Zoek
Sluit dit zoekvak.

L’Oréal Elvive Color-Vive Purple Shampoo & Conditioner

L'Oreal Elvive Color-Vive Purple Shampoo Conditioner

Blond haar is tegenwoordig ontzettend populair, maar dan vooral het koele en assige blond. Het ziet er fantastisch uit, maar het vergt wel wat onderhoud. Koel en assig blond haar kan snel geel worden na het wassen dus af en toe moet je de kleur weer even opfrissen met een zilvershampoo. Steeds meer merken komen met een zilvershampoo, zo ook L’Oréal met de L’Oréal Elvive Color-Vive Purple Shampoo & Conditioner.

Automatische concepten

Ik ben zelf altijd erg tevreden over de shampoo van L’Oréal Elvive dus was hier wel heel erg benieuwd naar. Leuk is ook dat L’Oréal meteen met een shampoo en conditioner komt, je ziet eigenlijk vooral shampoo met een paarse kleur voorbij komen.

Volgen jullie mij al op Instagram?

De L’Oréal Elvive Color Vive Purple Shampoo is een kleurcorrigerende shampoo, speciaal ontwikkeld voor haar dat de neiging heeft een gele gloed te krijgen: blond (gekleurd) haar, grijs haar, of highlights. De formule bevat paarse pigmenten, die helpen de ongewenste gele gloed te neutraliseren.

Automatische concepten
Automatische concepten

L’Oréal Elvive Color-Vive Purple Shampoo – € 6,99

Je begint natuurlijk de routine met de shampoo. Aangeraden wordt je haar één keer per week met de Color Vive Purple Shampoo te wassen. Breng de shampoo aan op nat haar en masseer het goed in. Laat het 1 tot 3 minuten intrekken. Heb je bruin haar met highlights? In dat geval kun je het product tot 5 minuten laten intrekken. Spoel het vervolgens grondig uit.

Automatische concepten
Automatische concepten

L’Oréal Elvive Color-Vive Purple Conditioner – € 6,99

De conditioner is natuurlijk om je routine af te maken. Zelf vind ik het gebruik van een conditioner ook erg prettig omdat dat mijn haar een stuk zachter maakt. Je verdeelt de Color Vive Purple Conditioner over het hele haar, met name op de lengte en in de haarpunten. Laat het 1 tot 3 minuten intrekken en spoel het vervolgens goed uit.

Automatische concepten

Links zien we hier de shampoo en rechts de conditioner. De shampoo heeft echt een hele intense paarse kleur die ook echt goed paars blijft tijdens het wassen. Het schuim wordt ook echt paars en na het uitspoelen ziet mijn witte douchekabine er ook paars uit (gelukkig spoelt het daarna wel gemakkelijk weg met water).

De conditioner is wat minder gekleurd en heb ook echt het idee dat dat voor daarna is. Als je je haar echt koeler wil hebben moet je zeker de shampoo gebruiken en kun je de conditioner als aanvulling gebruiken.

De zilvershampoo en conditioner werken prettig, ruiken fijn en maken natuurlijk mijn haar goed schoon en zacht. Maar de grote vraag, neemt het ook mijn gele gloed weg?

Automatische concepten

Mijn haar heeft helaas de neiging heel erg snel geel te worden. Dit komt ook deels doordat het ontkleurd is geweest en dat ik mijn haar iedere dag was. Als je goed kijkt zie je weer een gele gloed over mijn bruine lokken met highlights.

Automatische concepten

En hier mijn haar na het wassen. Echt heel erg veel verschil zie je niet op deze foto, maar je ziet wel dat er weer meer diepte in mijn kleur zit. Ook vind ik wel dat je echt ziet dat de gele gloed een stuk minder is. Ik denk dat als je echt geblondeerd haar hebt, het verschil veel duidelijker zal zijn.

L'Oreal Elvive Color-Vive Purple Shampoo Conditioner

Ik vind de zilvershampoo en conditioner van L’Oréal Elvive Color-Vive Purple erg prettig. An sich zijn het al fijne producten, maar het werkt ook zeker tegen een gele gloed. Ik gebruik ze één keer per week en dat wissel ik af met mijn gewone shampoo en conditioner. De L’Oréal Elvive Color-Vive Purple Shampoo & Conditioner zijn te koop bij drogisterijen en bol.com voor € 6,99.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *