L’Occitane Pivoine Pure Perfecting Mattifying Fluid

L’Occitane Pivoine Pure Perfecting Mattifying Fluid

Ik weet dat veel mensen er last van hebben, een glimmende huid of in ieder geval een glimmende t-zone. Helaas is dat bij mij ook het geval en ik ben altijd opzoek naar middeltjes die dat verminderen. L’Occitane heeft al een hele tijd de Pivoine Pure Perfecting Mattifying Fluid in het assortiment en ik gebruik het ook al een hele tijd (vaak als ik geen make-up draag) maar had er nog nooit over geschreven dus het wordt de hoogste tijd!

L’Occitane Pivoine Pure Perfecting Mattifying Fluid

Ik vind de Pivione lijn van L’Occitane sowieso heel erg fijn, als jullie mijn opgemaakt video’s kijken weten jullie dat ik al heel wat producten uit deze lijn de afgelopen tijd opgemaakt heb. Ik vind de lijn fijn omdat het vooral een hele basic lijn is die voor een frisse uitstraling zorgt met een heerlijke geur. De verpakkingen van deze lijn zien er ook echt prachtig uit, vind je ook niet? Heel clean en simpel.

L’Occitane Pivoine Pure Perfecting Mattifying Fluid

Ook de verpakking zelf van de fluid ziet er prachtig uit, een mooie tube met een pompmechanisme. De fluid belooft de huid meteen zichtbaar te matteren en te hydrateren terwijl het ook heerlijk zacht aanvoelt. Doordat de huid minder talg aanmaakt door dit product zal de huid ook meer gaan stralen omdat de poriën verkleint worden. Klinkt allemaal heel goed! De L’Occitane Povoine Pure lijn is trouwens ontstaan door de goede eigenschappen van het Pivoine-extract uit de Drôme te combineren met de zuiverende en stimulerende extracten van citroen uit het Middellandse Zeegebied. Deze combinatie is ideaal voor een gecombineerde tot vettige huid.

L’Occitane Pivoine Pure Perfecting Mattifying Fluid

Hier zie je de ingrediënten van de fluid. Het valt me op dat de parfum redelijk onderaan de lijst staat terwijl hij echt wel heel erg sterk (maar lekker) ruikt. Voor de rest ziet de lijst er in mijn optiek prima uit!

L’Occitane Pivoine Pure Perfecting Mattifying Fluid

De L’Occitane Pivoine Pure Perfecting Mattifying Fluid is zoals de naam het al zegt een fluid en is dus heel vloeibaar. Door de handige pompverpakking komt het er heel makkelijk en gedoseerd uit. Ook fijn is dat dat lekker hygiënisch werkt en je er niet met je vieze vingers in hoeft. De verpakking bevat trouwens 50 ml wat een normale hoeveelheid is voor een dagcrème.

L’Occitane Pivoine Pure Perfecting Mattifying Fluid

L’Occitane Pivoine Pure Perfecting Mattifying Fluid

De fluid of crème (hoe je het wilt noemen) heeft een hele dunne textuur en dat vind ik altijd heel erg fijn. Je kunt de fluid elke dag of af en toe gebruiken, dat ligt eraan wanneer je het nodig hebt. Je kunt het over je hele gezicht aanbrengen of op de plekken waar je een matterend effect nodig hebt.

L’Occitane Pivoine Pure Perfecting Mattifying Fluid

Ik zei al dat ik de fluid vooral gebruik op dagen wanneer ik geen make-up draag om mijn huid er dan niet zo vet uit te laten zien. Ik draag steeds vaker geen make-up en merk dat mijn huid dan nog veel sneller wordt dan wanneer ik foundation draag. Ook niet zo gek omdat ik een speciale primer en foundation gebruik voor een vette huid natuurlijk. Maar omdat ik dan niet met zo een vette en glanzende huid wil rondlopen vind ik deze fluid echt erg prettig. Tijdens het aanbrengen voelt mijn huid heel erg zacht aan maar ook heel erg poederig. Het lijkt namelijk alsof er een laagje poeder op je huid ligt heel gek. Ik merk echt verschil wanneer ik de fluid wel of niet gebruik, mijn huid blijft namelijk veel langer mat dan glanzend. Tot het eind van de dag houdt hij het niet vol, maar dat verwacht ik al niet eens meer van een product.

De L’Occitane Pivoine Pure Perfecting Mattifying Fluid kost € 35,00 en is te koop bij de L’Occitane winkels en online in de webshop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  Rachel
  4 maart 2018 at 12:53

  klinkt als een fijn product!!

 • Reply
  Sharon - Choose to Shine
  4 maart 2018 at 15:15

  Klinkt fijn!

 • Reply
  chucky1012
  4 maart 2018 at 15:33

  Klinkt heel goed!

 • Reply
  Merel
  5 maart 2018 at 16:34

  Jammer dat er geen voor en nafoto’s zijn… In de laatste alinea mist er trouwens een woord! ‘…merk dat mijn huid dan nog veel sneller ” wordt dan wanneer ik foundation draag.’
  Verder leuk artikel!

 • Laat een reactie achter