Zoek
Sluit dit zoekvak.

Look met het Catrice Berlin palette

Gisteren schreef ik al over de nieuwe Catrice paletten die ik gekocht had. Ik ben meteen met het Berlin palette aan het werk gegaan. Ik heb er een hele subtiele look mee gemaakt. Je kan hem natuurlijk veel meer in pigment opbouwen maar daar had ik vandaag niet heel erg veel zin in, ik had gewoon zin in een mooie en subtiele oogschaduw look. Benieuwd naar de complete look en hoe ik hem gemaakt heb? Kijk dan snel even met me mee!

full face!

Wat heb ik gebruikt?
BB Cream – Skin79, Hot Orange
Blush – Sleek, Rose Gold
Oogschaduw basis – Too Faced, Eyeshadow Insurance
Oogschaduw – Catrice, Berlin palette
Gelliner – MAC, Blacktrack
Mascara – Rimmel, Volume Accelerator

Helaas komt mijn oogschaduw op de foto’s echt een stuk minder intens over dan dat hij in het echt is dat vind ik wel jammer en dat heb ik altijd als ik het fotografeer. Iemand een idee hoe ik het wel op realistische pigmentatie kan fotograferen? Nu lijkt het net of ik een slechte oogschaduw heb gebruikt.

Hoe heb ik de look gemaakt?

 1. Highlighter op het wenkbrauwbot en in mijn ooghoek
 2. In de ooghoeken tot ongveer het midden van mijn ooglid aangebracht
 3. Daarmee heb ik de rest van het ooglid gevuld
 4. En dan de laatste en donkerste kleur in de crease aangebracht. Dit heb ik allemaal netjes geblend tot een mooi overlopend geheel. (Ook al lijkt dat niet zo op de foto’s :( )

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

 1. Denk dat het te licht is in je kamer en daarmee maakt het de kleuren iets flets. Fotograferen is trouwens altijd met een f en niet met een v.

 2. Als je met een spiegelreflex fotografeerd, zou ik je als ik jou was jezelf even verdiepen in de instellingen en daar wat mee gaan spelen. Waarschijnlijk fotografeer je met óf teveel licht (ofwel een te lange sluitertijd, te hoog diafragma, te hoge ISO) óf met te weinig (te korte sluitertijd, etc). Je zou hier een beetje mee moeten gaan spelen en je zult merken dat je vanzelf een goede manier hebt gevonden om je looks te fotograferen.

  Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk wáár je de look fotografeert. Als ik dit soort dingen doe (vooral nagellak) doe ik dit meestal in de badkamer vanwege de witte tegels (waarop licht dus reflecteert) en het goede licht. Mijn ervaring is dat je dan véél intensere kleuren krijgt.

  Ik hoop dat ik je hiermee heb kunnen helpen!

  Liefs, Jennifer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *