Zoek
Sluit dit zoekvak.

L’Oréal Color Riche le Crayon du Couleur

 photo Pencil1_zpsd89c2e0f.png

Steeds meer merken komen met deze leuke oogschaduw potloodjes. Ik moet je heel eerlijk vertellen dat ik niet echt vaak naar zo een potloodje pak maar toch liever naar een poeder oogschaduw, maar het kan ook heel erg handig zijn! L’Oréal komt met 12 verschillende kleuren potloden om voor iedereen de juiste kleur te bieden en natuurlijk eindeloos te kunnen combineren.

 photo Pencil6_zps187344f6.png

De potloden zien er erg leuk uit en hebben de klassieke L’Oréal verpakking en uitstraling. Handig is dat aan de onderkant duidelijk wordt aangegeven om welke kleur het gaat en je ziet het ook meteen door de doorzichtige dop heen. Fijn dat de kleuren passend zijn en niet van de kleur van de verpakking afwijken. De potloden zijn makkelijk te slijpen als de punt bot is geworden door het gebruiken. Ik vind het nog steeds jammer dat ze geen draai mechanisme in zulke verpakkingen doen, dat zal het zoveel makkelijker in gebruik maken.

 photo Pencil4_zps0f6e9501.png

Dit zijn de vijf kleuren die ik ontving, zien ze er niet super leuk en draagbaar voor iedereen? In totaal zijn er dus 12 kleuren die allemaal erg draagbaar zijn en goed te combineren met elkaar voor een perfecte look.

 photo Pencil3_zps0224f033.png

Handige achterkanten van de potloodjes met precies de kleur aangegeven wat in de verpakking zit! Van links naar rechts: Paradisiac Turqouise, Secret Silver, Delicate Beige, Sugar Vanilla en Lovely Lilas.

 photo Pencil5_zps8e36d4f3.png

De potloodjes zijn vettig maar niet té, eigenlijk precies goed. Vaak zijn deze potloodjes erg romig waardoor ze heerlijk over de huid geen glijden en een prachtig pigment achterlaten. Maar op de oogleden trekken ze dan snel in de lijntjes waardoor je na een tijdje er niks meer van terug ziet op je oogleden, dat vind ik altijd zo zonde. Maar deze structuur is echt perfect, laat gemakkelijk pigmentatie achter en kleur zonder veel te drukken en blijft echt fantastisch op zijn plek zitten. Toen ik de swatches wilde verwijderen van mijn hand heb ik echt heel hard moeten boenen voordat de streepjes weg waren.

 photo Pencil6_zpsc293d97b.png

Voor deze look gebruikte ik de bruine en gouden kleur voor neutraal op mijn oogleden en de turquoise kleur onder mijn ogen voor een wat spannender effect. De potloodjes hebben vind ik een middelmatige pigmentatie maar ik ben zeker niet ontevreden. Ook zijn ze makkelijk met je vingers of een kwastje te blenden. En wat ik ook handig vind, is dat je de punt makkelijk in de crease kan zetten voor een smokey effect.

 photo Pencil2_zpsb63f6d80.png

Alle twaalf L’Oréal Color Riche le Crayon du Couleur zijn te koop voor € 9,99 per stuk. Ik zag trouwens dat de kleinere L’Oréal schappen deze potloodjes niet hadden maar de grote schappen wel. Dus wellicht komen die nog of is daar geen plek voor. Wat vinden jullie van deze potloodjes?

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

41 reacties

  1. De kleuren die je hebt ontvangen zien er prachtig uit. Ik gebruik zelf ook liever poeder dan oogpotloden maar deze zien er handig en creamy uit. Ik ben fan van de turquoise en licht bronze kleur.

  2. Mooie potloden, het zou idd veel beter zijn als je ze niet zou hoeven te slijpen. Er gaat altijd zoveel product verloren en zeker met die jumbo sticks.
    Maar, mooi kleurtjes!

  3. These colors look super nice, but I usually go for the matte looks, I think they look more clean than the sparkly ones. Great pics !

  4. Hele leuke kleurtjes! Misschien een domme beginnersvraag, maar hoe doe je dat lijntje onder je ogen? Op de huid vooordat je de mascara erop doet ook neem ik aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *