Zoeken
Sluit dit zoekvak.

L’Oréal Brow Artist Xpert

L’Oréal Brow Artist Xpert

Wenkbrauwen zijn een ontzettend belangrijk iets voor je gezicht, ze geven namelijk vorm en diepte aan je gezicht. Ik ben gezegend met vrij dikke borstels van wenkbrauwen, maar ik vind het wel vervelend om al die lichte stukjes huid er doorheen te zien. Daarom teken ik mijn wenkbrauwen altijd bij, maar natuurlijk ook om wat meer vorm te krijgen. L’Oréal komt met de Brow Artist Xpert in drie verschillende kleuren en ik ben heel erg benieuwd!

L’Oréal Brow Artist Xpert

Ik ben extra benieuwd, omdat de vorm van deze potloodjes heel erg lijken op mijn favoriete wenkbrauwpotlood van Smashbox, alleen deze zijn een stuk goedkoper. Goed, laten we bij het begin beginnen. De potloden zien er op het eerste gezicht goed uit en hebben een mooie strakke verpakking. De dop van de potloden geven duidelijk aan om welke kleur het gaat en handig is dat er een borsteltje aan de achterkant zit waar je je wenkbrauwen na het aanbrengen even mee kan doorkammen.

L’Oréal Brow Artist Xpert

L’Oréal zegt het volgende over de potloden: “Maak je ooglook compleet met perfect gestylde wenkbrauwen. Het L’Oréal Paris Brow Artist Xpert Wenkbrauwpotlood is de perfecte match voor iedere wenkbrauw. Kies jouw kleur en geef je wenkbrauwen een Xpert finish. Met de driehoekige applicator geef je je wenkbrauwen de gewenste vorm. Dankzij de unieke formule van het potlood geef je ze een intense kleur. Vervolgens kam je je wenkbrauwen in model met het geïntegreerde zachte stylingborsteltje.”

Er zijn dus drie verschillende kleuren te koop:

  • Cool Blond
  • Brunette
  • Ebony

L’Oréal Brow Artist Xpert

Hier zie je meteen goed de vorm van het wenkbrauwpotlood. De driehoeksvorm vind ik heel handig, omdat je hier precies mee kan werken, maar ook snel kan invullen als je dat wilt. Het potlood heeft een handig draai mechanisme, zodat je het potlood makkelijk naar boven en beneden kan draaien. Geen gezeur met een puntenslijper dus!

L’Oréal Brow Artist Xpert

Omdat de vorm me heel erg laat denken aan mijn Smashbox wenkbrauwpotlood, vergelijk ik ook meteen het product zelf ermee. Helaas is dat toch wel een wereld van verschil. De potloden van L’Oréal zijn vrij droog en stug waardoor je echt kracht moet zetten om er wat vanaf te krijgen en meerdere malen moet aanbrengen. Echt gladjes over de huid gaan ze dus niet. Omdat ze wat droger zijn kun je ze wel weer goed vervagen en uitblenden, dus dat is wel weer een voordeel.

L’Oréal Brow Artist Xpert

Mijn wenkbrauwen zonder enig product.

L’Oréal Brow Artist Xpert

Mijn wenkbrauwen met de L’Oréal Brow Artist Xpert in de kleur Brunette. Ik dacht in eerste instantie dat de kleur wat te donker en te hard voor mij was. Op de foto heb ik hem goed uitgeborsteld en dat valt het eigenlijk heel erg mee. Het potlood werkt redelijk makkelijk, je moet toch wel even wat meer moeite doen dan dat ik gewend ben. Het resultaat mag er zeker zijn en ziet er erg mooi uit, ik ben best positief! De houdbaarheid met een oogschaduw basis eronder is trouwens de hele dag en dat vind ik fijn!

L’Oréal Brow Artist Xpert

Ik vind de L’Oréal Brow Artist Xpert potloodjes leuke producten en zeker een aanwinst voor het merk. Alleen ze zijn niet fijner dan producten die ik al heb, dus zal ze er niet zo snel weer bij pakken. En ik denk dat je voor minder geld net zo een goed product kan vinden. Ze zijn fijn hoor, de potloodjes, maar zeker niet geweldig voor die prijs. Ze kosten € 10,99 per stuk en zijn onder andere te koop bij verschillende drogisterijen en bol.com.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

14 reacties

  1. Oeh wat leuk dat L’Oreal deze heeft uitgebracht. Ik houd van wenkbrauw potloodjes met een schuin afgesneden puntje. Ze zien er goed uit!

  2. Ik heb veel verschillende soorten wenkbrauwproducten gehad, maar ik blijf altijd weer terugkomen op het potloodje van de Hema (nummer 11). :) Goed en goedkoop en voor mij qua kleur precies goed. Veel producten zijn snel te assig/grauw voor mij.

  3. Een duidelijke review. Als L’Oréal make-up in de aanbieding is ga ik misschien wel eens even kijken :). Jij hebt trouwens ook al mooie wenkbrauwen van jezelf ;)!

  4. Ze zien er niet verkeerd uit, maar er zijn dan inderdaad goedkopere alternatieven die minstens zo goed zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *