L’Oréal Elvive Extraordinary Oil

Voor mij is het gewoon een must om lekker zacht haar te hebben, daarom verzorg ik het ook goed verschillende producten! Bijvoorbeeld met een haarmasker, conditioner en na het douchen altijd een serum of olie. Omdat mijn favoriete haarolie van KMS op was zocht ik een alternatief, ik had wel iets van Tigi liggen maar dat was weer voor glans dan verzorgen en had voor mij een iets te sterke geur. Ik had al veel goede verhalen over deze nieuwe  haarolie van L’Oréal gehoord, dus besloot hem mee te nemen.

Deze haarolie is een haarolie die in je haar trekt en moet zorgen voor mooie glanzende en zeker ook verzorgende lokken. De fles doet meteen al heel luxe aan omdat hij van glas is in plaats van plastic, wat toch weer een stukje goedkoper over komt vind ik zelf. Er zijn twee varianten van deze oliën, namelijk eentje voor normaal haar met de gouden dop (die heb ik) en eentje voor gekleurd haar met de rode dop.

Zoals de verpakking zegt bestaat de olie uit 6 verschillende oliën van zeldzame bloemen, namelijk van de lotus, kamille, rozen, kokos, gardenia en lijnzaad. Maar als je naar de foto hieronder kijkt zie je dat er mee extracten dan olie in zitten, dat is wel een beetje jammer dat er niet helemaal de waarheid verkocht wordt. Ook zit er in de olie veel siliconen, dit kan voor jezelf een minpuntje zijn.

Wat kan je eigenlijk allemaal met deze olie doen?

Het als een masker gebruiken voordat je je haren gaat wassen, smeer het in je haar en wacht 10 minuten en spoel het weer uit. Bescherming voor je haar als je het gaat föhnen. Als serum, tegen het pluizen van je haar zodat het dus lekker zacht is. Voor extra glans geven aan je haar. Ik gebruik het vooral als een serum tegen de pluis en heerlijk zacht haar.

Ik heb het product een aantal dagen getest en ben heel erg tevreden. Na dat ik mijn haar heb gewassen smeer ik 4 pompjes van deze olie in mijn haar en borstel het daarna uit. Als je haar dan opgedroogd is hou je prachtig en zacht haar over. De geur van het product vind ik ook heel erg prettig, een kruiderig luchtje maar zeker niet te aanwezig. De hele dag heb ik plezier van mijn zachte haar en ga er maar wat graag met mijn vinger doorheen. Maar helaas is het verkooppraatje van L’Oréal wel een beetje onzin, als je naar de ingrediënten kijkt kan je het eigenlijk geen olie noemen. Desondanks dat vind ik het wel een heel erg fijn product.

Het product is dus een geschikt product voor jou als je zacht haar wilt dat mooi glanst en je geen problemen hebt met veel siliconen. Mocht je dat wel hebben dan kan je beter dit product skippen.

De L’Oréal Elvive Extraordinary Oil is te koop bij alle drogisterijen voor € 10,14, misschien denk je wat een rare prijs maar dat komt door de nieuwe BTW prijzen. Ik heb hem trouwens bij de Etos gekocht, daar was het 2e gratis, mijn vriend had nog een gel gekocht, dus ik was lekker goedkoop uit.

Dit vind je misschien ook leuk

25 reacties

 • Reply
  Lifesplash
  13 oktober 2012 at 08:44

  Oh, die klinkt heel erg fijn! Het lijkt me zo een prettig product, gewoon iets wat voor iedereen goed is. Ik heb er volgens mij wel eens eerder over gelezen. Oké, deze wil ik wel graag hebben, haha. Ook al die oliën(eigenlijk extracten dus) klinken heeeerlijk, lotus, kamille… Wel jammer dat ze daar over liegen, maar ondanks dat lijkt het mij wel erg lekker. Ik ga hem onthouden. :)

 • Reply
  Charile
  13 oktober 2012 at 09:31

  Klinkt erg fijn :)

 • Reply
  Helen
  13 oktober 2012 at 09:54

  Dit lijkt me echt een fijn product! Wat me vooral zo aanspreekt is dat je het voor meerdere doeleinden kunt gebruiken!

 • Reply
  Marjolein
  13 oktober 2012 at 09:55

  Oeh klinkt fijn! Ik gebruik op dit moment zo’n olie van The Bodyshop in m’n haar maar die is al bijna op.

 • Reply
  Mariska
  13 oktober 2012 at 10:03

  Ben wel benieuwd naar deze olie. Heb al er al meerdere reviews over gelezen en ben gewoon erg benieuwd hoe het voor mijn haar is. Ik heb heel fijn haar namelijk!

 • Reply
  Beautyraiseplace
  13 oktober 2012 at 10:15

  Klinkt fijn, Liefs, Nina

 • Reply
  Anne Solveig
  13 oktober 2012 at 10:20

  Oeeh, klinkt fijn!

 • Reply
  Yara
  13 oktober 2012 at 10:34

  Ziet er prima uit zeg, ga dalijk meteen even kijken.

 • Reply
  Yak Man
  13 oktober 2012 at 10:43

  Misschien bij de kruidvat goedkoper? Van etos wist ik wel dat ze die 3%door ging rekenen aan de klanten. Maar beetje jammer dat het meer extracten zijn :o

 • Reply
  Laura
  13 oktober 2012 at 10:57

  Hmmmmm; lotus, kamille, rozen, kokos, gardenia en lijnzaad.. lekker! Klinkt goed! ik heb meestal niet zo’n groot probleem met siliconen in producten :)

 • Reply
  Vera
  13 oktober 2012 at 11:19

  Ik gebruik nu de Mythic Oil waar ik zeker blij mee ben :) Deze klinkt ook best goed :)

 • Reply
  Sanna
  13 oktober 2012 at 11:26

  ik heb een paar dagen geleden Hawaiian Silky Argan Oil Hydrating Sleek Healing Oil Treatment gekocht. Die is echt zo fijn! Er zitten bijna alleen maar oliën in . Het enige slecht ingredient is dimenticone.

 • Reply
  Esmay
  13 oktober 2012 at 11:59

  Dat klinkt erg goed zeg! Ik ben altijd bang met zulke haarolies dat ik snel vetter haar krijg, terwijl dat vooral is als je teveel van dat spul in je haar doet haha. Maar dat zou ik waarschijnlijk toch wel doen, want ik ben niet zo goed in doseren haha :’)
  Ik vind die nieuwe BTW prijzen ook echt dom, met 57 centen en 14 cent enzo. :S

 • Reply
  dita
  13 oktober 2012 at 13:45

  Die moet ik hebben :-)

 • Reply
  Miss Mags
  13 oktober 2012 at 15:26

  Het klinkt als een erg fijn product , wie weet ga ik het ook eens gebruiken.

  Liefs

  Miss Mags

 • Reply
  Lisa
  13 oktober 2012 at 15:28

  Oe die moet ik hebben :D Maar word je haar er niet snel vet van?
  Liefs x

 • Reply
  Lisa
  13 oktober 2012 at 15:29

  Oeeh die moet ik heben :D Maar word je haar er niet te snel vet van?
  Liefs x

 • Reply
  Merel
  13 oktober 2012 at 16:01

  Klinkt als een erg fijn product!

 • Reply
  Milou
  13 oktober 2012 at 16:20

  Lijkt me erg fijn! Mijn haar kan op dit moment wel goede serums of een olie gebruiken. Die ga ik onthouden!

 • Reply
  Pauline
  13 oktober 2012 at 18:49

  Ik gebruik daarom beautifying olie van TBS, dat is wel olie :) Maar zelfde idee dus en even duur! Heerlijk in moringa geur.

 • Reply
  Jana
  13 oktober 2012 at 20:08

  Klinkt goed :D x

 • Reply
  kelly
  14 oktober 2012 at 01:12

  Ik heb van dit merk de olie van de professional lijn. Is iets duurder maar zitten ook minder toevoegingen in. Niet in de winkel te koop. Wel op internet. Mythic oil heet het dacht ik. Na het wassen 2 pompjes en mijn krullen relaxen spontaan.

 • Reply
  Axelle
  14 oktober 2012 at 10:39

  heb er al veel goede over gehoord ,
  momenteel gebruik ik nog het serum van Pantène , maar als die op is wil ik zeker deze eens uitproberen ! :)

  xoxo

  • Reply
   Axelle
   14 oktober 2012 at 10:40

   *goede dingen :)

 • Reply
  Angelique
  15 oktober 2012 at 02:01

  Wow me likes! Vaak ben ik met olie`s een beetje bang omdat ik dun haar heb en het dan super vet gaat worden maar dit klinkt wel goed vooral ook als masker:-)

 • Laat een reactie achter