Zoek
Sluit dit zoekvak.

L’Oréal Collection Privée Lipsticks

 photo Doutzen1_zps3eab379f.png

Collection Privée is een collectie waarbij alle bekende L’Oréal gezichten een prachtige nude lipstick hebben ontworpen die perfect bij deze vrouw past. Maar ik kan je stiekem al wel vertellen dat ik van elke lipstick erg vrolijk wordt. L’Oréal wil het ultime nude-gevoel aan de vrouwen geven als bevestiging van je vrouwelijkheid en verleidingskracht!

 photo Doutzen_zpsb557d522.png

De bekende gezichten zoals: Jenifer Lopez, Doutzen, Julianne, Eva en Freida – Aranka – hebben een eigen lipstick mogen ontwerpen die echt bij hun past en hun kenmerken zoals haarkleur en oogkleur! Mijn ideale match was de lipstick kleur van Freida, we zullen er zometeen achter komen of dat de beste match is!

 photo Doutzen2_zps5ae12074.png

De lipsticks hebben allemaal een chique uitstraling door de mooie matte zwarte huls en de gouden accenten van de huls van de stick. Ook vind ik het leuk dat de persoonlijke handtekening van de gezichten van L’Oréal er op staan, dat heeft toch wel iets persoonlijks.

 photo Doutzen4_zpsda627e6f.png

De lipsticks hebben een heerlijke formule die echt over de lippen heen glijd! Hij is vrij transparant dus daarom vind ik het heel prettig dat het bijna aanbrengt als een lippenbalsem, dan kan je hem makkelijk corrigeren! Het voelt heel comfortabel aan op de lippen en je merkt niet eens dat je een lipstick op hebt, het ultieme nude gevoel dus!

 photo Doutzen5_zps0a47fe7e.png

De houdbaarheid van deze lipsticks is middelmatig, het is niet weg na een korte hap maar je moet wel na een stevige lunch je lippen bijwerken. Maar dat komt gewoon door de romige structuur die gewoon heel zacht voor je lippen is. Wel een voordeel omdat de lipstick zo nude is dat je niet meteen ziet dat je hem moet bijwerken!

 photo Doutzen6_zpseb4be53e.png

Swatches! Van links naar rechts: Freida, Eva, JLo, Julianne, Doutzen. Zoals je zien zijn ze allemaal heel erg mooi nude van kleur en hebben niet teveel pigment. De kleuren zijn allemaal wel matte – hiermee bedoel ik vrij van shimmers – maar geven wel een prachtige glans op je lippen!

 photo Doutzen7_zps2cadbdb0.png

Doutzen – Barely Pink, een lief zachte kleur roze die elke blondine perfect zal staan. Lekker fris voor de lente en zomer!

 photo Doutzen8_zpsc0c1267f.png

Julianne – Barely Peach, een sensueel delicaat accentueert de kleur van de lippen bij een lichte huid waardoor je een elegante look krijgt.

 photo Doutzen9_zpsa9d5a5aa.png

JLo – Barely Greige, deze kleur bied een bescheiden contrast met een getinte huid, maar ook bij mijn bleke huid staat hij perfect!

 photo Doutzen10_zpsfaabc0ee.png

Eva – Barely Golden, het kleine vleugje goud heeft een natuurlijke glow aan de wat getinte huid. Een prachtig nude zomers effect!

 photo Doutzen11_zpsdde12785.png

Freida – Barely Parma, een mooie amberkleurige teint die frisheid terug brengt in je gezicht! Vinden jullie dit de meest geschikte match?

 photo Doutzen3_zpsdbc94cff.png

De L’Oréal Collection Privée Lipsticks liggen vanaf nu in de L’Oréal schappen voor € 14,99 per lipstick. Ik ben erg enthousiast over de lipsticks, het is eigenlijk precies wat ik zoek in een lipstick, een nude tint die mijn look net eventjes afmaakt en die prettig aanvoelt op de lippen! Welke lipstick zal het beste bij jou passen?

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

32 reacties

  1. Hmm niks voor mij deze nude kleuren. Ik houd echt van fel. Dit komt ook omdat de basiskleur van mijn eigen lippen vrij donker is, dan wordt het toch altijd wat raar zo’n lichte kleur.

  2. Mooie kleuren maar ik vind ze niet heel bijzonder omdat ze echt licht gepigmenteerd zijn. Maar welk leuk dat ze het persoonlijk hebben gemaakt met de namen erop, goed over nagedacht!

  3. I am super happy that we can finally find these awesome lipsticks in Holland. I love nude lipsticks and I am pretty sure I will have all of them in my collection soon.

  4. Ik ben niet echt overtuigd van deze range.. Eva vind ik bij jou het mooist staan eigenlijk! Maar wel heel tof dat je naam op een lipstick staat haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *