Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 31 – 2019

Lief dagboek en lezeressen week week 31 – 2019

Volgens mij zijn de mooie zomerdagen van dit jaar over als ik naar de weersvoorspellingen kijk. Het was een grauwe week (vind ik niet erg in verband met werken) maar ik wil stiekem nog wel die zomerse jurkjes en rokjes aan. Afgelopen week was een vrij rustige week qua werk en deed daarom veel leuke (en ook een paar niet zo leuke) dingen.

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week week 31 – 2019

Maandag ben ik de hele dag aan het werk. Het is op zolder nog behoorlijk heet dus ik zit in de woonkamer te werken achter de laptop. Ik maak dagboeken en schrijf zowat voor de hele week vooruit zodat ik niets meer ‘moet’ doen de aankomende week.

’s Avonds ga ik nog met een vriendin naar de bioscoop, dit keer is Stuber aan de beurt. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de film echt ontzettend slecht vond maar wel veel heb gelachen.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week week 31 – 2019

Dinsdagochtend ga ik zoals gewoonlijk mee naar mijn oma en daar blijven we ook lunchen. Aangezien mijn oma op de route naar de Action woont ga ik daarna nog even naar de Action. Ik heb nog wat standaard dingen van de Action nodig die op waren.

De rest van de middag ben ik lekker aan het werk en doe ik mijn mail en haal ik boodschappen.

Lief dagboek en lezeressen week week 31 – 2019

Als avondeten eet ik een heerlijke koude pasta salade met tonijn en pesto, heerlijk!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week week 31 – 2019

Woensdag ga ik al vroeg naar de stad om even bij de Blauwvingerdagen te kijken maar koop niets. Daarna haal ik samen met een vriendin nog even een broodje bij de Vito’s en gaan we naar de film: Fast & Furious: Hobbs & Shaw. Een film die super lang duurt maar we vonden hem heel erg tof!

Lief dagboek en lezeressen week week 31 – 2019

Na de film gaan we nog even langs een bloemist om een rouwboeket te bestellen. In onze vriendengroep is een ouder overleden waar we goed contact mee hadden en wilden graag iets doen als vrienden zijnde.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week week 31 – 2019

Donderdag ben ik de hele dag aan het werk en ruim ik mijn kantoor op. Het was door het warme weer meer een pakhuis geworden dan wat anders. Ik zette er alleen de nieuwe spullen neer en ging dan snel weer weg vanwege de hitte, nu heb ik dus alles maar netjes uitgezocht en opgeruimd.

Lief dagboek en lezeressen week week 31 – 2019

Natuurlijk hoort daar ook even een selfie bij.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week week 31 – 2019

Elke dag ontbijt ik met kwark, wat cruesli met pure chocolade en fruit (dit keer blauwe bessen). Heerlijk en ik heb er de hele ochtend genoeg aan.

Lief dagboek en lezeressen week week 31 – 2019

Ik trek mijn nieuwe jurk van Tramontana aan, ik ben echt verliefd op deze jurk. Hij zit prachtig en is ideaal met dit grauwere zomerweer.

Lief dagboek en lezeressen week week 31 – 2019

Met de vrienden rijden we naar de Hoeksche Waard voor de crematie.

Lief dagboek en lezeressen week week 31 – 2019

’s Avonds komt mijn zusje langs en spelen we nog Agricola voor twee personen. Dat is echt een van mijn lievelingsspelletjes voor twee personen. Helaas is hij niet meer te koop…

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week week 31 – 2019

Zaterdag ga ik met mijn moeder en ook zusje want die is vrij naar de markt. Ook kijken we nog even in een paar winkels. Ik wilde graag even naar de C&A omdat ik een super leuke jas had gezien maar die hadden ze nog niet.

Lief dagboek en lezeressen week week 31 – 2019

’s Middags waag ik me maar aan minder leuke klusjes, namelijk de tuin onkruid vrij maken. Mijn ouders vinden tuinieren hartstikke leuk, ikzelf wat minder. Maar ik moet zeggen als je eenmaal bezig bent het best lekker en rustgevend werkt. Er stond nogal wat onkruid dus ik was nogal even bezig. Maar het ziet er weer super netjes uit!

Lief dagboek en lezeressen week week 31 – 2019

’s Avonds spelen we met vrienden nog een potje Canasta.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week week 31 – 2019

Zondagmiddag gaan we even naar de Tuinland omdat er wat dode planten door de hitte in de voortuin stonden die ik eruit heb gehaald. Even een paar nieuwe kopen voor de lege plekken.

Lief dagboek en lezeressen week week 31 – 2019

Ook moet er even met de kat geknuffeld worden, maar Mila is het daar zoals gewoonlijk niet mee eens.

Lief dagboek en lezeressen week week 31 – 2019

Aan het eind van de middag hebben we de verjaardag van mijn opa en halen we als avondeten lekker patat.

Lief dagboek en lezeressen week week 31 – 2019

Oja en dan moet ik natuurlijk de tuin wel even laten zien, ziet er weer netjes uit toch?!

En dat was hem weer voor deze week. Ook aankomende week heb ik weer een rustige week. Ik moet alleen nog een keer weer naar mijn gewichtsconsulent en voor de rest heb ik geen plannen. Maar ik zal vast wel weer een keer in de bioscoop of iets dergelijks zijn te vinden. Tot volgende week!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

  1. Prachtige jurk maar was het in Zwolle zo koud dat je lange mouwen aan moest? In Groningen was het wel grijs weer steeds maar wel warm! Boven de 20 graden draag ik sowieso korte mouwen ?

    Pas op je rug heh met onkruid weghalen, op een matje met je knieën is beter dan zo bukken (zeg ik uit ervaring, ik ben ook 1m88) ?

  2. Mooie zomerdagen over? Het is nog steeds warm en benauwd, van mij mag het nog wel een tikkie koeler. 40 graden kun je toch echt geen lekker weer meer noemen ?

  3. Ah een crematie is nooit leuk, wel heel lief dat jullie er als vrienden allemaal bij waren. Ik vind je Tramontana jurk echt prachtig en je tuin ziet er inderdaad super netjes uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *