L’Oréal Color Riche Lipstick 30 Jaar

 photo LOreacuteal Color Riche Lipstick 30 jaar3_zps4unaupoe.png

De Color Riche van L’Oréal bestaat 30 jaar en dat moet gevierd worden. Het zijn volgens het merk de meest iconische lipsticks van de wereld en voor iedereen zit er wel wat tussen. Color Riche is er al in veel verschillende vormen geweest, maar vandaag laat ik jullie deze prachtige klassiekers zien wat de top kleuren van L’Oréal zijn.

 photo LOreacuteal Color Riche Lipstick 30 jaar_zpsjokbrjj9.png

Color Riche bestaat 30 jaar en op dit moment zijn er meer dan 30 verschillende kleuren in het vak te vinden met allemaal een andere finish. Wist je dat sinds de lancering van Color Riche er al 350 verschillende tinten zijn uitgebracht? De Color Riche lipsticks hebben drie verschillende finishes: satin, mat en ultra glanzend.

 photo LOreacuteal Color Riche Lipstick 30 jaar1_zpsq7fri6pa.png

Speciaal om dit te vieren kreeg ik 5 prachtige lipsticks toegestuurd dat grote favorieten zijn onder het publiek. Je kan wel zeggen dat dit de populairste kleuren zijn en ik snap het wel, want de kleuren zijn prachtig. Ik vind de hulzen van L’Oréal er stiekem altijd een beetje goedkoop uitzien, ik weet niet waarom maar misschien komt het door de kleur goud. Voor de rest zijn ze wel lekker stevig en sluiten goed, dus je kunt ze zonder problemen mee in je tas nemen.

 photo LOreacuteal Color Riche Lipstick 30 jaar4_zpsgebhc0do.png

De zijn ze dan de vijf prachtige kleuren, eigenlijk vind ik ze stuk voor stuk prachtig. Van links naar rechts zie je:

 • 297 Red Passion
 • 227 Hype Matte
 • 132 Magnolia Irréverent
 • 131 Mistinguette Matte
 • 370 Crazy Fuchsia

 photo LOreacuteal Color Riche Lipstick 30 jaar5_zpsqu33m048.png

Ik word helemaal vrolijk van deze knallende kleuren, ideaal voor de komende lente en zomer!

 photo LOreacuteal Color Riche Lipstick 30 jaar6_zpszp4sudpn.png

Swacthes! Van links naar rechts: Magnolia Irréverent, Mistinguette Matte, Crazy Fuchsia, Red Passion en Hype Matte

 photo LOreacuteal Color Riche Lipstick 30 jaar7_zpsabd8rjge.png

Hype

Dit een een matte lipstick met een oranje kleur. Ik vind hem eerlijk gezegd de minste van allemaal, ik denk dat hij veel mooier staat bij een donkere huidskleur.

 photo LOreacuteal Color Riche Lipstick 30 jaar8_zpsqjb9tlaj.png

Mistinguette

Één van mijn favoriete kleuren, een prachtige knallende roze tint, ideaal voor de lente en hij is ook nog eens matte.

 photo LOreacuteal Color Riche Lipstick 30 jaar9_zpstxcn5z3a.png

Magnolia Irréverent

Iets knallender met glans is deze Magnolia Irréverent, hij lijkt qua kleur veel op Mistinguette vind ik, erg mooi!

 photo LOreacuteal Color Riche Lipstick 30 jaar10_zps9q8a1a5u.png

Crazy Fuchsia

Natuurlijk kan een fuchsia roze kleur niet ontbreken aan een lipstick collectie en blijft altijd groot favoriet. Zelf ben ik er niet wild van maar hij valt wel lekker op.

 photo LOreacuteal Color Riche Lipstick 30 jaar11_zpse4s7bn8b.png

Red Passion

En wat echt niet aan een collectie met lipstick kan ontbreken is een knallende rode kleur voor de klassieke vrouw. Zelf vind ik het altijd een beetje eng om te dragen, maar het is een fantastische kleur.

 photo LOreacuteal Color Riche Lipstick 30 jaar2_zpsob4adkgr.png

Ik weet nog wel dat de Color Riche ook mijn eerste lipstick was. Die kreeg je toen gratis bij een product bij de Kruidvat, dat was toen nog die vierkante oranje huls met honing er in voor extra verzorging. Ik weet nog wel dat ik die heel vaak droeg, ook al was hij eigenlijk veel te opvallend voor toen. Ook deze lipsticks vallen weer in de smaak, ze hebben prachtige kleuren en werken fijn. En het fijnste is dat ze gewoon bij de drogisterij te koop zijn voor € 14,99. L’Oréal, op naar de volgende 30 jaar!

Deze producten heb ik ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

41 reacties

 • Reply
  Denise
  1 april 2015 at 09:39

  Deze lipsticks zijn echt prachtig. Ik vind de huls zo chic en de kleuren super pretty!

 • Reply
  Diolifestyle
  1 april 2015 at 09:45

  Er zitten een aantal mooie kleurtjes tussen!

 • Reply
  Jessica
  1 april 2015 at 09:46

  Wat een prachtige kleuren! Fel maar toch heel draagbaar :)

 • Reply
  Sofie
  1 april 2015 at 09:50

  Heel mooi!

 • Reply
  Beautyjuf
  1 april 2015 at 10:07

  Wat een prachtige felle kleurtjes! Staan je goed, meid!

 • Reply
  BeautyOpinie
  1 april 2015 at 10:30

  Ik vind deze kleurtjes wel heel mooi! Op de oranje na, zou ik ze denk ik allemaal kunnen dragen. Toevallig had ik ze gisteren al voorbij zien komen en wil ik vanmiddag even langs Kruidvat om te kijken hoe Mistinguette mij staat!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  1 april 2015 at 10:31

  Dat zijn erg mooie kleuren

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  1 april 2015 at 10:33

  De 3 roze kleurtjes zijn mijn favoriet, mooie lipsticks!
  Liefs, Iris

 • Reply
  justjaxelle
  1 april 2015 at 10:37

  wauw wat een leuke kleurtjes allemaal, echt leuk voor de zomer!

 • Reply
  Manon
  1 april 2015 at 10:52

  Mooie kleuren, ik vind die oranje kleur ook verassend goed staan!

 • Reply
  brightmorningdew
  1 april 2015 at 10:59

  Prachtig! Mijn favoriet is de 131 Mistinguette Matte.. die zit dan ook al in mijn collectie ;)!

  Wel vind ik bij lipswatches een gesloten mond altijd beter kijken voor de kleur.. misschien iets voor de volgende keer :)?

 • Reply
  femketje
  1 april 2015 at 11:08

  erg mooie tinten!

 • Reply
  Ann
  1 april 2015 at 11:22

  Aranka ik vind je een super mooi meisje, maar misschien is het beter om foto’s te maken met een andere gezichtsuitdrukking, iets zachter kijken oid? Snap je wat ik bedoel? Nu is het én een grote lach én ogen zo open gesperd.. ik bedoel het echt NIET gemeen, nogmaals ik vind je er heel leuk uitzien altijd.

  • Reply
   Aranka
   1 april 2015 at 14:35

   Dat snap ik, maar door mijn grote overbeet kan ik niet normaal lachen zonder hazentanden te krijgen, niet echt charmant voor op de foto’s en anders kijk ik heel chagrijnig met mijn mond gewoon dicht

 • Reply
  Nicolish
  1 april 2015 at 11:29

  Wat een mooie kleurtjes zeg! Ze zien er goed uit.

 • Reply
  Marloes
  1 april 2015 at 11:51

  Wat een leuke felle kleurtjes zijn het!

 • Reply
  Chinouk
  1 april 2015 at 11:54

  Ik vind het hele mooie tinten, wat een toevoeging voor de al vrij grote collectie lipsticks van L’Oréal. Wat ik alleen een beetje jammer vind, zijn de full face foto’s. Ze zijn heerlijk vrolijk, daar gaat het niet om, maar door je brede lach zien we veel meer tanden en veel minder van de lipstick. De kleuren komen zo niet goed tot hun recht, omdat je wordt afgeleid! Nu is dit geen kritiek en ik wil ook geen betweter zijn, maar je hebt zo’n mooi artikel geschreven: het zou enkel een toevoeging zijn!

 • Reply
  sharon
  1 april 2015 at 12:14

  Wauw wat een knal kleuren! I <3 hartjee alleen lieve aranka ik lees je blog super graag en wil je een kleine tipje geven. Ik denk dat de lipstick op de foto beter uit kumt als je misschien foto's maakt met de mond dicht. Absoluut niet stom bedoeld hoor. Maar denk dat het product dan mooier uit komt op de foto, liefs sharon

  • Reply
   Aranka
   1 april 2015 at 14:34

   Dat kan wel, maar mijn mond ziet er dan heel gek uit door mijn hele grote overbeet :)

 • Reply
  Tedje
  1 april 2015 at 12:18

  Mooie foto’s heb je gemaakt!!

 • Reply
  Lesley Van de Langkruis
  1 april 2015 at 12:52

  Vind de huls er juist wel mooi uit zien zo op de foto’s! Misschien dat het er anders uit ziet in het echt? MISTINGUETTE is mijn favoriet maar zie inderdaad ook niet veel verschil met de andere.

 • Reply
  Manouk
  1 april 2015 at 13:06

  Red Passion is super vet! Knalkleur voor de lente

 • Reply
  Margot
  1 april 2015 at 13:11

  Wat een mooie zomerse kleuren!

 • Reply
  priscilla
  1 april 2015 at 13:20

  Wat een pigmentatie! Ik vind alle kleurtjes wel iets hebben, zelfs de oranje, Leuk voor in de zomer :)

 • Reply
  Iffy | DiaryOfAMua
  1 april 2015 at 14:19

  Wauw wat zijn ze mooi!

  XO

 • Reply
  Lydia
  1 april 2015 at 14:32

  Oe, erg mooi! Ik vind de verpakkingen altijd zo chic, en dat dan voor maar 15 euro. Ik vind magnoia irréverent het aller mooist.

 • Reply
  Marie Beauty
  1 april 2015 at 15:16

  Er zitten echt wel heel erg veel mooie kleurtjes tussen !

 • Reply
  Cindy | Life meets Beauty
  1 april 2015 at 15:19

  Mooie kleuren, lekker zomers! De rood vind ik je erg mooi staan!

 • Reply
  Rachel
  1 april 2015 at 15:34

  Prachtige zomerse kleurtjes! ik hou hier wel van!

 • Reply
  Lisa
  1 april 2015 at 16:35

  Aaah, ze blijven mooi!

 • Reply
  Nienke
  1 april 2015 at 16:43

  Ik had ze al bij Kruidvat zien liggen maar daar kon ik ze niet swatchen dus toch maar laten liggen. De roze kleuren vind ik wel mooi, maar er zit er geen bij waarvan ik echt denk, die moet ik hebben!

 • Reply
  Melissa
  1 april 2015 at 17:25

  Super pretty! Ik zag dat ze bij Etos nu 1+1 gratis zijn. YES!

 • Reply
  chucky1012
  1 april 2015 at 17:28

  Erg mooie kleuren en het staat je goed ;-)

 • Reply
  Mandy
  1 april 2015 at 17:52

  Ze zijn echt prachtig, goed gepigmenteerd en zien er heel luxe uit! Mooie productfoto’s ook :)

 • Reply
  Jaimy en Laura
  1 april 2015 at 18:31

  Wat heb je mooie foto’s gemaakt! Ik vind de kleuren stuk voor stuk erg mooi.

 • Reply
  Anouk
  1 april 2015 at 20:22

  Wat een prachtige kleuren! De verpakkingen zien er heel chic uit, heel mooi

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  1 april 2015 at 20:40

  Ze zijn wel mooi, maar voor mij net iets te fel!

 • Reply
  lucindainwonderland
  1 april 2015 at 20:47

  Stuk voor stuk prachtige kleuren die je ook heel mooi staan. Vooral Crazy Fuchsia, mooi roze. Heb er zelf ook al eentje gescoord. xxx Lucinda

 • Reply
  Lys
  1 april 2015 at 21:13

  Ze zien er mooi uit!

 • Reply
  Andrea
  3 april 2015 at 17:18

  Ik vind de verpakking ook niet zo mooi! De kleuren zijn wel leuk, maar er zit er geen tussen die ik nu echt heel graag wil hebben. Mistinguette staat je goed!
  x

 • Reply
  Nicole
  6 april 2015 at 21:46

  Ik vind echt elke kleur mooi, zelfs de oranje!

 • Laat een reactie achter