Zoek
Sluit dit zoekvak.

Look + outfit diploma uitreiking!

 photo Geslaagd1_zps4bf740be.png

Gisteren was mijn diploma uitreiking en ik ben twee schooldiploma’s rijker! Assistent communicatiemedewerker en marketingmedewerker! Ik heb mijn MBO niveau 4 opleiding marketing en communicatie in twee jaar succesvol afgerond en ben blij dat ik mijn school heb afgemaakt en nu kan werken aan mijn toekomstdroom, bloggen! Maar ik laat jullie natuurlijk eventjes mijn look, outfit en foto’s van de uitreiking zien!

 photo Geslaagd2_zpsa9c75259.png

Op de eerste foto zie je het totaal plaatje en hier eventjes een foto van mijn ooglook. Helaas op de foto vallen de kleuren een beetje weg maar het roze was net zo fel als mijn shirtje.

Maar wat heb ik allemaal gebruikt? Foundation: Bourjois Healty Mix en BB Bronze Cream. Blush: Star Wonder van MAC. Wenkbrauwpotlood van Inglot. Oogschaduwbasis is van Too Faced met de oogschaduw uit het Oh So Special palette van Sleek. Eyeliner van MAC in blacktrack en de Clump Defy mascara van Max Factor. Op mijn lippen heb ik de lipstick van Oriflame in de kleur Pink Lace.

 photo Geslaagd3_zpsad036266.png

Ik ben geen held met mijn haar dus ik had het maar simpel gestijld en het met een knipje naar achteren gedaan, vind dat er altijd wel leuk uit zien!

 photo Geslaagd4_zpsddd5110f.png

Iedereen mocht in groepjes naar voren, maar ik natuurlijk weer niet. Stond ik daar in mijn eentje en mocht wel eventjes aan iedereen mijn site uitleggen. Ik had echt wel even een zak door de grond momentje, maar ach eigenlijk moet ik er alleen maar trots op zijn!

 photo Geslaagd_zps08c0a5ad.png

 photo Geslaagd5_zps080728df.png

Tijd voor het tekenen van mijn diploma’s!

En wat heb ik aan? Blazer en top zijn van de Mango, bijpassende broek van de Didi, schoenen van DKNY. Horloge van Michael Kors, ketting van Quoins en de armbanden zijn van Josh en Buddha to Buddha. Ringen Meri en DKNY!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

33 reacties

  1. Leuk! Ik heb volgende week donderdag diplomuitreiking. Maar ik ga maandag t/m woensdag naar Antwerpen met vriendinnen dus denk dat ik daar mijn outfit bij elkaar shop ;)

  2. Gefeliciteerd! Wat had je een leuke outfit aan en de make-up look vind ik ook heel erg geslaagd! Wat moet het een heerlijk gevoel geven om een handtekening onder je diploma te zetten zeg!

  3. Wat een mooie look! Ik vind je outfit ook erg leuk. En wat spannend dat je alleen op het podium werd geroepen, maar je moet inderdaad maar trots op je site zijn! :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *