Lief dagboek en lezeressen,

Wat is er de afgelopen tijd veel gebeurd zeg, rond om mij en mijn website. Ik zit nu in de trein terug naar huis als ik dit typ. Vandaag had ik mijn eerste echte live interview met Yvette over mijn website. Ik vond het echt ontzettend spannend, maar het was zo leuk! We hebben heerlijk gelachen en ze heeft me ook nog eens Den Haag laten zien. Ik ben benieuwd wat het als resultaat heeft maar dat zal ik natuurlijk even moet afwachten, voor de rest wil ik jullie natuurlijk nog veel meer vertellen dus lees vooral even verder!

Ik ga natuurlijk alweer enkele weken naar school, dat is natuurlijk wel even wennen na zo een lange zomervakantie. Het is niet meer lang leve de lol en maar naar bed gaan wanneer je daar zin in hebt. En ik moet bekennen, daar heb ik best een beetje moeite mee. Het liefst kijk ik nog tot half 1 tv in mijn bedje, maar dat kan gewoon niet als je de volgende dag gewoon om half 9 in de schoolbanken moet zitten. Een beetje regelmaat in mijn leven terug brengen dus, en tot nu toe gaat dat me niet goed af.

Maar school en de opleiding zelf bevalt me wel heel erg goed, het is niet moeilijk voor mij maar dat vind ik wel fijn. Ik ben toch niet het type dat overal voor gaat leren en dat soort dingen. Met andere woorden ik ben liever lui dan moe. Ik kan heel goed leren, maar ik doe het gewoon niet. Dus 2 jaartjes MBO zijn niet heel erg erg, goede voorbereiding op het HBO en misschien ben ik tegen die tijd wel verstandig genoeg om er iets voor te gaan doen.

Voor school heb ik natuurlijk ook een stage nodig en die heb ik gevonden hoor! De meiden die me volgen op twitter weten het natuurlijk al wel maar ik vind het toch nog eventjes leuk om het op mijn blog te vertellen. Na de kerstvakantie ga ik stage lopen bij De Nieuwe Zaak en om precies te zijn bij de webshop van Cynthia, de MissLipgloss webshop! Mochten jullie na de kerstvakantie dus vragen klachten en dat soort dingen hebben, dan ben ik dus de verantwoordelijke die die dingen gaat oplossen en mochten jullie een keer een nieuwsbrief ontvangen is het ook zeer waarschijnlijk dat ik die geschreven heb. Ik zie het echt als een top stage en ik ga er ook met zeer veel motivatie aan beginnen!

Met de website gaat het ook echt ontzettend goed. Een paar weken geleden ben ik voor het eerst naar een pers presentatie geweest van Demak’up. Ik vond het echt ontzettend spannend, maar het was uiteindelijk zo ontzettend leuk. Vooral om al mijn medebloggers te ontmoeten en er een praatje mee te maken. Ook stijgen mijn bezoekers aantallen ook nog lekker en ontvang ik meestal (en natuurlijk ook wat mindere) ook erg leuke reacties op mijn website. Ik probeer echt voor mijn lezeressen een leuke website neer te zetten waar je je een paar minuten van de dag kan amuseren.

Hierdoor gaat het de laatste tijd ook erg goed met me en daar ben ik erg blij mee want ik vind het heerlijk om stukjes te schrijven en hierbij mijn ei kwijt te kunnen. En het wordt nog gewaardeerd ook, hoe mooi wil je het hebben! Ik kan mezelf op dit moment gewoon een gelukkig mens noemen met fijne en lieve mensen om me heen!

Liefs, Aranka

Dit is trouwens een uitprobeerseltje, om een beetje op de hoogte te blijven rond mijn privéleven en achter de schermen. Mochten jullie dit niks vinden dan was dit de laatste keer en anders word dit een vast artikel wanneer ik jullie iets leuks te vertellen heb!

Dit vind je misschien ook leuk

19 reacties

  • Reply
    Manon
    14 oktober 2011 at 08:08

    Leuk zeg dat je een interview had! Ook ontzettend blij om te horen dat alles goed gaat met je site, en doe je best op school he.

  • Reply
    Paola
    14 oktober 2011 at 08:24

    Heel leuk om te lezen !

  • Reply
    Chantal
    14 oktober 2011 at 09:10

    Heel leuk om dit soort persoonlijke stukjes te lezen!

  • Reply
    Isabelle
    14 oktober 2011 at 09:25

    Wat een mooi stuk om te lezen en wat,fijn dat je zo goed in je vel zit! Dat is belangrijker dan wel studie dan ook! Liefsssxxx

  • Reply
    willemijn
    14 oktober 2011 at 11:03

    leuk dat je zulke stukjes gaat schrijven!

  • Reply
    Kim
    14 oktober 2011 at 11:44

    Wat super meid dat het zo goed gaat! Erg fijn! <3

  • Reply
    Rachelle
    14 oktober 2011 at 12:31

    Wat leuk, van die persoonlijke stukjes. Van mij mag je er een vast onderdeel van maken! (:
    Ook superfijn voor je dat het nu allemaal zo goed gaat, ga vooral zo door!

  • Reply
    LottedeJ
    14 oktober 2011 at 13:51

    Ik vind het wel leuk om af en toe zo’n soort update over je leven te lezen. Gaaf zeg, die stage bij Cynthia! Daar zal je vast een hoop leren! :)

  • Reply
    roos
    14 oktober 2011 at 13:58

    Ik vind het fijn dat het goed met je gaat en zo’n update mag je zeker wel vaker doen, erg leuk om te lezen.
    en wat een top stage!

  • Reply
    xx_Patries_xx
    14 oktober 2011 at 15:14

    gaaf zeg, en wat gaaf dat je bij misslipgloss aan de slag gaat :D:D heel veel plezier met alles :)

  • Reply
    Alyssa
    14 oktober 2011 at 15:45

    Leuk om te lezen, dit! Vind het wel leuk om vaker voorbij te zien komen :) En wauw, dat klinkt als een toffe stage zeg :)

    PS. ‘privè leven’ moet ‘privéleven’ zijn, met het streepje anders :) Moest het even melden :P

    • Reply
      Aranka
      14 oktober 2011 at 15:52

      O, dat is wel een hele domme fout, haha! Misschien moet ik in de trein niet zo overhaast een stukje schrijven.

  • Reply
    Catharina
    14 oktober 2011 at 16:03

    Echt super om te lezen dat je gelukkig bent!

  • Reply
    Yakman
    14 oktober 2011 at 22:08

    Wat leuk zeg dat stage mag lopen bij de nieuwe zaak! Echt super leuk! :)

  • Reply
    Nannick
    14 oktober 2011 at 23:25

    Goed om te lezen dat het goed gaat!

  • Reply
    Cynthiiaa
    15 oktober 2011 at 00:28

    Wat leuk! Een heerlijk positief artikel. :)

  • Reply
    Desiree
    15 oktober 2011 at 19:43

    Wat leuk dat je stage gaat lopen bij Cynthia :)

  • Reply
    Lisanne
    16 oktober 2011 at 13:12

    Ik vind dit een erg leuk artikel! :-)
    Je site wordt steeds leuker. -Ik volg hem sinds de Demak’up event-

  • Reply
    Joyce
    19 oktober 2011 at 00:04

    Wat heerlijk dat je zo lekker in je vel zit,
    het is je van harte gegund!

  • Laat een reactie achter