Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Long time no see – hoe gaat het met mij?

Long time no see – hoe gaat het?

Ik denk dat het nog nooit zo lang stil op mijn blog is geweest. Ik weet bijna niet meer hoe ik stukjes moet schrijven. Mijn afwezigheid heeft eigenlijk geen speciale reden, gewoon een samenloop van omstandigheden waarbij mijn blog op een lager pitje kwam te staan. Ik zal jullie kort bijpraten wat er de afgelopen tijd is gebeurt en waarom het zo stil is/was.

De laatste tijd kreeg ik steeds vaker berichtjes of het wel goed met mij ging (super lief dat jullie aan mij denken). En sommige mensen dachten dat ik zwanger was (of dachten dit zeker te weten, heel bijzonder. Alles gaat gelukkig heel goed met mij en nee, ik ben niet zwanger.

Maar ik tegenwoordig weer in loondienst (sinds maart bij de Kamer van Koophandel) en dit doe ik normaal 32 uur in de week. Maar door vakanties werk ik op dit moment 40 uur in de week en ook op andere locaties zoals Apeldoorn. Reistijd en gewone werkdagen zorgen ervoor dat ik gewoon niet zoveel puf meer heb om ’s avonds nog achter de computer te kruipen.

Ook het weer heeft de afgelopen tijd niet meegeholpen. Op een snik hete zolderkamer foto’s maken is niet ideaal. Maar lekker genieten met vrienden van een barbecue, lekker gaan zwemmen of een terrasje pakken natuurlijk wel.

Deze zomer had ik gewoon even mijn prioriteiten ergens anders liggen en dat is ook prima. Zomers is het toch altijd rustig op mijn blog en zijn er geen nieuwtjes, in september begint alles dan ook weer te lopen. Ik krijg 14 september een weekje vakantie en vanaf dan werk ik ook weer 32 uur in de week. Mijn nieuwe vrije dag is de dinsdag en dan ben ik weer volop aanwezig met nieuwe content en artikelen. Tot die tijd ben ik ook altijd wel te vinden op Instagram. Ik ben ondertussen al bezig met nieuwe content maken die ik voor september aan het inplannen ben!

Voor nu is het dus even wat rustiger op mijn blog. Ik ben gewoon iedere dag hard aan het werk (alhoewel, ambtenaar hè) en doe ik in mijn vrije tijd dingen waar ik op dit moment zin in heb. Gewoon ook even lekker van de zomer genieten.

Daarnaast had ik het eerst ook nog druk met een sollicitatie intern wat uiteindelijk toch niet helemaal iets voor mij was en spelen er ook wat dingen met de gezondheid in de familie waar aandacht naar uit gaat.

Liefs,
Aranka

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

  1. Fijn om weer van je te horen! Hopelijk valt het mee qua ‘gezondheidsdingen binnen de familie’. Werkse komende tijd en – mocht je weer even niks van je laten horen – alvast een fijne vakantie Aranka!

  2. Wat goed dat je nu van het leven even een prioriteit maakt, want zo is het eigenlijk toch? Als wij bloggers teveel willen eisen we enorm veel van de dingen om ons heen. Je ziet amper meer je vriendinnen, je bent alleen maar achter je pc bezig en je moet nog bepaalde deadlines halen, ik ben blij dat ik al een tijd die knop heb omgezet. Het is wel fijn om weer even een bericht van je te lezen! Geniet van je vakantie en ik snap je helemaal op het gebied van werken.. lange dagen en kosten met dit weer extra energie, dan moet ik echt zin maken om achter mijn iMac te kruipen.

  3. Wat fijn dat alles weer lekker een beetje op orde is. Je ziet er ook stralend uit op die foto! Neem lekker tijd voor jezelf en post wanneer je zin hebt, of gewoon helemaal niet als je daar geen zin/puf voor hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *