Search
Close this search box.

L’Oréal Elvive The Full Fiber + WIN

 photo Elvive_zps7102091c.png

Heb jij dun en fijn haar en wil je het wel eens wat dikker hebben, dan opgelet! Elvive komt met een hele nieuwe haarverzorgingslijn waar maar liefst 17 jaar onderzoek achter zit. Deze lijn zorgt ervoor dat je dunne en fijne haar een stuk meer body krijgt en het er goed uit ziet. Voor mij een geschenk uit de hemel met mijn fijne haar waar ik wel eens wat meer body aan wil zien. Daarom testte ik enthousiast deze producten uit.

 photo Elvive1_zps8719eeb0.png

Veel vrouwen – waaronder ik – hebben een hekel aan hun dunne en fijne haar dat vaak slap naar beneden hangt. We missen gewoon het gebrek aan volume en kracht in ons haar. De komst van deze formule komt dus eigenlijk als geroepen. Het belooft een oplossing te zijn voor slap haar, de Full Fiber belooft meer body en volume aan je haar te geven. Full Fiber negeert het natuurlijke lui zijn van dit haar. Het toegevoegde Filloxane dringt door in het haar en verspreidt zich binnen de haarvezel om het haar van binnenuit te versterken.

Filloxane is een molecuul dat in staat is van een vloeibare in een vaste substantie te veranderen bij kamertemperatuur. De Full Fiber technologie geeft Filloxane ook de mogelijkheid in de haarvezels binnen te dringen. Dankzij het krachtige vermogen van de Filloxane moleculen om multi-verbindingen aan te gaan met de haarvezel geeft dit meteen meer volume en body aan het haar en voelt het meteen dikker aan. Na al die jaren onderzoek is het wetenschappelijk bewezen dat het Filloxane 10 wasbeurten in je haar blijft zitten en het een opbouwend effect heeft, klinkt goed!

 photo Elvive2_zps9999f54c.png

L’Oréal Elvive The Full Fiber Dikte Creërende Shampoo

Na de eerste keer je haar wassen met deze shampoo moet je haar meteen dikker aanvoelen. Na 5 keer gebruiken is de dikte van de haarvezel vergroot door de actieve ingrediënten in de shampoo. De shampoo is een milde shampoo dat voor iedereen gebruikt kan worden. Aan de shampoo is een stylingpolymeer toegevoegd dat textuur verspreid en zich gelijkmatig verdeelt over het haar voor een effectieve en duurzame reiniging van het haar. Op deze manier zal het haar ook minder snel gaan pluizen.

 photo Elvive4_zps81847453.png

Informatie over de shampoo, wat ik allemaal net heb uitgelegd. Wel is het trouwens in combinatie met de conditioner getest de uitwerkingen en beloftes.

 photo Elvive5_zps62cc3b81.png

Ingrediënten van de shampoo. Helaas wel SLS, maar toch vind ik het een erg milde reiniging dat goed zijn werk doet. Je hebt maar een klein beetje shampoo nodig om veel schuim te krijgen en het maakt mijn haar perfect schoon. Ook ruik de shampoo echt heerlijk en laat voelbaar vol en zacht haar achter na het wassen. Ik ben erg blij met deze shampoo.

 photo Elvive3_zps25e0e1ae.png

L’Oréal Elvive The Full Fiber Dikte Creërende Conditioner

In samenwerking met de shampoo is het echt een top combinatie en maakt het al de beloftes waar. De lichte formule van de conditioner versmelt het meteen met het haar en verdeelt zich over het hele haar, van de wortel naar de punt. De verzachtende bestanddelen in de formule zorgen ervoor dat het haar gemakkelijk uit de klit blijft. De verzorgende extracten voeden het haar tot in de puntjes en houden de conditie van je haar goed op orde. Ook herstelt en beschermd deze conditioner tegen de schadelijke invloeden van buitenaf, dat is mooi meegenomen! Voor optimaal resultaat vermeng je de conditioner twee keer per week met de haarverdikkende booster, maar daar straks meer over.

 photo Elvive6_zps731ce519.png

 photo Elvive7_zps35f23973.png

Ingredieten van de conditioner. Ik ben erg te spreken over deze conditioner, hij is erg zacht en romig van structuur. Ik merk dat ik helemaal niet veel nodig heb om mijn haren zijdezacht te maken onder de douche. Laat het een aantal minuten intrekken en spoel het daarna vervolgens weer grondig uit.  Na het drogen van mijn haar is het helemaal klitvrij en voelt het heerlijk zacht aan.

 photo Elvive8_zps8edbf192.png

L’Oréal Elvive The Full Fiber Intensief Texturiserend Masker

Ook dit masker heeft weer een heerlijk luchtige structuur. Niet een dik en zwaar masker dat veel andere haarmaskers zijn. Dit heerlijk ruikende roze masker hydrateert intensief de haarvezel. Het masker is verrijkt met droge olie, ceramide en candelilla wax en voedt de vezels ook nog eens intensief zonder het haar te verslappen en zwaar te maken. Dit masker geef je haar nog weer eens een extra boost om je haar nog meer body en volume te geven.

 photo Elvive10_zpsc77633d4.png

Verdeel het masker over handdoekdroog haar – zelf knijp ik mijn haar altijd even goed uit onder de douche en breng het daarna aan – na het wassen van het haar. Verdeel dit over heel het haar en niet alleen in de puntjes wat je wel vaak met een conditioner doet. Laat het vervolgens 2 tot 3 minuten goed inwerken en spoel het daarna weer uit met water.

 photo Elvive9_zpsc0cf650c.png

Het masker voelt echt heerlijk aan in mijn haar en gebruik het één tot twee keer per week om mijn haar eventjes wat extra verzorging te geven. Ik smeer het over mijn hele haar en laat het ondertussen een aantal minuten zitten. Ik meng het masker trouwens met het haarverdikkende booster – waar ik je zometeen meer over vertel – en spoel het daarna weer grondig uit. Ik hou daarna echt heerlijk zacht haar over wat ik de hele dag wel zou willen aaien.

 photo Elvive11_zps9921cf11.png

L’Oréal Elvive The Full Fiber Verzorgende Haarverdikkende Booster

Ik had het net al eventjes over deze bijzondere booster, in het begin – zonder ook maar iets te hebben gelezen – had ik geen idee wat het was. Het is een booster dat de optimale concentratie Filloxane bevat. Na het aanbrengen op het haar – puur of gemengd met conditioner of een masker – trekt het meteen in het haar en begeeft zich het naar de probleemzone. Hier pakt hij het probleem aan en zorgt ervoor dat hier het werk gedaan wordt om het haar dikker te krijgen. Maar hoe vaker je het gebruikt hoe intensiever de verzorging zou zijn en hoe langer je effect ziet van dikker en vol haar.

 photo Elvive12_zpsa27fc4e1.png

Zoals ik al zei meng ik hem met een conditioner of met mijn masker. De tube is geschikt voor 4 keer gebruiken en je moet het echt royaal aanbrengen op het haar, wel op gewassen haar trouwens. Kies je ervoor om het puur te doen kijk dan uit dat er niet teveel product verloren gaat want het is zo dun als water. Laat het ook een paar minuten intrekken en spoel het daarna weer uit. Maar je kan de booster ook mengen met bijvoorbeeld het masker wat ik altijd doe. Zo weet je ook wanneer het er ongeveer weer uit moet en bespaar je gemakkelijk tijd om het met elkaar te mengen en niet apart van elkaar te doen.

 photo Elvive13_zps5504f54e.png

Ik merk echt dat dit iets voor mijn haar doet, het voelt niet zo slap en saai aan als het normaal doet, maar juist heel vol en energiek! Het is trouwens wel een eng klusje het te doen onder de douche omdat de booster zo dun is. Je kan het beter voor het douchen alvast met elkaar mengen in een klein bakje en daarna het in je haar verdelen.

 photo Elvive15_zpscb91ab86.png

Check mijn gezonde en dikke haar, ik hou van deze lijn!

 photo Elvive14_zps292fbfea.png

De nieuwe L’Oréal Elvive The Full Fiber ligt vanaf eind november in de winkels bij vrijwel alle drogisterijen en grote supermarkten. Voor de shampoo van 250 ml betaal je € 4,06, voor de conditioner van 200 ml betaal je € 4,06, voor het masker betaal je € 5,99 en het haarverdikkende booster € 7,51.

Wil jij nou kans maken op deze heerlijke verzorgende lijn speciaal voor dun haar? Volg mij dan op Instagram en volg, deel, tag en like mijn speciale L’Oréal Elvive The Full Fiber foto! Meedoen kan tot en met 6 december.

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

38 reacties

 1. 17 Jaar onderzoek?! Wow, dan moeten het wel topproducten zijn ;-) Wat een fijne en uitgebreide review! Ik heb het met plezier gelezen. Ik had verwacht dat de prijzen hoger zouden liggen. Meevaller :-) De producten klinken veelbelovend. Ik heb ook last van dun en sluik haar. Ik ben om en ga het zeker eens proberen!

 2. Kan je ook meedoen zonder dat je instagram hebt? Ik volg U wel op bloglovin. Ik vind het een leuke winactie vooral omdat mijn haar heel slap en futloos is.
  Maar veel succes met het kiezen van een winnaar(es)

 3. Interessant! Alleen klinkt die booster wel een beetje als een verdien-product voor hen – hij kost het meeste en je moet het ook nog eens mengen. Kunnen ze toch net zo goed dat zelf al doen? Maar misschien ligt dat aan mij, ik vind een masker in een potje al een groot gedoe.

 4. Eigenlijk ben ik wel benieuwd wat dit met mijn haar gaat doen.. Ik heb al een gigantische bos en als ik er ook maar met mijn vingers doorheen woel,blijft het al rechtop staan :P Wat zou er gebeuren als ik het nog dikker maak? Hmm..

 5. Klinkt goed! Ik wil altijd wel dingen winnen, maar het is zonde om ergens aan mee te doen en iets te winnen terwijl het niet geschikt is voor mijn haar in dit geval. Ik heb namelijk heeeeel dik haar. Als je iets hebt wat dik haar iets dunner laat lijken, graag….

 6. Wauw dat heb je dat leuk en uitgebreid geschreven! Het begint nu bij mij wel te kriebelen naar de werking van de producten. Het zou fijn zijn om ze zelf te mogen proberen en ervaren of het ook daadwerkelijk de volume geeft, van wat er gezegd wordt. Zal wel een uitkomst zijn! Ik doe graag mee en ga je volgen op instagram

 7. Ik doe mee! Wat lijken mij dit fijne producten
  – Ik volg je op Bloglovin en ben de 14e liker
  – Ik volg je op Instagram onder naam @arianne731 en heb de foto geliked
  – Ik volg je op Twitter onder naam @Arianne_vLierop
  – Ik volg je op Facebook onder naam Arianne van Lierop
  – Ik volg je op YouTube onder naam Arianne van Lierop
  – Mijn email adres: arianne731@hotmail.com

 8. Ik ben sowieso dol op de producten van L’Oreal Elvive, ik gebruik altijd de shampoo, crème en het masker van L’Oreal. Deze variant ken ik nog niet maar klinkt echt ontzettend goed! Ik ga zeker meedoen.

 9. Oh, dat lijkt me geweldig! Ik volgde je al via bloglovin’, nu ook op Youtube, Facebook en Twitter (yt en fb met mijn naam, twitter @luckynreight).

 10. Ik geloof nooit zo in reclame’s want vaak klopt het niet maar met deze Elvive full fiber is het echt waar! Mij haar zit inderdaad voller en mijn krullen komen zowaar veel mooier terug. Ook mijn dochters zijn enthousiast! Thanks.

 11. Ik ben 78 jaar en in ben al jaren fan van L”OREAL ,dan heb ik het over alle producten.Heb sinds kort FULL FIBER ontdekt, ben laaiend enthousiast,mijn oude haren tonen weer jaren jonger.Dank L”OREAL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *