je moet stap twee meteen achter stap één aanbrengen en dan plakken de vezels aan de éérste stap vast en zo worden je wimpers verlengd. En je krijgt er zo echt hele lange wimpers van. De mascara zegt zelf trouwens als je de stappen oneindig achter elkaar aan kunt herhalen, maar ik vind dat het dan al heel erg snel viezige spinnenpoten worden.

Søstrene Grene voorjaars collectie

Goed, de mascara ziet er goed uit en de werking lijkt me duidelijk. Ik ben heel erg benieuwd hoe de mascara het gaat doen op de wimpers.

Søstrene Grene voorjaars collectie

Mijn wimpers zonder mascara.

Søstrene Grene voorjaars collectie

Mijn wimpers met de L’Oréal False Lash Superstar X-Fiber mascara. Ik heb hier de beide stappen gebruikt en weet eigenlijk niet zo goed wat ik er van moet vinden. Mijn wimpers zien er inderdaad vol en lang uit, maar wel heel erg rommelig. Als je goed kijkt zie ook overal de ‘fibers’ zitten, niet heel erg mooi.

Søstrene Grene voorjaars collectie

En qua draagcomfort vind ik het ook alles behalve prettig, ik heb lenzen en voel dat de ‘fibers’ ook in mijn ogen komen en dat irriteert behoorlijk. Ook heb ik het idee dat de ‘fibers’ gedurende de dag afbreken en het heftige effect wel een beetje verdwijnt. Voor de rest blijft de mascara goed zitten en laat geen zwarte waas onder de ogen achter. Ook met het verwijderen irriteren de deeltjes wel aan mijn ogen.

Søstrene Grene voorjaars collectie

Heb je gevoelige ogen en/of geef je niet zo om een dramatisch effect, dan kun je deze mascara beter laten liggen. Wil je graag een vrij heftig resultaat en kunnen je ogen wel tegen een stootje dan is deze mascara waarschijnlijk wel iets voor jou, maar als nog vind ik hem er niet met kop en schouders tussen uit steken. De L’Oréal False Lash Superstar X-Fiber mascara is vanaf nu te koop voor € 17,99 bij verschillende drogisterijen en bol.com. Wat vinden jullie van deze mascara?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

14 reacties

  1. Ik vind het vaak z’on gedoe twee mascara’s.
    Op zich valt het mee maar voor mijn gevoel in ieder geval niet.
    Zelf vind ik de paarse variant fatal lasches en de wing mascara van L’oreal ook de beste drogisterij mascara’s tot nu toe.

  2. mijn dochter heeft hem ook en heeft zo’n last van haar ogen gehad door die fibers :( en nee ik vind het niet mooi ook eerlijk gezegd omdat je het zo ziet zitten

  3. Wat is dan wel je favoriete mascara?
    Ik vind deze trouwens wel mooi bij je staan. Ik heb al veel mascara’s geprobeerd maar mijn favoriet is l’oreal telescopic. Deze vind ik echt veel beter dan volumious lashes of xl superstar.

  4. Ken dat soort vezeltjes. Die gaan ook vaak in mijn ogen zitten en met lenzen voel je dat extra. Het resultaat ziet er wel goed uit! Ben zelf nog altijd blij met mijn Catrice Glam & Doll false lashes mascara, in die paarse/lila huls. Scheidt de haartjes goed, verlengt ze, geeft volume én gaat er weer makkelijk af. En geen dwarrelende vezeltjes of uitlopers. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *