Zoek
Sluit dit zoekvak.

L’Oréal Beautybox by Kristina Bazan

L’Oréal Beautybox by Kristina Bazan

Ik kreeg deze prachtige beautybox van L’Oréal laatst binnen en was eigenlijk meteen benieuwd naar de inhoud. Het doosje ziet er op de eerste gezicht ontzettend leuk uit en bevat een vijftal producten om een hele complete look mee te maken. Op het doosje staat Smoking Nudes en dat is het zeker. In het doosje vind je een oogschaduw palette, eyeliner, lipstick, mascara en een lippotlood om de perfecte nude look mee te maken.

L’Oréal Beautybox by Kristina Bazan

Super leuk dat L’Oréal een samenwerking aan gaat met Kristina Bazan, maar ik leef vast weer onder een steen en heb geen idee wie het is. Maar al snel werd het me duidelijk met dank aan Google dat het een enorm grote en populaire blogger is met miljoenen volgers. Typisch gevalletje dus van onder een steen leven Aranka. Kristina is een prachtig persoon en ze wil graag dat iedereen zich mooi voelt met make-up en dat kan dan heel mooi en natuurlijk zijn!

L’Oréal Beautybox by Kristina Bazan

Op de achterkant van het doosje vinden we de inhoud van het palette. Het zijn trouwens allemaal bestaande producten van L’Oréal dus er zitten geen spannende nieuwe items tussen. Maar wel hele mooie en liefde producten. Wat vinden we terug in het palette?

  • L’Oréal La Palette Nude in Beige
  • L’Oréal Volume Million Lashes Mascara
  • L’Oréal Superliner in Black
  • L’Oréal Lipliner in Beige à Nu
  • L’Oréal Lipstick in Beige à Nu

L’Oréal Beautybox by Kristina Bazan

En dan vinden we dit in het setje, een hele leuke verzameling aan prachtige make-up producten. Je kunt hier naast de basis een complete look mee maken die heel erg mooi uitpakt, dat kan ik je alvast vertellen! En wat het leukste is, voor dit setje betaal je maar € 29,99 en dat is 1/3 van de winkelwaarde, koopje dus! Ik laat je graag alle mooie producten zien!

L’Oréal Beautybox by Kristina Bazan

L’Oréal Lipliner in Beige à Nu

De basis voor een goede lipstick is natuurlijk een goede lipliner die alles op zijn plekt houdt – dat het niet in de lijntjes gaat trekken en dat het strak blijft. Met een lipstick kun je toch niet zo precies tekenen als met een potlood, dus dit is de perfecte basis. Het potlood is een beetje trekkerig maar laat wel een goede lijn achter.

L’Oréal Beautybox by Kristina Bazan

L’Oréal Lipstick in Beige à Nu

Dit is echt een prachtige nude kleurige lipstick die ik er in de verpakking niet zo aantrekkelijk uit vind zien. Maar op de lippen is hij echt perfect! Ook brengt hij heel erg makkelijk aan en smelt heel makkelijk samen met je lippen.

 

L’Oréal Beautybox by Kristina Bazan

L’Oréal Superliner in Black

Moet ik hier nog iets over vertellen? Mijn favoriete eyeliner all-time! Maar dat wisten jullie allemaal al wel. Ik ben echt groot fan en heb er al tientallen versleten.

L’Oréal Beautybox by Kristina Bazan

Swatches! Ziet er prima uit toch, mooie kleur lipstick en een mooie intens zwarte eyeliner!

L’Oréal Beautybox by Kristina Bazan

L’Oréal Volume Million Lashes Mascara

En natuurlijk is een look niet compleet zonder een likje mascara voor je wimpers. Ik ben fan van de Volume Million Lashes mascara’s van L’Oréal. Dit is de klassieke variant in extra zwart. Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik deze mascara het minste van allemaal vind, anderen geven net iets meer effect, maar het is natuurlijk persoonlijk of je daar van houdt of niet.

L’Oréal Beautybox by Kristina Bazan

L’Oréal La Palette Nude in Beige

En dan nog het oogschaduw palette waar ik al eerder over heb geschreven. Het is een prachtig nude palette met prachtige kleuren maar normaal kost alleen dit doosje al € 19,95 en dat vind ik het niet waard wat je er voor terug krijgt. Maar in combinatie met deze leuke set vind ik het wel weer waard! De oogschaduws hebben een heerlijke zachte structuur en geven een redelijk pigment af.

L’Oréal Beautybox by Kristina Bazan

L’Oréal Beautybox by Kristina Bazan

De swatches zien er prima uit, maar niet heel bijzonder voor de normale prijs wat je er voor betaald. Maar in dit setje is het prima en je kunt er echt hele mooie natuurlijke looks mee maken!

L’Oréal Beautybox by Kristina Bazan

L’Oréal Beautybox by Kristina Bazan

En dan is dit de uiteindelijke look die ik echt heel erg mooi vind. Hij is subtiel maar toch ook zeker weer heel erg aanwezig als je snapt wat ik bedoel. De lipstick kleur is perfect, de oogschaduw zorgt voor een prachtig effect en de mascara en eyeliner maken het helemaal af. Ik ben echt enthousiast over dit setje!

L’Oréal Beautybox by Kristina Bazan

Zoals ik al zei is het L’Oréal Beautybox by Kristina Bazan setje te koop exclusief bij bol.com voor € 29,95 en heeft normaal een waarde van € 77,95, goede deal dus als je het mij vraagt! Ook zijn op bol.com losse kleinere sets van deze collectie te koop voor ook fijne prijzen. Ik ben enthousiast en kan het je zeker aanraden! Ook leuk om cadeau te geven voor Sinterklaas en Kerst straks!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

  1. Wat een prachtig doosje! En de producten er in zijn nog mooier <3 Ideaal om voor zo een klein bedrag een hoop mooie producten aan te schaffen! Vooral het oogschaduw palette en de lipstick vind ik erg pretty!

  2. Ik wist ook niet wie Kristina Bazan was hoor! ^^ Leuke set al denk ik niet dat ik meteen naar de winkel ren. De kleuren in het oogschaduwpalet lijken nogal op elkaar en de nude lipstick is denk ik niet mijn kleur.

  3. Wat een leuke set! Alles bij elkaar klopt het gewoon helemaal. Prachtig om een alledaagse look mee te maken!

  4. Maar is dat nu een nieuwe oogschaduw palette, want dat is mij niet helemaal duidelijk ? Want ik heb al een oogschaduw palette Beige van L’oreal ? Is dat dan hetzelfde ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *