Zoek
Sluit dit zoekvak.

L’Oréal BB C’est Magic BB Cream Skin Perfector

Automatische concepten

Ik dacht dat de BB Cream trend wel een beetje voorbij was, maar niets is minder waar. Elk merk heeft wel een BB Cream in het assortiment zitten en L’Oréal ook al een hele tijd. Daarom vond het merk het tijd worden om hem te verbeteren. Naast de naam hebben ze ook de inhoud aangepast en ik ben heel erg benieuwd naar dit product.

Automatische concepten

Misschien herkennen jullie de verpakking wel, want voorheen was de L’Oréal BB C’est Magic de Glam Nude BB Cream. Deze is dus uit het assortiment gehaald, vernieuwd en onder de naam BB C’est Magic verder gegaan. Maar wat is er nou eigenlijk aan het product veranderd?

Eigenlijk is er niet heel erg veel veranderd. De formule bevat nu hydraterend vijg-extract en is verkrijgbaar in 6 kleuren: very light, light, medium light, medium, medium dark én dark. Een stuk meer keuze dan voorheen dus. Zelf heb ik de kleuren very light en light ontvangen.

Automatische concepten
Automatische concepten

Natuurlijk is het hartstikke leuk dat dit product verbeterd is, maar wat doet het nou eigenlijk?

  • Het geeft een natuurlijke, lichte dekking die oneffenheden subtiel verbergt
  • Hydrateert de huid van het gezicht tot 24 uur lang
  • Heeft SPF 20 om de huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon
  • Verrijkt met vijg-extract en antioxidanten
  • De formule veranderd van kleur om zo goed mogelijk te matchen bij jouw huid

Heel eerlijk? Ik ben niet echt fan van producten die veranderen van kleur, vaak is het toch niet de juiste match. Maar omdat de L’Oréal BB C’est Magic zoveel kleuren heeft heb ik er wel wat meer vertrouwen in. Voor de rest klinkt het als een goed product. Wel zit er behoorlijk wat parfum en parabenen in, daar moet je wel tegen kunnen of mee willen werken. En ja het vijgen-extract staat ergens onderaan…

Automatische concepten

De BB Cream zit in een handige tube van 30 ml en heeft een handig mondje waarmee je het product gedoseerd kan aanbrengen op de huid of een kwast. De substantie is normaal tot licht en smeert prettig uit. Hier heb ik niets op aan te merken.

Automatische concepten
Automatische concepten

Links zie je de kleur very light en rechts de kleur light. Ik schrok wel even toen ik de BB Cream voor het eerst gebruikte. Mijn eerste gedachte was: ‘dit is wel heel erg light’. De BB Cream komt er namelijk als een witte crème uit en tijdens het aanbrengen op de huid veranderd hij van kleur.

Ik moet wel eerlijk toegeven dat de BB Cream makkelijk over de huid uitsmeert maar dat je wel even nodig hebt dat de BB Cream de juiste kleur aanneemt, hij blijft namelijk vrij lang wit. Je moet echt wel even masseren of een paar keer met je kwast over je gezicht heen gaan om de witte waas weg te krijgen. Het is niet te veel werk, maar wel iets meer dan bij een normale BB Cream of foundation.

Automatische concepten
Automatische concepten

Gelukkig hou je daarna een mooie teint over en een huid die veel egaler is. Zoals de BB Cream zelf ook al zegt geeft het een subtiele dekking en dat is juist wat ik mooi vind. Je ziet mijn pigmentvlekjes (of zullen we het sproetjes noemen) er nog subtiel doorheen, maar mijn rode huid is wel verdwenen.

Ook vind ik dat de BB Cream goed blijft zitten, ook met mijn vette huid. Aan het eind van de dag haal ik er nog best veel af met mijn wattenschijfje met make-up remover en anders is dat amper wat.

Automatische concepten

Ben ik tevreden met de L’Oréal BB C’est Magic? Ja, eigenlijk wel! Zelf zou ik alleen een kleurtje donkerder gebruiken omdat deze in de zomer toch wel echt te licht voor mij zijn. Maar heb je een bleke huid dan is de very light zeker een variant die goed bij je zou passen.

De L’Oréal BB C’est Magic kost € 14,99 en is te koop bij verschillende drogisterijen en bol.com waar die nu voor € 7,50 afgeprijsd is.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Ziet er prima uit! Ik vind de kleur wel juist vrij donker op je huid, maar misschien komt dat meer door de foto. Voor mij zijn ze denk ik veel te donker haha. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *