Zoeken
Sluit dit zoekvak.

L’Oréal Expert Solar Sublime Spray

Nu de zon weer lekker aanwezig is, is het goed om ons daartegen te beschermen. Alleen ik weet zeker dat heel veel mensen hun haar niet beschermen tegen de zon. Ik ook niet, eigenlijk wist ik niet eens dat er een zonnespray voor je haar bestond, maar toch wel! Namelijk de L’Oréal Expert Solar Sublime spray, die zorgt er namelijk voor dat je haar niet beschadigd door de zon en dat het ook nog eens mooi gaat glanzen in het zonlicht, wat wil je nog meer?

De spray zit in een handige spray flacon die je makkelijk met je mee kan nemen en handig in gebruik is. De fles bevat 125 wat behoorlijk wat is want je doet er ook lang mee. Als je de spray op spuit komt als eerst de heerlijke geur van abrikoos je neusgaten invliegen. Oh wat vind ik deze spray heerlijk ruiken, ik kan de hele dag wel aan mijn haar blijven snuffelen.

De spray bevat Mexoryl UV-Protect dat is een UV-filter om het haar bij blootstelling aan de zon tegen de UV-straling te beschermen. Het haar wordt soepel en luchtig, met een natuurlijke glans. Dat klinkt natuurlijk erg fijn. Wat ik ook fijn aan deze spray vind is dat je er totaal geen vette lokken van krijgt of sneller vet haar. Ik heb er eigenlijk niet veel over te zeggen maar dat het gewoon een erg fijne spray is en goed werkt en écht heerlijk ruikt, daarom zou ik hem al kopen.

In de winkel (hij is trouwens niet bij de drogisterijen te koop) is hij behoorlijk prijzig rond de € 15,00 maar op het internet kun je hem hier kopen voor € 8,75

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

 1. Interessant! Mijn haren worden altijd zo droog en stug wanneer ik in de zon zit of heb gezeten. Toch heb ik schrik dat deze spray mijn haar alleen vettig zal maken, ook al staat er van niet…

 2. Oh dat klinkt echt heel fijn!
  Ik gebruik voor mijn haar alleen shampoo en verder niks, mijn haar word snel vet van al die haar producten.
  Maar dit lijkt me wel erg fijn!

 3. Die ga ik even bestellen. Ik draag natuurlijk buiten de deur wel een hoofddoek, maar niet als ik lekker in mijn eigen achtertuin aan het zonnen ben haha. Maar ik heb een enorm gevoelige hoofdhuid al mijn hele leven, die altijd verbrand :( Wie weet helpt dit :)

 4. Die lijkt me wel fijn! Ik zou dit alleen niet bij mijn haarwortels sprayen, ik denk dat ik dan toch echt vette haren krijg… maar voor de punten en iets daarboven lijkt het me wel heel handig.

 5. Ben erg nieuwsgierig naar deze spray! Je haren beschermen in de zomer is inderdaad ook belangrijk, maar ik vergeet het vaak.
  Jammer dat hij niet bij de gewone drogisten te krijgen is, dan toch eens online kijken & bestellen misschien..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *