L’Oréal False Lash Superstar Mascara

 photo LOreacuteal False Lash Superstar Mascara_zpsga2eopiz.png

Als er weer een nieuwe mascara van L’Oréal op de mat valt maakt mijn hart altijd een sprongetje. Jullie weten ondertussen vast allemaal wel dat L’Oréal één van mijn favoriete mascara merken is. Waarom? Omdat de mascara’s van L’Oréal altijd lekker veel volume en body geven. L’Oréal haalt met deze False Lash Superstar mascara de dubbele witte mascara trend weer terug. We willen gewoon hele lange wimpers met veel volume!

 photo LOreacuteal False Lash Superstar Mascara1_zpsouzcwhx5.png

Dit is hem dan, de mascara die beloofd een onwaarschijnlijke hoogte aan je wimpers te geven. De twee stappen zorgen daarvoor. De eerste stap is voor het volume en de laatste stap voor ongekende lengte. Samen zorgt dat voor wimpers waar je alleen maar van kan dromen, aldus L’Oréal. Ik ben best benieuwd, vroeger heb ik deze trend overgeslagen, maar toen was het razend populair. Daarna kwamen de mascara’s die dit alles beloofden zonder twee borsteltjes en nu zijn ze weer terug. Ik ben heel erg benieuwd.

 photo LOreacuteal False Lash Superstar Mascara2_zpswfytoesa.png

De mascara is lekker opvallend en natuurlijk ook wel een beetje aan te maat. Hij is door zijn dubbelzijdige kanten natuurlijk groter dan normale mascara’s met maar één borstel en huls. Als je het mij vraagt is het niet echt een handige mascara om mee te nemen. Maar voor thuis gebruik is hij prima. Beide kanten hebben een inhoud van 6,5 ml wat het samen maakt tot 13 ml, een prima inhoud voor een mascara.

Op de verpakking staat nog een belofte van de mascara: een spectaculair push-up effect door middel van fibers. Daar was ik stiekem wel een beetje bang voor, want ook al is het veilig met lenzen, ik ben er toch niet zo een fan van…

 photo LOreacuteal False Lash Superstar Mascara3_zps9kd7xcg8.png

Maar toen ik de mascara bij stap 1 open draaide zag ik geen vezels maar een ‘gewone’ witte mascara. Dit is de eerste stap die je moet aanbrengen op je wimpers. Het is een primer met een witte mascarabasis die de wimpers één voor één verdikt. De speciale vorm van het borsteltje zorgt ervoor dat elk haartje meegenomen wordt.

 photo LOreacuteal False Lash Superstar Mascara4_zpso2v6awcp.png

Nadat je stap 1 hebt aangebracht gaan we natuurlijk verder met stap 2. Ik ben zelf niet zo een fan van witte wimpers dus eigenlijk wil ik daar wel gewoon een mooi zwart laagje overheen aanbrengen. Dat kan! In deze top coat zitten vezels die je wimpers nog meer verlengen. Het speciale borsteltje spreid de haartjes uit en zorgt voor een liftend effect met een prachtige krul.

 photo LOreacuteal False Lash Superstar Mascara5_zpsj2muwj50.png

Ik was heel erg benieuwd naar het effect van deze mascara. Jullie weten dat ik niet vies ben van een beetje volume en body als het gaat om mascara. Vaak was het zo dat je nog witte deeltjes zag zitten, ben benieuwd of dat hier ook het geval bij is of dat het goed dekt. Het aanbrengen gaat gelukkig zonder enige moeilijkheden. Laten we naar het resultaat gaan kijken.

 photo LOreacuteal False Lash Superstar Mascara8_zpsmxnemmlh.png

Mijn wimpers zonder mascara.

 photo LOreacuteal False Lash Superstar Mascara9_zpsgsmddbyn.png

Mijn wimpers met de L’Oréal False Lash Superstar mascara, stap 1.

 photo LOreacuteal False Lash Superstar Mascara10_zpsmvweqtj6.png

Mijn wimpers met de L’Oréal False Lash Superstar mascara, stap 2. Wauw, mijn wimpers zien er inderdaad ontzettend vol en lang uit. Wel klontert de mascara een klein beetje en plakken de wimpers toch een beetje aan elkaar. Voor de foto’s heb ik ze zo goed mogelijk proberen te kammen, maar als je hem even snel aanbrengt kan het gaan klonteren en plakken. Het is dus wel zaak dat je deze mascara met geduld en precisie aanbrengt.

 photo LOreacuteal False Lash Superstar Mascara7_zpsbj6wcst3.png

Maar… ik ben wel heel erg te spreken over het effect! Als je de mascara met geduld aanbrengt ziet het effect er zeker indrukwekkend uit! Ja, L’Oréal maakt zijn naam weer waar als het gaat om mascara wat mij betreft. Dan willen jullie natuurlijk nog weten hoe de mascara blijft zitten. Nou gewoon de hele dag zonder uit te lopen of af te brokkelen. Ook de volume en lengte blijft de hele dag, zonder in te zakken. Kijk dat zien we graag.

 photo LOreacuteal False Lash Superstar Mascara6_zpskvurff4r.png

Volgens mij zijn de twee stappen mascara’s weet terug van weg geweest, ze doen namelijk echt wat meer voor je wimpers. Of ik zelf nou elke dag twee kanten mascara wil gebruiken is een tweede punt. Ik hou van makkelijk en snel. Eerlijk gezegd heb ik geen zin eerst de ene kant en dan de andere kant te gebruiken. Snel mascara aanbrengen heeft toch wel mijn voorkeur. Daarom denk ik stiekem dat mijn luiheid het overneemt en daarom deze mascara snel links laat liggen. Maar misschien ook wel niet omdat het effect prachtig is.

De L’Oréal False Lash Superstar Mascara is vanaf nu te koop bij de drogisterijen voor € 17,99 per stuk, niet heel goedkoop. Maar een tip, bol.com heeft 2+2 gratis op alle L’Oréal producten.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

27 reacties

 • Reply
  Danielle
  12 mei 2015 at 15:07

  Wat grappig dat ze weer met zo’n twee stappen mascara uitkomen. Het effect vind ik wel prachtig alleen ben je natuurlijk wel langer bezig vanwege twee laagjes. Dat vind ik dan wel een beetje jammer.

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  12 mei 2015 at 15:32

  Wow wat een verschil! Je wimpers zijn echt lang, dat effect wil ik ook! Ik neem daar graag de tijd voor, bedankt voor de tip!
  Liefs, Iris

 • Reply
  Amanda
  12 mei 2015 at 16:19

  Een paar jaar geleden (volgens mij is dat alweer zeven jaar geleden) was ik dol op de mascara’s met twee kanten. Ben daarom ook heel benieuwd naar deze, wil hem zeker gaan kopen.

 • Reply
  Iffy | DiaryOfAMua
  12 mei 2015 at 16:25

  Wauw, super mooi! I’m impressed

  XO

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  12 mei 2015 at 16:26

  Dat ziet er goed uit!

 • Reply
  Margot
  12 mei 2015 at 16:28

  Ik denk dat ik hier te ongeduldig voor ben ;-)

 • Reply
  Vanessa
  12 mei 2015 at 16:33

  Wauw, zo’n mooi resultaat! Ik ben ook wel een beetje bang dat ik maar één kant zou gebruiken, heb niet zoveel geduld. Maar als ik het resultaat zie, dan is het de tijd misschien wel waard!

 • Reply
  Simone
  12 mei 2015 at 16:33

  Not bad!

 • Reply
  Andrea
  12 mei 2015 at 16:45

  Het effect is heel mooi! Fijn dat er ook geen grijze wimpers ontstaan ;)
  x

 • Reply
  beautifulday4makeup
  12 mei 2015 at 17:02

  Wat een prachtig effect heeft deze mascara op je wimpers. Deze lijkt me superleuk

 • Reply
  Manon
  12 mei 2015 at 17:06

  Wat een verschil!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  12 mei 2015 at 17:34

  Ik vind het effect echt supermooi bij jou!

 • Reply
  Vera
  12 mei 2015 at 17:45

  Het effect is echt super! Vind alleen zelf dat dit echt een mascara is voor in het weekend voor mezelf haha, weet zeker dat doordeweeks met halve witte wimpers zou rond lopen.

 • Reply
  Kelly
  12 mei 2015 at 18:34

  Ziet er goed uit! Ben benieuwd wat ik er van vind, heb ‘m nog liggen. :)

 • Reply
  Beautyjuf
  12 mei 2015 at 19:26

  Het verschil is erg mooi, maar ik vind het jammer dat ‘ie plakt en klontertjes achterlaat.

 • Reply
  Maaike
  12 mei 2015 at 20:08

  Wauw, dat effect kun je zeker duidelijk zien !

 • Reply
  chucky1012
  12 mei 2015 at 20:20

  Spetterend effect mits perfect aangebracht ;-)

 • Reply
  Sara
  12 mei 2015 at 20:57

  Goeie genade wat een prachtige, lange, git zwarte en volumineuze wimpers geeft deze mascara je. Ik lees vaak reviews van mascara op je blog, maar dit is toch wel één van de exemplaren met het meest overtuigende resultaat!

 • Reply
  Ceetje
  12 mei 2015 at 21:04

  Oeh zeker een fijn effect. Vandaag heb ik toevallig deel 7 van mijn zoektocht naar de perfecte mascara online. Maar deze wil ik ook zeker uitproberen!

 • Reply
  Amelie
  12 mei 2015 at 21:29

  Mooi effect, al mag het van mij iets minder dik

 • Reply
  Kelly
  12 mei 2015 at 21:39

  Het effect vind ik echt heel erg mooi! Vroeger, als tienermeisje was ik echt verslaafd aan dit soort mascara’s. Ik heb er heel wat opgemaakt en er gingen ook meerdere lagen over elkaar heen voor een extra drama effect. Vond ik toen erg hip hihi ;)

 • Reply
  Farah
  12 mei 2015 at 21:54

  Wauw wat een effect deze wil ik wel graag proberen!

 • Reply
  Nicole
  12 mei 2015 at 21:55

  Zo’n mascara heb ik echt jaren lang gebruikt! Als ik het effect bij jou zie snap ik ook weer waarom haha.

 • Reply
  Bianca
  12 mei 2015 at 22:05

  Wat een mooi effect :-) Ik vind mascara’s met zo’n basislaag meestal wel fijn :-)

 • Reply
  Rachel
  12 mei 2015 at 22:14

  ziet er goed uit, het enige nadeel met wit is dat er soms nog wit door het zwart heen komt of dat je net een wimper hebt gemist!

 • Reply
  justjaxelle
  12 mei 2015 at 23:26

  wow je wimpers zien er super uit!!

 • Reply
  Loes
  13 mei 2015 at 10:54

  Ziet er mooi uit! Ik heb zelf altijd dat het witte er toch nog doorheen gaat schijnen en dan heb ik een soort van grijze wimpers haha. Dus ik sla deze over.

 • Laat een reactie achter