Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2019

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2019

Na een kleine radiostilte ben ik er weer hoor! Afgelopen weken waren toch wel een beetje chaos. Werken, klussen, afspraken, huishouden, verjaardagen, je kan rustig stellen dat ik in tig sloten tegelijk liep en van de week brak me dat een beetje op. Ik had even me-time nodig en nam het er maar gewoon van. Benieuwd naar mijn week, kijk dan mee.

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2019

Volgen jullie mij al op Instagram?

Als ik maandagochtend na het douchen weer de slaapkamer in stap zie ik Mila zo onder onze dekens liggen, dit is toch te schattig?

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2019

Ik zit helemaal in de nieuwe serie Dirty John (beetje You achtig maar vond hem wel minder spannend) en besluit een aflevering onder mijn lunch te kijken.

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2019

Het is echt prachtig weer ’s middags dus ik ga lekker met een vriendinnetje een eindje wandelen.

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2019

Volgens mij meldt zich een nieuw huisdier bij ons! Denk dat Mila dat niet zo een goed idee vindt.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2019

Dinsdagochtend ga ik eerst even naar de stad om bij de Yves Rocher mijn wenkbrauwen te laten harsen. Ik doe het altijd daar en vind het prettig dat het dan weer lekker strak is en het is niet eens zo gek duur (€ 7,50).

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2019

Met het zonnetje ziet alles er beter uit toch? Ik loop met dit weer weer heerlijk naar huis.

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2019

’s Avonds met het avondeten maak ik wraps, heerlijk! Ik heb sinds kort trouwens een nieuw Instagram account ‘Gezond Eten Inspiratie‘. Jullie vroegen massaal of ik mijn gezonde maaltijden wilde delen en wist daar niet echt een geschikt medium voor (wil jullie niet op mijn gewone account daarmee lastigvallen) en mijn blog vind ik vooral leuk voor wat uitgebreidere recepten. Dus ik besloot een nieuw account op Instagram aan te maken. Ik heb al meer dan 700 volgers en vind het helemaal leuk om te doen. Voor mij natuurlijk ook een stok achter de deur gezond te eten.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2019

Woensdagochtend komt mijn moeder me even helpen met foto’s maken van onder andere deze outfit!

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2019

’s Middags had ik met een vriendin afgesproken te gaan wandelen op de Veluwe maar na drie pogingen konden we de parkeerplaats niet vinden en toen zijn we maar geïrriteerd naar huis gereden en onderweg in Wezep een drankje gedaan.

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2019

Woensdagavond is ook spelletjesavond! Hier spelen we het spel Etenstijd, een super leuk en snel kaartspelletje. Wij vonden het allemaal super leuk en hij valt in het rijtje Beverbende, als je dat leuk vindt, vind je dit spel ook leuk!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2019

Na een half jaar ga ik eindelijk weer eens naar de kapper en zit daar ongeveer de hele dag. Er gaat een heel stuk af en het wordt een stuk blonder geverfd.

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2019

Ik had eten klaargelegd zodat we snel konden eten als ik terug zou komen van de kapper, maar dat was nog helemaal bevroren dus we besloten maar wat te bestellen. Ik ga voor de nachobowl van Taco Mundo, zo lekker.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2019

Vrijdag vertrek ik vroeg naar Utrecht voor de lancering van Garnier Bio. Er is een pop-up store in Hoog Catherijne waar je zelf langs kunt gaan en de producten kunt proberen en kopen!

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2019

Fotootje bij de kas, super leuk! Kun je meteen even mijn nieuwe haar zien.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2019

Ontbijtje, lekker simpel! Ik dacht een redelijk rustige dag te hebben zaterdag maar onverwachts kwamen er toch andere plannen.

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2019

En ’s avonds natuurlijk carnaval!

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2019

Met z’n allen in de tent!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2019

Lekker opstaan met Mila in de wc. Hebben er meer mensen katten die met je mee gaan naar de wc? Ik vind het stiekem altijd wel gezellig.

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2019

Aangezien op zolder er eigenlijk nog niets was moesten ook nog de juiste kabels naar boven getrokken worden. We dachten dat wel ‘even’ makkelijk via de verwarmingsbuizen te doen door deze kast van de afzuigkap even te slopen maar dat bleek iets minder makkelijk te gaan. Zo val je van het ene in het andere.

Nouja, de kabels zitten er uiteindelijk in, ik heb op zolder internet en alles is weer schoongemaakt. Nu alleen nog even de afzuigkap weer fixen (snap nu ook waarom hij het niet zo goed deed met een kapotte buis).

En dat was hem voor deze week. Aankomende week ook weer een drukke week. Vandaag haal ik alle boodschappen in huis voor mijn verjaardag en maak ik alvast de taarten. Morgen ben ik jarig (26 alweer), woensdag moet ik echt nodig weer aan het werk en zal dat ook de rest van de week doen. Voor de rest vier ik in het weekend mijn verjaardag nog voor vrienden en dat was het wel. Tot volgende week!

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply
  rachel
  4 maart 2019 at 11:07

  lekker weekje weer!! al moet ik wel eerlijk zeggen dat ik geen carnaval fotos meer kan zien haha

 • Reply
  Veronique
  4 maart 2019 at 11:12

  Leuke week! Soms is me-time gewoon lekker!

 • Reply
  Mariska
  4 maart 2019 at 11:40

  AH je hebt ook carnaval gevierd, leuk toch! :) Ja mijn kat komt altijd mee naar de wc..

 • Reply
  chucky1012
  4 maart 2019 at 11:56

  Leuk dat je carnaval gevierd had ?
  Fijn prijsje om op deze manier goedkoop je wimpers te laten doen.
  Mooie producten in de pop-up store.
  Je kapsel is prachtig.
  Ik ga je nieuwe insta. volgen…

  Xoxo

 • Reply
  Sanne
  4 maart 2019 at 19:00

  Vind je nieuwe kapsel echt heel leuk staan! Ik heb zelf carnaval helemaal overgeslagen dit jaar, voor het eerst in mijn leven ongeveer. Mijn hond gaat ook wel eens mee naar de wc… Haha, maar die volgt me sowieso graag.

 • Reply
  Dionne
  4 maart 2019 at 19:01

  Wat een leuke jurk die je draagt bij de kas. En serieus, kun je bij de Yves Rocher je wenkbrauwen laten harsen. Dat wist ik niet. Super handig.

 • Reply
  Cindy
  4 maart 2019 at 20:01

  26 alweer zegt ze, zucht… zo jong nog haha!

 • Reply
  Joyce - SomedayTodayNL
  4 maart 2019 at 22:23

  Ziet eruit alsof je een leuke week hebt gehad! Alvast gefeliciteerd!

 • Reply
  Naat1623
  5 maart 2019 at 05:46

  Wat een leuk kapsel heb je . Staat je goed. En mijn hond ging ook altijd mee naar de wc. Gefeliciteerd met Je verjaardag alvast.

 • Reply
  Daenelia
  5 maart 2019 at 18:26

  Ik had katten die altijd meegingen naar de wc. Maar deze katten die we nu hebben dus niet. De hond wil nog wel eens de deur openmaken als die niet helemaal in het slot zit (ja, als ik geen bezoek heb, dan laat ik de deur wel eens op een kiertje staan. Raar he?). Dan kijkt hij, en draait zich om en loopt weer weg. Met de deur wijd open. En dat gaat me dan ook weer te ver. Ik moet me dus er aan herinneren de deur goed dicht te doen. Eigenwijze hond. :)

 • Laat een reactie achter