Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek & lezeressen week 4

Lief dagboek & lezeressen week 4

Goedemorgen allemaal! Ik heb weer een drukke, maar ook weer een luie week achter de rug. Ik begon met Weight Watchers, ging meer sporten en let dus veel meer op mijn voeding. Ik moet zeggen dat het tot nu toe heel goed gaat! Ook deed ik natuurlijk een hoop andere dingen. Kijken jullie mee?

Maandag

Lief dagboek & lezeressen week 4

Het is maandag, dan heb ik er altijd even moeite mee om uit bed te gaan, laten we het maar wel doen. Ik ga daarna meteen aan de slag met mijn dagboek en doe boodschappen voor de hele week.

Lief dagboek & lezeressen week 4

Ik ga ook nog even langs de dierenwinkel om wat meer foamen balletjes voor Mila te halen. Ze is gek op die dingen maar na een minuut liggen ze onder de kast. Even wat voorraad gehaald en een catnip speeltje! Die wordt letterlijk helemaal afgelebbert.

Lief dagboek & lezeressen week 4

Ook scoor ik dit vest voor 15 euro bij de HEMA, top!

Lief dagboek & lezeressen week 4

De rest van de middag ga ik meteen aan de slag met het maken van foto’s en het reviewen van artikelen. Deze week ben ik goed bezig en heb zelfs al een groot deel van de artikelen voor deze week af.

Lief dagboek & lezeressen week 4

Wauw, prachtige zonsondergang!

Lief dagboek & lezeressen week 4

Jum boerenkool! Nog steeds mijn favoriete eten!

Dinsdag

Lief dagboek & lezeressen week 4

Yeah, ’s ochtends check ik mijn YouTube kanaal en zie gewoon dat ik de 5.000 abonnees heb gehaald. Voor mij een hele mijlpaal, wauw! De rest van de ochtend werk ik aan mijn blog en ’s middags bij de Albert Heijn.

Lief dagboek & lezeressen week 4

En ’s avonds neem ik een heerlijk warm bad met lekker veel schuim. Dat heb ik wel verdiend!

Woensdag

Lief dagboek & lezeressen week 4

Vandaag begin ik met Weight Watchers! Een kommetje havermout met halfvolle melk is 3 punten, top! En ik zit daar goed vol van. Ik zag nog een klein restje chocoladevlokken staan en kieperde die daar ook bij in, dat was niet zo een goede keuze qua punten. Maar fijn dat je met Weight Watchers alles mag eten zolang het met mate is en het kan compenseren met andere maaltijden.

Lief dagboek & lezeressen week 4

Gekke poes!

Lief dagboek & lezeressen week 4

Tussen de middag denk ik gezond te doen met een gekookt eitje en een bolletje. Niet dus. Ik word ineens heel bewust van alle voedingsmiddelen wat goed en niet zo goed is. Die witte bolletjes bevatten echt veel punten…

Lief dagboek & lezeressen week 4

’s Middags ga ik gezellig naar Elise om nagels te swatchen. Beiden hadden we de helft van de OPI collectie gekregen, dat maakt samen een hele collectie. En samen is veel gezelliger dan alleen!

Lief dagboek & lezeressen week 4

Zijn ze niet prachtig?

Lief dagboek & lezeressen week 4

Mijn schoonmoeder maakt echt de lekkerste snert en eens in de zoveel tijd maakt ze een grote pan waar wij dan ook wat van krijgen. Dat bescherm ik natuurlijk met mijn leven!

Lief dagboek & lezeressen week 4

Jummm! En ook nog eens vrij goed in de WW punten, score! Na het eten ga ik met een vriendin voor het eerst naar een groepsles in de sportschool, spannend! Ik vond het doodeng maar uiteindelijk heel leuk! Nu gaan we elke week!

Donderdag

Lief dagboek & lezeressen week 4

Ontbijt. Ook deze kaas is helaas heel slecht. Snel iets anders verzinnen. De rest van de dag ben ik druk aan het werk thuis voor mijn blog. Echt fijn dat er nu zoveel reserve staat. Ik heb mijn werk mood echt terug

Lief dagboek & lezeressen week 4

Sufkop, druk ik per ongeluk op de 1 in plaats van de 0…

Lief dagboek & lezeressen week 4

Maar dat geeft tijd om een selfie te maken!

Lief dagboek & lezeressen week 4

’s Avonds is er een event van ICI PARIS XL met heel veel mooie producten kom ik thuis!

Vrijdag

Lief dagboek & lezeressen week 4

Deze foto is zó schattig!

Lief dagboek & lezeressen week 4

Foto’s bewerken, hoort er allemaal bij!

Lief dagboek & lezeressen week 4

Ook schiet ik foto’s van dit toffe palette!

Lief dagboek & lezeressen week 4

Lunch! En maar 3 punten en het is lekker!

Lief dagboek & lezeressen week 4

Tijd om te gaan werken, ik werk van 1 tot sluit.

Lief dagboek & lezeressen week 4

Na het werk kom ik thuis en kijken we House Of Cards.

Zaterdag

Lief dagboek & lezeressen week 4

Zaterdag doen we eigenlijk vrij weinig. Ik werk wat aan de site, we doen het huishouden en chill vooral op de bank. Ik zit even op de site van WW te kijken en zie carnaval tips. Dat wordt volgend weekend een heel zwaar weekend qua punten. Ben benieuwd of ik genoeg kracht heb om me er aan te houden.

Lief dagboek & lezeressen week 4

Avondeten! Krieltjes, zonder saus en zout, een tartaartje en rabarber. Niet het meest gezonde, maar het kon nog makkelijk uit met mijn punten!

Lief dagboek & lezeressen week 4

Luie poes!

Lief dagboek & lezeressen week 4

Ik was alweer een jaar niet bij de voetbal geweest en wegens omstandigheden was en een seizoenskaart van vrienden vrij, dus ik kon weer eens mee! Ik vind voetbal echt geen reet aan, maar de gezelligheid met vrienden wel!

Lief dagboek & lezeressen week 4

En Vera natuurlijk!

Lief dagboek & lezeressen week 4

Oeps, deze kunnen meteen in de prullenbak, haha!

Zondag

Lief dagboek & lezeressen week 4

Ontbijt! Jum!

Lief dagboek & lezeressen week 4

Ik kijk een nieuwe aflevering PLL. Ik merk nu er steeds een week tussen zit ik steeds minder in het verhaal zit. Maar ik vind het nieuwe seizoen wel leuk. Ik had trouwens helemaal niet door dat Mila daar zat, haha.

Lief dagboek & lezeressen week 4

Sportschool!

Lief dagboek & lezeressen week 4

Danny had zin in vissticks en ik ook. Een hele hap uit mijn dagpunten. Maar gelukkig kon ik het goed compenseren met mijn andere maaltijden, uiteindelijk kwam ik precies goed uit die dag. En het is weekend, dat mag best toch?

Lief dagboek & lezeressen week 4

Lief dagboek & lezeressen week 4

Gek beest, haha!

Lief dagboek & lezeressen week 4

’s Avonds deed ik echt helemaal niets, ja op de bank hangen. Danny was met een vriend bezig voor carnaval en ik deed niets. Oja, vakanties kijken, ook geen straf.

Dat was hem weer, mijn afgelopen week. Ik ben een beetje vergeten overal foto’s van te maken. Deze week heb ik een drukke week. Vandaag ben ik vrij en werk ik aan mijn site. Dinsdag, woensdag en donderdag werk ik bij de Albert Heijn en donderdag ga ik ook nog even thee leuten met Elise. De rest van de week heb ik vrij gevraagd voor carnaval! Dus dan ga ik als een stoere ranger in jungle pak door het leven. Hier nog meer carnaval vierders?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

17 reacties

 1. Respect dat je zin hebt om steeds punten te tellen als je iets gaat eten. Ik zou het niet volhouden. Ik ben trouwens ook weer met PLL begonnen, ik vind het meteen weer spannend!

 2. Zo wat heeft Mila gele ogen zeg! Nog nooit zo opgevallen.

  Goed dat je je dieet niet heel rigoreus gaat aanpassen. Levensstijl aanpassen gaat namelijk het beste wanneer dit geleidelijk gebeurt. Probeer die witte brood maaltijden in ieder geval te vervangen voor bruin brood of volkoren brood. Smaakt veel beter en het vult ook veel sneller. Van wit brood ben je sneller geneigd door te eten.

  Ook zou je van gezonde maaltijden meer kunnen maken en dit invriezen. Ik zie regelmatig voorbij komen dat jullie allebei geen zin hebben in koken en dus een vette hap bestellen. Een (gezonde) maaltijd is zo ontdooid en opgewarmd. Bespaart moeite, tijd en kosten.

  1. Vaak bewaren we ook altijd weer een portie, maar niet altijd is dat er nog. En dan is iets lekkers halen wel heel verleidelijk. Maar nu ga ik dan maar voor een salade bak van de supermarkt, ook lekker en snel klaar. En wat betreft die witte bolletjes, helemaal gelijk. Alleen deze lagen er nog en moesten op. De volgende keer komen er lekkere bruine bolletjes :)

   1. Kaas is op zichzelf echt niet slecht, het ligt aan de hoeveelheid. Als 30 of zelfs 20 plus kaas niet lekker is (ik vind het plastic) dan neem ik liever een heel kleine beetje oude 48+ kaas dan meer 30 of 20 plus kaas, een lekkere smaak is ook belangrijk om afvallen vol te houden. ;)

 3. Wat het allerbeste werkt tegen een kater is veel water drinken voor dat je gaat slapen, zoveel als je nog weg kan krijgen (liefst een halve liter). Je zal ’s ochtends wel moeten plassen maar het werkt gegarandeerd.

 4. Wat goed dat je zo bewust bezig bent met je eten! Hopelijk merk je snel resultaat. Ritme in sporten kan er echt voor zorgen dat je het op een gegeven moment leuk gaat vinden. Het duurde bij mij ook een aantal weken hoor. Ik ga ook carnaval vieren maar op die dagen kijk ik even niet naar mijn eet gewoonte haha.

 5. Aranka, ik vind het supergoed dat je er mee aan de slag gaat! Gezond eten en sporten is zo fijn, en het is ontzettend leuk om opzoek te gaan naar verantwoorde recepten enzo. Goed!!
  Ik weet nog toen ik begon met afvallen dat ik 3 witte geroosterde boterhammen met ijsbergsla en scharreleisalade at als lunch, en vond dat ik gezond bezig was. Niet dus. Haha.
  Je zult merken dat je er steeds meer achter komt wat verantwoorde(re) keuzes zijn, en als je het even niet meer ziet zitten: remember why you started. Heel veel succes! Ik support je virtueel. Joe

 6. Ik vind het erg leuk om te zien hoe je het met WW doet! Misschien een wekelijks artikel of zoals nu een grote rol geven in het dagboek?

 7. Heel veel succes met ww, ik zou het ook wel willen maar is me toch te duur haha. Ik wacht er nog wel even mee :) ik vier geen carnaval ondanks dat ik n echte Limburgse ben vind ik er niks aan haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *