Look met het Catrice Berlin palette

Gisteren schreef ik al over de nieuwe Catrice paletten die ik gekocht had. Ik ben meteen met het Berlin palette aan het werk gegaan. Ik heb er een hele subtiele look mee gemaakt. Je kan hem natuurlijk veel meer in pigment opbouwen maar daar had ik vandaag niet heel erg veel zin in, ik had gewoon zin in een mooie en subtiele oogschaduw look. Benieuwd naar de complete look en hoe ik hem gemaakt heb? Kijk dan snel even met me mee!

full face!

Wat heb ik gebruikt?
BB Cream – Skin79, Hot Orange
Blush – Sleek, Rose Gold
Oogschaduw basis – Too Faced, Eyeshadow Insurance
Oogschaduw – Catrice, Berlin palette
Gelliner – MAC, Blacktrack
Mascara – Rimmel, Volume Accelerator

Helaas komt mijn oogschaduw op de foto’s echt een stuk minder intens over dan dat hij in het echt is dat vind ik wel jammer en dat heb ik altijd als ik het fotografeer. Iemand een idee hoe ik het wel op realistische pigmentatie kan fotograferen? Nu lijkt het net of ik een slechte oogschaduw heb gebruikt.

Hoe heb ik de look gemaakt?

 1. Highlighter op het wenkbrauwbot en in mijn ooghoek
 2. In de ooghoeken tot ongveer het midden van mijn ooglid aangebracht
 3. Daarmee heb ik de rest van het ooglid gevuld
 4. En dan de laatste en donkerste kleur in de crease aangebracht. Dit heb ik allemaal netjes geblend tot een mooi overlopend geheel. (Ook al lijkt dat niet zo op de foto’s :( )

Dit vind je misschien ook leuk

20 reacties

 • Reply
  Paola
  27 oktober 2011 at 07:25

  Ik vind je look erg mooi geworden! Ik ga vandaag denk ik even aan de slag met mijn new york palette!

 • Reply
  Brigitta
  27 oktober 2011 at 07:46

  Ziet er mooi uit, ik heb gisteren ook 2 palettes gekocht ;)

 • Reply
  Ilona
  27 oktober 2011 at 09:56

  Mooie neutrale look! :)

 • Reply
  Esmay
  27 oktober 2011 at 10:28

  Simpele, neutrale look! Wel mooi hoor, daar niet van haha.

 • Reply
  Milou
  27 oktober 2011 at 10:43

  Inderdaad een mooie naturel look! Leuk voor schooldagen voor mij! ;-)

 • Reply
  Steffi
  27 oktober 2011 at 10:52

  Mooie look hoor! ik kan haast niet wachten om met dit palette aan de slag te gaan.

 • Reply
  Yara
  27 oktober 2011 at 10:57

  Ik heb hem ook in mijn bezit, ben er erg blij mee!

 • Reply
  roos
  27 oktober 2011 at 12:19

  Mooie look! Ik hou wel van neutrale looks.

 • Reply
  kim
  27 oktober 2011 at 13:04

  Denk dat het te licht is in je kamer en daarmee maakt het de kleuren iets flets. Fotograferen is trouwens altijd met een f en niet met een v.

 • Reply
  Lisa
  27 oktober 2011 at 15:22

  Mooie look heb je ermee gemaakt :-)

 • Reply
  charile
  27 oktober 2011 at 15:45

  mooi gemaakt!

 • Reply
  Miranda
  27 oktober 2011 at 16:49

  wat een mooie look heb je er mee gemaakt;D

 • Reply
  LottedeJ
  27 oktober 2011 at 17:02

  Mooie look! Heel neutraal :) Ik vind de palettes erg mooi, goede collectie van Catrice!

 • Reply
  L&G
  27 oktober 2011 at 18:17

  Mooi gedaan ! x

 • Reply
  L&G
  27 oktober 2011 at 18:18

  Wij volgen je nu via GFC ^^ x

 • Reply
  Cynthiiaa
  27 oktober 2011 at 19:51

  Mooie look, ik vind nummer 3 echt gorgeous!

 • Reply
  Jennifer
  27 oktober 2011 at 20:45

  Als je met een spiegelreflex fotografeerd, zou ik je als ik jou was jezelf even verdiepen in de instellingen en daar wat mee gaan spelen. Waarschijnlijk fotografeer je met óf teveel licht (ofwel een te lange sluitertijd, te hoog diafragma, te hoge ISO) óf met te weinig (te korte sluitertijd, etc). Je zou hier een beetje mee moeten gaan spelen en je zult merken dat je vanzelf een goede manier hebt gevonden om je looks te fotograferen.

  Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk wáár je de look fotografeert. Als ik dit soort dingen doe (vooral nagellak) doe ik dit meestal in de badkamer vanwege de witte tegels (waarop licht dus reflecteert) en het goede licht. Mijn ervaring is dat je dan véél intensere kleuren krijgt.

  Ik hoop dat ik je hiermee heb kunnen helpen!

  Liefs, Jennifer

 • Reply
  Sophie
  27 oktober 2011 at 21:44

  Mooie look! Ik heb vanmiddag ook het Berlin en het Sidney palette gekocht en ik vind ze echt prachtig ♥

 • Reply
  Nannick
  27 oktober 2011 at 23:49

  Mooie look (; Ik heb dit palette ook, ik ga ook snel aan de slag!

 • Reply
  Christel
  28 oktober 2011 at 16:31

  Mooi en naturel.

 • Laat een reactie achter