L’Occitane Aromachology Refresing Mist

L’Occitane Aromachology Refresing Mist

Ik ben gek op geuren voor in huis, ik heb ondertussen een geurkaarsen verzameling waar je u tegen zegt, overal in het huis vind je geurstokjes en sinds een half jaar heb ik ook de geuren ontdekt die je in je huis kan sprayen of over je kleren of beddengoed. Vooral het laatste vind ik heel erg lekker, zeker met het slapen gaan. Even wat van de lekkere geur over je beddengoed sprayen en ik slaap als een roosje. Laatst kreeg ik deze énorme fles van L’Occitane met een heerlijke geur.

L’Occitane Aromachology Refresing Mist

L’Occitane is een echt Frans merk dat uit het prachtige Provence komt. Vroeger werd daar de was gedaan voor de wasvrouwen en het wasgoed gewassen met heerlijk geurende Provençaalse geuren. Dat gevoel van vroeger, met deze heerlijke geur wil L’Occitane weer terug brengen aan het linnen en de omgeving. En dat doet het natuurlijk met dit prachtige product.

L’Occitane Aromachology Refresing Mist

De L’Occitane Aromachology Refresing Mist is een multifunctioneel product, zoals ik dus al zei is het voor meerdere doeleinden geschikt. Volgens de verpakking is het inderdaad voor het huis en linen. Daarmee kun je je kleren bedoelen of je beddengoed wat ik altijd erg prettig vind. Maar ook wil ik wel eens even in mijn kast waar ik niet zo vaak kom wat sprayen voor de geur. Echt voor een ruimte gebruikte ik nooit zo een mist, maar ik moet eerlijk toegeven met de ongelukjes van Mila dat ik het wel prettig vind het even in de gang te spuiten om even die nare geur de verdoezelen.

L’Occitane Aromachology Refresing Mist

Je krijgt de L’Occitane Aromachology Refresing Mist echt in een enorme fles en niet zomaar een klein piet lut flesje. Nee, deze fles heeft maar liefst een inhoud van 500 ml, zoveel heb ik nog nooit eerder in een vergelijkbaar product gezien. Zo hoef je dus helemaal niet zuinig aan te doen! Terwijl dat wel kan, want je ruikt de geur al heel snel erg sterk.

L’Occitane Aromachology Refresing Mist

Gelukkig is de geur een heel aangename geur en is het dus van Provençaalse afkomst. De geur is een mix van essentiële oliën (Cipres, jeneverbes, Citroen, tijm, Eucalyptus). Het is dus heel kruiderig maar ook weer fris, warm en opwekkend tegelijk, ik vind het echt heel erg lekker ruiken. Zeker zo een warme huislijke geur waarbij je lekker wil wegdromen in je huispak met de openhaard aan en een warme thee. Ik vind het ook zo prettig diep onder de dekens weg te kruipen met deze geur.

L’Occitane Aromachology Refresing Mist

De fles bevat een handige dop met spray systeem die een hele fijne maar goed ruikende nevel achterlaat. Hij spray best rijkelijk dus je hoeft niet zo enthousiast de sprayen als bijvoorbeeld met een parfum. Twee tot drie keer sprayen is meer dan voldoende. De geur blijft vrij lang hangen, maar de volgende dag moet ik het wel weer bijsprayen op mijn bed of in een ruimte. In de kast blijft de geur wel langer hangen.

De L’Occitane Aromachology Refresing Mist is te koop voor € 22,00 waar je een fles van 500 ml voor krijgt, wat dus in verhouding totaal niet duur is. L’Occitane is te koop bij verschillende winkels en online in hun webshop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply
  chucky1012
  11 augustus 2016 at 15:15

  Dit ken ik niet.
  Loop altijd snel de winkel voorbij als ik langs loop.
  Die geuren die men ruikt zijn heerlijk en doen me denken aan holiday met grote velden lavendel en bloesem.
  Dus die kruidige geuren zou ik ook fijn vinden.

  Xoxo

 • Reply
  femketje
  11 augustus 2016 at 16:03

  ik ken het merk zelf wel maar het product niet, ben nu best nieuwsgierig! :3

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  11 augustus 2016 at 20:30

  Oeh wat leuk! Ik had van die bedspray van RItuals, maar die is al een tijdje op en ben wel op zoek naar wat anders. Als ik weer langs de winkel kom moet ik deze maar eens even ruiken!

 • Reply
  Joyce - LemonyLife
  11 augustus 2016 at 21:06

  Oh ik ben heel benieuwd geworden naar de geur hiervan!

 • Reply
  Desirée
  11 augustus 2016 at 21:15

  Heerlijk, ben gek op L’Occitane en op aromatherapieproducten!

 • Reply
  Varenka W
  12 augustus 2016 at 05:40

  Ze hebben zulke fijne producten en geuren. Een van mijn favorieten merken toch wel hoor. Ik ken deze spray en hij ruikt zo goed. Vind het wel een beetje overbodige luxe maar zo heel af en toe vind ik het zo fijn om mijzelf hier mee te verwennen.

 • Reply
  rachel
  12 augustus 2016 at 10:54

  deze ken ik niet maar wil ik zeker hebben want ben ook zo’n luchtjes freak in huis!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  12 augustus 2016 at 11:41

  Oeh ik ben vooral benieuwd naar de geur!

 • Reply
  mieke | mieksmind
  12 augustus 2016 at 15:47

  Heel benieuwd naar de geur! ik gebruik af en toe de body & bed mist van rituals en vind die heerlijk. van l’occitane heb ik het nog niet gebruikt, lijkt me erg lekker!

 • Reply
  Mariska
  13 augustus 2016 at 20:17

  Ken ik ook niet, maar klinkt wel heel erg lekker. Ik hou wel van dat wat zwaardere sowieso en als hij ook wat langer blijft hangen is dat helemaal lekker.

 • Laat een reactie achter