L’Oréal Bambi Eye False Lash Mascara

Automatische concepten

Deze nieuwe mascara van L’Oréal zie je overal voorbij komen op dit moment. De L’Oréal Bambi Eye False Lash Mascara is deze nieuwe mascara. Hij belooft je ogen groter te laten lijken zodat jij ook die welbekende Bambi oogjes krijgt. Ik ben heel benieuwd en review deze mascara.

Automatische concepten

Als er één merk is die altijd met goede mascara’s op de markt komt is het L’Oréal wel. Eigenlijk vind ik vrijwel al hun mascara’s goed en gebruik ze ook altijd met veel plezier. Dit is dus hun nieuwste lancering, de Bambi Eye False Lash mascara.

Volgen jullie mij al op Instagram?

De huls ziet er niet echt heel erg spannend uit, ik vind hem zelfs vrij saai. Het is een glanzende zilveren verpakking met daarop alleen de naam van het product. Geen beloftes en dergelijke, gewoon heel simpel gehouden.

Automatische concepten

De L’Oréal Paris Bambi Eye False Lash Mascara belooft je wimpers een elegante krul te geven en voelt zijdezacht aan. Daarnaast heeft de mascara een intens zwarte kleur en is verrijkt met micro-vezels.

Het valt me op dat de mascara eigenlijk niets over volume belooft, dat doen alle mascara’s tegenwoordig eigenlijk wel, maar deze gaat vooral voor de krul!

Automatische concepten
Automatische concepten

De mascaraborstel heeft een combinatie van lange en korte haren waardoor hij je natuurlijke oogvorm volgt en vormt. Zo voorziet het borsteltje alle wimpers van de juiste dosering mascara.

Ik word altijd wel blij als ik dit soort siliconen borsteltjes zie, die werken meestal toch wel het beste. Ook zie ik genoeg mascara op de borstel zitten waardoor de mascara vaak goed werkt.

Automatische concepten

Mijn wimpers zonder mascara.

Automatische concepten

Mijn wimpers met de L’Oréal Bambi Eye False Lash Mascara. De mascara verlengt mijn wimpers goed en als je goed kijkt zie je ook de fibers zitten die dat doen. Maar ik vind dit zelf niet storend.

Automatische concepten

Ik zie meteen wat de mascara belooft te doen. Mijn wimpers hebben een prachtige lengte en krul, de welbekende Bambi ogen zijn zeker aanwezig. De mascara blijft gedurende de dag prima op zijn plek zitten en loopt niet uit.

Verwijderen is ook heel gemakkelijk. Omdat deze mascara niet als een dikke laag op je wimpers ligt gaat hij er ook weer gemakkelijk met een make-up remover vanaf.

Automatische concepten

Als je op zoek bent naar een mascara die je wimpers veel lengte geeft met een goede krul, dan is deze mascara zeker iets voor jou! Ik vind de L’Oréal Bambi Eye False Lash Mascara zeker een mooie aanvulling op het bestaande assortiment van L’Oréal.

De L’Oréal Bambi Eye False Lash Mascara is vanaf nu te koop bij de drogisterijen en bol.com voor € 17,99. Maar nu is hij met 50% korting bij Bol.com te koop voor € 9,00! Goede deal al zeg ik zelf.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reply
  chucky1012
  17 september 2019 at 06:14

  Wauw, zo een prachtig effect ??
  Ik zou dit zeker kopen….

  Xoxo

 • Reply
  Sanne
  17 september 2019 at 07:18

  Lijkt me een fijne mascara! Vind jouw mascara reviews altijd fijn om te zien, omdat je zoveel mascara’s reviewt kan ik het resultaat daardoor nog beter vergelijken.

  • Reply
   Aukje
   17 september 2019 at 07:54

   Bij kruidvat is ie 8.99

 • Reply
  Maroes
  17 september 2019 at 07:33

  Oh wauw, super mooi effect zeg. Klinkt top!

 • Reply
  Kelly
  17 september 2019 at 08:21

  Oh wauw, deze ziet er écht goed uit! Ga ik onthouden. :)

 • Reply
  Jorinde
  17 september 2019 at 08:23

  Klinkt als een hele fijne mascara! Zag hem laatst liggen en was er al nieuwsgierig naar. Ga deze optie zeker onthouden.

 • Reply
  Chantal
  17 september 2019 at 10:06

  Ziet er mooi uit! Fijn ook dat ie geen dikke laag om je wimpers legt want dat is de reden dat ik sommige mascara met super effect niet meer draag (alsin dan verwijder je de mascara en 2 dagen later haal je nog het zwart eraf als je even geen make up draagt)

 • Reply
  rachel
  17 september 2019 at 10:11

  ik zeg goed gekeurd :D

 • Reply
  Lien
  17 september 2019 at 10:19

  Wow wat een effect! Ziet er echt mooi uit ?

 • Reply
  Nelleke
  17 september 2019 at 11:23

  Ziet er goed uit,deze ga ik zeker kopen.

 • Reply
  Tessa
  17 september 2019 at 17:15

  wat een prachtig effect geeft deze mascara

 • Reply
  Mariska
  17 september 2019 at 18:48

  Ik las gemixte verhalen en oordelen, maar op zich vind ik hem er nu wel heel erg goed uit zien!

  Mag ik vragen hoe jij je foto’s zo licht krijgt? Alleen daglicht of ook andere dingen die je gebruikt? :)

 • Reply
  Angela | ilovebudgetmakeup.nl
  18 september 2019 at 00:07

  Woow! Hij ziet er bij jou echt stukken beter uit dan bij mij. Heb hem ook gereviewt op mijn blog maar bij mij gaf hij bij langer na dit effect niet. Jammer genoeg.

 • Laat een reactie achter