Review: L’Oréal Air Volume Mega Mascara

L'Oréal Air Volume Mega Mascara

L’Oréal heeft weer een nieuwe mascara, de L’Oréal Air Volume Mega Mascara. Ik zag hem voorbij komen bij de drogisterij met een mooie korting van 50%. Aangezien mijn mascara bijna op was en ik altijd wel fan ben van de mascara’s van L’Oréal besloot ik hem mee te nemen. Tijd voor een review van deze L’Oréal Air Volume Mega Mascara.

L'Oréal Air Volume Mega Mascara

L’Oréal zet hoog in op deze mascara, je ziet hem vaak op de reclame voorbij komen en toen ik door de folders aan het neuzen was zag ik dat hij overal met 50% korting te koop was. Kijk, dat zijn leuke prijzen om een nieuwe mascara te proberen.

Volgen jullie mij ook op Instagram?

Op de verpakking zien we al meteen wat deze mascara belooft. De naam zegt het natuurlijk ook al, mega volume. Dit doet de mascara door de speciale luchtige formule die de wimpers lichter aan laat voelen. Door deze formule krijg je gemakkelijk mega volume.

L’Oréal Air Volume Mega Mascara

Uit testen (onder 116 vrouwen) is blijkbaar gebleken dat 84% de wimpers lichter aan vindt voelen. Daarnaast vinden ze de zachte borstel fijn waardoor je gemakkelijk veel volume krijgt. Ik neem dit soort informatie altijd een beetje met een korreltje zout, maar toch maakt het mij nieuwsgierig.

L’Oréal Air Volume Mega Mascara

De mascara zit in een toffe en opvallende glanzende rosé gouden verpakking. Ik dacht eerst dat de verpakking flexibel zou zijn en dat je in de huls kon knijpen. Maar dat kan niet, het is gewoon van hard plastic gemaakt. De mascara heeft een inhoud van 9,4 ml wat niet heel erg veel is.

L’Oréal Air Volume Mega Mascara

En dit is het bijzondere borsteltje volgens het merk. Ik zie eigenlijk niet zo’n heel spannend borsteltje. Het is een normaal borsteltje met haartjes en bevat wel veel product. Dat vind ik prettig want daardoor kun je vaak wel gemakkelijk veel volume creëren.

Het eerste wat mij opvalt is dat de mascara een vrij heftige geur heeft. Ik kan nou niet zeggen dat ik het erg lekker vind ruiken, zo’n typische mascara geur. Goed laten we kijken wat de mascara voor mijn wimpers doet.

L’Oréal Air Volume Mega Mascara

Mijn wimpers zonder mascara.

L’Oréal Air Volume Mega Mascara

Mijn wimpers met mascara.

L’Oréal Air Volume Mega Mascara

L’Oréal Air Volume Mega Mascara Review

Ik moet meteen toegeven, de mascara doet wat het belooft. Ik heb veel volume en lange wimpers kregen. Dit ging ontzettend makkelijk, met maar een paar kreeg over mijn wimpers te kammen. De mascara ziet er echt heel erg goed uit als je het mij vraagt.

Ook de houdbaarheid is goed, hij zakt niet in, brokkelt af of geeft af. Verwijderen gaat ook vrij simpel, de mascara smelt als het in aanraking komt met water of een make-up remover. Zo kun je hem niet al te veel boenen makkelijk verwijderen.

L’Oréal Air Volume Mega Mascara

Het is duidelijk, ik ben heel erg enthousiast over deze mascara. De L’Oréal Air Volume Mega Mascara is vanaf nu te koop voor € 17,99 bij alle drogisterijen en bol.com waar die nu in de aanbieding is. Wat vinden jullie van deze mascara?

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  Marjolein
  6 oktober 2020 at 14:20

  Het effect ziet er wel mooi uit! Jammer dat hij niet zo’n fijne geur heeft.

 • Reply
  Fabienne, Enjoyyourownbeauty.nl
  8 oktober 2020 at 10:22

  Ondanks de geur vind ik het resultaat van deze mascara wel heel mooi!
  Bedankt voor de uitgebreide review. :)

  Liefs
  x

 • Reply
  Nelleke
  8 oktober 2020 at 11:38

  Het effect ziet er goed uit,heb hem zelf ook,in de aannbieding gekocht bij het kruidvat voor 8,99

 • Reply
  Catrice True Skin Hydrating Foundation & Concealer | byAranka.nl
  9 oktober 2020 at 06:00

  […] heeft vijf kleuren. Ik vind de verpakking er chique uitzien, het doet mij een beetje denken aan L’Oréal of Maybelline, alleen dan natuurlijk een stuk […]

 • Reply
  Suus
  11 oktober 2020 at 00:27

  Ik vind hem veel te nat en hij blijft slecht zitten als je tranende ogen hebt.

  • Reply
   Aranka
   11 oktober 2020 at 11:11

   Hij is inderdaad wel nat, maar daar heb ik geen last van.

 • Reply
  Mariska
  14 oktober 2020 at 10:29

  Ik vind hem wel heel interessant en ga hem onthouden. Fijn ook dat het niet inzakt!

 • Reply
  Maybelline Sky High mascara komt naar Nederland | byAranka
  26 januari 2021 at 15:12

  […] liggen, zal ik hem meteen meenemen voor een review. Op dit moment ben ik nog super blij met mijn L’Oréal Air Volume Mega mascara (ook echt een topper mocht je nog een nieuwe mascara zoeken die wel meteen in Nederland te koop […]

 • Reply
  Chelsie
  31 januari 2021 at 09:27

  Ik vind het persoonlijk de slechtste maskara dat ik ooit gehad heb. De resultaat/volume is goed maar hij droog niet, is daardoor plakkerig. Als het een regen dag is of een trieste dag, wordt heel je gezicht er zwart van. Deze problemen had ik bij al mijn andere maskara’s niet. Had me laten misleiden door de reclames en de mooie verpakking, jammer van het meggesmeten geld.

 • Laat een reactie achter