Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen week 9

Lief dagboek en lezeressen week 9

Goedemorgen, het is weer maandag dus er staat een nieuwe lief dagboek en lezeressen voor jullie klaar. Deze week weer een drukke week achter de rug gehad met meer dan 30 uur werken, een blog bijhouden en leuke dingen doen. Kijken jullie met me mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 9

Ik begin maandag om 7 uur op het werk om lekker vroeg te werken. Rond een uurtje of 10 ben ik klaar en doe meteen boodschappen voor de hele week. Handig, want ben er toch!

Lief dagboek en lezeressen week 9

Daarna ga ik naar mijn ouders om wat dingetjes op te halen en de moestuintjes te brengen, mijn moeder vind dat helemaal leuk. We hebben ook altijd een moestuin dus deze actie komt goed van pas. Ik vind het ook een super leuke actie alleen ik moet nog potten voor op het balkon hebben.

Lief dagboek en lezeressen week 9

Deze Mora snacks waren bij mijn ouders bezorgd (al mijn pakketjes komen bij mijn ouders aan) en ik was er rond lunch tijd, je raad al wel wat we aten tijdens de lunch!

Lief dagboek en lezeressen week 9

Hmm, ze waren echt heerlijk, zeker een aanrader!

Lief dagboek en lezeressen week 9

Rond 1 uur was ik eindelijk thuis, maar eerst al de boodschappen naar boven sjouwen. Gelukkig hebben we een lift.

Lief dagboek en lezeressen week 9

Mijn nieuwe Yankee Candle aan, Camomile Tea, hij ruikt heel subtiel naar kamille en heel krachtig naar honing, ik vind hem erg lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 9

Ik word helemaal gelukkig van ons huisje, het is nog niet helemaal af en ingericht maar ik ben er heel erg blij mee!

Lief dagboek en lezeressen week 9

Maandag boeken we eindelijk de vakantie met vrienden, het had even wat voeten in de aarde maar het is ons gelukt! Nog even op Zoover de laatste recensies kijken en boeken naar! We gaan voor twee weken naar Marmaris!

Lief dagboek en lezeressen week 9

Na het boeken besluit ik lekker in bad te gaan, heerlijk.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 9

Ik ontbijt natuurlijk weer met havermout, lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 9

Lift selfie, op naar de stad om de nieuwe Catrice collectie te spotten!

Lief dagboek en lezeressen week 9

Gevonden! Ik neem alle lipsticks mee voor een review

Lief dagboek en lezeressen week 9

Ineens begon het keihard te regenen, snel dus even schuilen bij de Sissy Boy, ik vind het daar altijd zo gezellig!

Lief dagboek en lezeressen week 9

Catrice lipsticks! Zo zien ze er prachtig uit, maar op je lippen vallen ze toch een beetje tegen. ’s Avonds werk ik gewoon bij de Albert Heijn

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 9

Ik sta redelijk vroeg op en ga meteen aan de slag met het bananenbrood! Het was echt een succes, dit wil ik zeker vaker gaan maken!

Lief dagboek en lezeressen week 9

Daarna spreek ik even met Linda af, gewoon even voor de gezelligheid. Ik stuurde deze foto naar haar omdat haar huis zo dichtbij is dat je hem op deze foto al ziet.

Lief dagboek en lezeressen week 9

Ook blijf ik onverwachts lunchen, helemaal gezellig. Anders doe ik dat in mijn uppie thuis, beetje saai. ’s Middags komt Elise nog een kopje thee bij mij drinken en we kletsen 100 uit!

Lief dagboek en lezeressen week 9

Alleen daarna moet ik wel snel wat eten, want ik moet om 5 uur weer werken bij de Albert Heijn. Ik at heel, heel, heel simpel nasi uit een blik met saté uit een zakje.

Lief dagboek en lezeressen week 9

En een chemisch kant en klaar toetje die ik stiekem heel erg lekker vind.

Lief dagboek en lezeressen week 9

En toen ik thuis kwam waren ineens mijn tulpen gaan hangen. Vergeten er weer water in te doen. Tulpen drinken echt heel veel water, even beter in de gaten houden. Gelukkig deden ze het weer na de vaas weer vol gegoten te hebben met water.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 9

Goedemorgen, tijd voor het werk!

Lief dagboek en lezeressen week 9

Na het werk ga ik langs bij mijn nieuwe werk voor de laatste dingen zoals codes en dat soort dingen. Vanaf deze week werk ik in een ander Albert Heijn filiaal, best spannend.

Lief dagboek en lezeressen week 9

Omdat ik toch in de buurt ben ga ik meteen langs Danny’s ouders om de snert op te halen, lekker! Ik bewaar de emmer voorzichtig in de gordel!

Lief dagboek en lezeressen week 9

Als ik thuis bezig ben komt Danny ineens met een grote doos aanzetten, mijn verjaardagscadeau! Ik krijg gewoon een Wii van hem voor mijn verjaardag, super tof! Normaal speelden we best vaak een spelletje op de Wii toen we beiden nog thuis woonden maar zelf hadden we er geen één. Nu dus wel, super tof! Thanks :)!

Lief dagboek en lezeressen week 9

En Senseo verwende ons ook met allemaal Senseo smaken en nieuwe verpakkingen. Danny is er ontzettend blij mee, ik wat minder want ik lust geen koffie.

Lief dagboek en lezeressen week 9

Na alles uit gepakt te hebben kunnen we eindelijk eten, zuurkool schotel met spekjes, banaan en ananas. Een van ons favoriete eten, dit is zo lekker!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 9

Ik begon de dag goed met hard werken, maar tussen de middag was ik er helemaal klaar mee. Ik zocht even de bank op om lekker niks te doen.

Lief dagboek en lezeressen week 9

En om half 4 was ik al met het eten bezig, tijd om weer te werken bij de Appie. Ik had nog boontjes over en maakte dit gerecht.

Lief dagboek en lezeressen week 9

Deed er nog wat saté saus bij, maar ik vond het niet heel erg geslaagd. Het was niet vies maar ook niet super lekker.

Lief dagboek en lezeressen week 9

In onze kamer met de zon wordt het tropisch warm lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 9

Na het werken gaan we nog bij vrienden langs om een spelletje te spelen. Ik neem wat drankjes en hapjes mee.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 9

Sinds wanneer hebben wij de Trouw? Grappig. Ik werkte de hele dag van 1 tot half 10.

Lief dagboek en lezeressen week 9

Na het werken gingen we gezellig de stad in, eerst drankjes doen in een café.

Lief dagboek en lezeressen week 9

Kasteel Rouge, dat is zó lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 9

Van zitten, naar dansen! Nog even lekker dansen bij de Bloopers.

Lief dagboek en lezeressen week 9

En daarna natuurlijk naar de shoarmatent om te snacken. Lekker!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 9

Zondag sliepen we uit en ontbeten met verse croissantjes, lekker! Daarna verzamelde we al onze moed en begonnen aan de grote schoonmaak, wasjes draaien, douche en wc helemaal schoon schrobben en ga zo maar door.

Lief dagboek en lezeressen week 9

En dan is het tijd voor ontspanning, Mario Bros op de Wii spelen!

Lief dagboek en lezeressen week 9

Ons Mona toetje was trouwens super zielig, kijk hoe klein die was. En hij was ook zo dun als water, hier klopt iets niet. Daarom was hij ook niet echt lekker. De rest van de avond hebben we op de Wii gespeeld en Dexter gekeken op Netflix, leuk!

Deze week heb ik weer een drukke week. Vandaag begin ik voor het eerst in het nieuwe filiaal. Morgen ga ik naar Amsterdam voor het grote Unilever event, woensdag moet ik de hele dag werken, donderdag ben ik jarig en ga ik naar het HEMA hoofdkantoor, vrijdag ben ik ‘vrij’ en zaterdag werk ik weer de hele dag! Drukke week dus, maar ik heb er zin in!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

26 reacties

  1. Een hele gezellige maar drukke week mop! Zin in deze week, samen gezellig naar de Hema! :) En ook nog eens je verjaardag die dag, eigenlijk moeten we dat nog vieren een keer natuurlijk!

  2. Wat heerlijk dat je je vakantie al hebt geboekt! Dat is een mooi vooruitzicht. Boodschappen doen voor een hele week probeer ik ook zoveel als mogelijk te doen. Dat scheelt soms zoveel tijd. Ik wens je alvast een hele fijne verjaardag!

  3. Wat leuk dat je een wii hebt gekregen, heel lief van je vriend! Ik heb je bananenbrood gebakken met walnoten en hij was echt heel lekker. Ik vind jouw recepten altijd leuk om te maken, ze zijn niet te moeilijk!
    Liefs, Iris

  4. Ziet er uit als een leuke maar ook drukke week. Maar het is wel te zien dat je er nog steeds lol in hebt. Ook succes met het werken bij het nieuwe filiaal, lijkt mij best wennen. xxx Lucinda

  5. Die moestuintjes van de AH vind ik ook zo leuk! Ben echt benieuwd of het wat gaat worden bij mij haha

    Xo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *