Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2018

Het is maandag en niet zomaar een maandag, het is vandaag mijn verjaardag! Vandaag mag ik 25 kaarsjes uitblazen, 25 alweer! Een halve Sara en nu komt die 30 toch echt in de buurt (ook al voelt dat helemaal niet zo). Ik vier vanavond gezellig mijn verjaardag met wat familie en overdag ben ik gewoon aan het werk in Amsterdam. Benieuwd hoe mijn afgelopen week eruit zag, kijk dan mee!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2018

Maandag worden er twee enorme pakketten geleverd en ik heb echt geen idee wat dat moest zijn. Het blijken twee PeeWee kattenbakken te zijn en Mila vind het al wat interessant! De rest van de dag heb ik geen foto’s gemaakt maar ik was druk bezig met de site en campagnes aanleveren en maken.

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2018

’s Avonds eten we simpel, aardappeltjes en kip uit de airfryer (heerlijk dat je daar geen boter of vet voor hoeft te gebruiken) en sperzieboontjes (of chique gezegd, haricot verts).

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2018

Dinsdag ben ik ook druk en moet ik echt het één en ander af krijgen. Ondertussen gebruik ik alvast mijn ‘sport’ apparaten die ervoor moeten zorgen dat het vet verminderd wordt.

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2018

Aan het eind van de middag rij ik even naar mijn schoonouders om een pan snert op te halen, lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2018

Wat we dus ook meteen opeten als avondeten! ’s Avonds ben ik tot een uurtje of half 9 aan het werk en daarna vind ik het wel weer mooi geweest.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2018

Woensdag ben ik de hele dag aan het werk op kantoor en heb ik eigenlijk niet veel bijzonders gedaan om foto’s van te maken, behalve de lunch!

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2018

’s Avonds spelen we nog met vriendinnen een spelletje waaronder mijn nieuwe spel Shit Happens.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2018

Donderdag ben ik echt de hele dag aan het werk voor Ditverzinjeniet.nl en Cadeau.nl en maak ik foto’s van wat producten die nog geen sfeerfoto’s hebben. Ik ben er echt de hele dag mee bezig en rond een uur of half 8 vind ik het wel mooi geweest en doe de computer uit…

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2018

Tijd voor wat ontspanning met de nieuwste Temptation Island (uit België). Ik snap nog steeds niet waarom Nederland en België niet gelijk lopen, zo gaat iedereen toch niet legaal online kijken en loopt RTL de inkomsten mis. Ik ken echt niemand die netjes tot de aflevering van RTL wacht.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2018

Vrijdag ben ik ook weer ontzettend druk en werk heel wat achterstallig huishouden weg. Ook bewerken ik een aantal campagnes waar feedback op is geweest en tref ik alvast wat voorbereidingen voor de verjaardag.

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2018

Lunch! Twee geroosterde broodjes met rookvlees en ei, lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2018

Wasjes hangen ook weer!

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2018

Echt door de kou zit mijn hele huid onder dit soort plekjes, super irritant en pijnlijk. Maar gelukkig is het eindelijk weer beter weer en gaan ze snel weg!

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2018

Aangezien wij sinds Oud & Nieuw sponsorend lid zijn geworden van de Postcode Loterij kregen wij dit kookboek thuis gestuurd, dit recept zag er best lekker uit!

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2018

Op de bank kijk ik ook nog even een nieuwe How To Get Away With Murder, zó spannend!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2018

Zaterdag ben ik al vroeg in de weer om boodschappen voor mijn verjaardag te doen en content voor de site te maken omdat ik de rest van de week daar geen tijd voor had door werk en campagnes die deadlines hadden. ’s Middags gaan we nog even langs wat woonwinkels en onder andere bij de Boer in Staphorst, daar vinden we een badkamer die we heel erg mooi vinden. Hopelijk kunnen we binnenkort echt knopen doorhakken. Maar ik blijf het een dingetje vinden, aangezien alles gesloopt moet worden uit onze badkamer gaat dat best wat kosten.

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2018

Rond een uurtje of 4 zijn we weer thuis en ik krijg spontaan zin om een cake te bakken dus dat doe ik. Het is zo een simpele bakmix van de Lidl maar gooi er allemaal kruiden doorheen om hem lekker op smaak te brengen.

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2018

Aangezien de wasmand hier oneindig lijkt te zijn (zelfs met twee personen) gooi ik er maar weer eens een wasje in…

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2018

’s Avonds gaan we nog naar vrienden om een spelletje Canasta te spelen die wij als vrouwen keihard twee maal verliezen.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2018

Mila omschrijft deze zondag maar wat goed!

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2018

’s Middags vier ik mijn verjaardag met vrienden en maak ik mij klaar en doe ik ook mijn nieuwe blouse aan (hij komt uit de sale van de Steps)!

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2018

Eerst nog even naar de stad omdat ik wat dingen moest hebben, het is echt heerlijk weer zeg! Ik was echt veel te dik aangekleed dus zweette me kapot…

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2018

Bowlen met vrienden!

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2018

En als afsluiter gaan we daar ook nog even eten! Ik vind dit zo lekker dat gewokte groente met kip, jummie!

dat was hem weer voor deze week. Vandaag ben ik dus jarig en vier dat ’s avonds. Dinsdag komen mijn oma en tante nog en ’s avonds komt de boekhouder voor mijn jaaraangifte (altijd leuk), woensdag en donderdag werk ik op kantoor en voor vrijdag en het weekend heb ik nog geen plannen, heerlijk! Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

 1. Gefeliciteerd!

  Ik bladerde in dat boek en dacht wat een geldverspilling haha. Dat recept niet gezien.
  Vond alleen het kiemen van plantjes leuk, maar bedacht me dat ik dat wel opzoek op google als ik dat wil..;)

  Die sneetjes in mijn vingers heb ik ook steeds pfff erg irritant. Ik smeer er dan nestosyl op en dan doet het niet meer pijn!

  Fijne verjaardag!

 2. Van harte gefeliciteerd ??????
  De mooie blouse van mijn favoriete shop staat je zo mooi.
  Ben heel benieuwd wat jullie uiteindelijk voor de badkamer kopen om die te verbouwen…

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *