L’Oréal Brow Artist Xpert

L’Oréal Brow Artist Xpert

Wenkbrauwen zijn een ontzettend belangrijk iets voor je gezicht, ze geven namelijk vorm en diepte aan je gezicht. Ik ben gezegend met vrij dikke borstels van wenkbrauwen, maar ik vind het wel vervelend om al die lichte stukjes huid er doorheen te zien. Daarom teken ik mijn wenkbrauwen altijd bij, maar natuurlijk ook om wat meer vorm te krijgen. L’Oréal komt met de Brow Artist Xpert in drie verschillende kleuren en ik ben heel erg benieuwd!

L’Oréal Brow Artist Xpert

Ik ben extra benieuwd, omdat de vorm van deze potloodjes heel erg lijken op mijn favoriete wenkbrauwpotlood van Smashbox, alleen deze zijn een stuk goedkoper. Goed, laten we bij het begin beginnen. De potloden zien er op het eerste gezicht goed uit en hebben een mooie strakke verpakking. De dop van de potloden geven duidelijk aan om welke kleur het gaat en handig is dat er een borsteltje aan de achterkant zit waar je je wenkbrauwen na het aanbrengen even mee kan doorkammen.

L’Oréal Brow Artist Xpert

L’Oréal zegt het volgende over de potloden: “Maak je ooglook compleet met perfect gestylde wenkbrauwen. Het L’Oréal Paris Brow Artist Xpert Wenkbrauwpotlood is de perfecte match voor iedere wenkbrauw. Kies jouw kleur en geef je wenkbrauwen een Xpert finish. Met de driehoekige applicator geef je je wenkbrauwen de gewenste vorm. Dankzij de unieke formule van het potlood geef je ze een intense kleur. Vervolgens kam je je wenkbrauwen in model met het geïntegreerde zachte stylingborsteltje.”

Er zijn dus drie verschillende kleuren te koop:

 • Cool Blond
 • Brunette
 • Ebony

L’Oréal Brow Artist Xpert

Hier zie je meteen goed de vorm van het wenkbrauwpotlood. De driehoeksvorm vind ik heel handig, omdat je hier precies mee kan werken, maar ook snel kan invullen als je dat wilt. Het potlood heeft een handig draai mechanisme, zodat je het potlood makkelijk naar boven en beneden kan draaien. Geen gezeur met een puntenslijper dus!

L’Oréal Brow Artist Xpert

Omdat de vorm me heel erg laat denken aan mijn Smashbox wenkbrauwpotlood, vergelijk ik ook meteen het product zelf ermee. Helaas is dat toch wel een wereld van verschil. De potloden van L’Oréal zijn vrij droog en stug waardoor je echt kracht moet zetten om er wat vanaf te krijgen en meerdere malen moet aanbrengen. Echt gladjes over de huid gaan ze dus niet. Omdat ze wat droger zijn kun je ze wel weer goed vervagen en uitblenden, dus dat is wel weer een voordeel.

L’Oréal Brow Artist Xpert

Mijn wenkbrauwen zonder enig product.

L’Oréal Brow Artist Xpert

Mijn wenkbrauwen met de L’Oréal Brow Artist Xpert in de kleur Brunette. Ik dacht in eerste instantie dat de kleur wat te donker en te hard voor mij was. Op de foto heb ik hem goed uitgeborsteld en dat valt het eigenlijk heel erg mee. Het potlood werkt redelijk makkelijk, je moet toch wel even wat meer moeite doen dan dat ik gewend ben. Het resultaat mag er zeker zijn en ziet er erg mooi uit, ik ben best positief! De houdbaarheid met een oogschaduw basis eronder is trouwens de hele dag en dat vind ik fijn!

L’Oréal Brow Artist Xpert

Ik vind de L’Oréal Brow Artist Xpert potloodjes leuke producten en zeker een aanwinst voor het merk. Alleen ze zijn niet fijner dan producten die ik al heb, dus zal ze er niet zo snel weer bij pakken. En ik denk dat je voor minder geld net zo een goed product kan vinden. Ze zijn fijn hoor, de potloodjes, maar zeker niet geweldig voor die prijs. Ze kosten € 10,99 per stuk en zijn onder andere te koop bij verschillende drogisterijen en bol.com.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  femketje
  26 februari 2017 at 16:42

  fijne duidelijke review! :)

 • Reply
  nicolished
  26 februari 2017 at 18:45

  Oeh wat leuk dat L’Oreal deze heeft uitgebracht. Ik houd van wenkbrauw potloodjes met een schuin afgesneden puntje. Ze zien er goed uit!

 • Reply
  La Bella Fleur (@Labellafleur)
  26 februari 2017 at 19:26

  Oeh dit ziet er netjes uit! Ik ben toevallig vorige week een zoektocht gestart voor een alternatief van wat ik nu gebruik dus deze ga ik zeker even onthouden!

 • Reply
  Britt
  26 februari 2017 at 22:01

  Goede review, duidelijk! Ze lijken me best fijn! Eens kijken of mijn kleur erbij zit.

 • Reply
  Yvonne
  26 februari 2017 at 22:03

  Ik heb veel verschillende soorten wenkbrauwproducten gehad, maar ik blijf altijd weer terugkomen op het potloodje van de Hema (nummer 11). :) Goed en goedkoop en voor mij qua kleur precies goed. Veel producten zijn snel te assig/grauw voor mij.

 • Reply
  Wies | Nature of Happiness
  26 februari 2017 at 22:43

  Ze klinken wel prima, maar niet heel bijzonder en ook een beetje prijzig misschien zelfs. Ik ga nog even op zoek naar iets anders :)

 • Reply
  lisette
  26 februari 2017 at 22:58

  Een duidelijke review. Als L’Oréal make-up in de aanbieding is ga ik misschien wel eens even kijken :). Jij hebt trouwens ook al mooie wenkbrauwen van jezelf ;)!

 • Reply
  chucky1012
  27 februari 2017 at 04:35

  Zeer duidelijke review!
  Mooie foto’s.

  Xoxo

 • Reply
  rachel
  27 februari 2017 at 10:03

  ziet er mooi uit maar ik blijf bij mijn hema spul

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  27 februari 2017 at 11:56

  Ze zien er niet verkeerd uit, maar er zijn dan inderdaad goedkopere alternatieven die minstens zo goed zijn.

 • Reply
  Sarah - Hema fan
  27 februari 2017 at 13:14

  Mooi, maar ik ben fan van het merk HEMA.
  Goedkoper maar toch goed :).

 • Reply
  Eva Anna
  27 februari 2017 at 18:40

  Kun je wat voorbeelden noemen van goedkopere alternatieven? Ik ben op zoek! :)

 • Reply
  Jana
  27 februari 2017 at 19:49

  Ik had er eigenlijk wel wat meer van verwacht en zeker voor die prijs :-) x

 • Reply
  Henriëtte
  28 februari 2017 at 22:29

  Ik snap die driehoekige punten niet; ze blijven toch niet driehoekig als je ze gebruikt? En wat doe je dan? Alsnog slijpen?

 • Laat een reactie achter