Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 9

De week zit er weer op en we beginnen weer fris met een nieuwe week. Afgelopen week was een drukke, maar vooral gezellige week! Ik kwam bij van de carnaval, werkte 20 uur, ging een dag naar Amsterdam, werkte thuis en vierde natuurlijk zondag mijn verjaardag omdat ik jarig was. Benieuwd naar mijn afgelopen week? Kijk dan gezellig met mij mee!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 9

Maandag sliep ik prinsheerlijk uit en kwam daarna met veel pijn en moeite mijn bed uit. Ik besloot maar meteen die vieze en stinkende carnavalskleding uit te wassen. Alleen dat ging niet helemaal goed want blijkbaar mocht ik mijn stropdas met foam niet uitwassen. Nu ziet hij er zo uit… Oeps…

Lief dagboek en lezeressen week 9

De rest van de dag deden we rustig aan en rommelden een beetje in het huis wat ook echt een puinhoop was, alles even aan kant maken is dan wel zo fijn. We aten lekker makkelijk, lasagne. Ja, zo een lekkere chemische uit zo een bak, die vinden we heerlijk!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 9

Dinsdag doe ik het nog steeds rustig aan, ik werk thuis nog een beetje omdat mijn artikelen op zijn en rommel in het huishouden. Daarna ga ik met een vriendin een flink eind wandelen door het bos en nemen als afsluiter even lekker een gebakje met een warme chocolademelk, heerlijk!

Lief dagboek en lezeressen week 9

Lief dagboek en lezeressen week 9

Sinds kort is er een Jysk in Zwolle en daar wilde ik eventjes kijken want ik was er nog nooit geweest. Ik vond het stiekem een beetje rommelig overkomen maar ze hadden er wel super leuke tuinmeubelen! We hebben nog tuinmeubelen nodig dus hier ga ik zeker weten naar terug.

Lief dagboek en lezeressen week 9

Aangezien Danny toch achter het stuur zit mag hij meteen mijn auto wel even door de wasstraat heen rijden! Ik denk dat ik hier namelijk veel te klunzig voor ben dus hij mag het doen. Daarna gaan we door naar vrienden die net een huis hebben gekocht, even neuzen!

Lief dagboek en lezeressen week 9

Het eten is weer makkelijk, we eten zelfgemaakte snert van mijn schoonmoeder die nog in de vriezer lag, lekker makkelijk en vooral heel erg lekker!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 9

Woensdagochtend begint mijn dag vroeg met werken bij de Albert Heijn, dan ga ik eerder het huis uit dan dat Danny wakker word. Normaal laat meneer altijd de gordijnen potdicht en het bed niet opgemaakt, maar ik was blij verrast toen ik boven kwam! De rest van de dag werkte ik nog wat thuis en hing op de bank.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 9

Donderdag was het echt een dramatische dag. Ik kwam al zeiknat aan bij de bushalte en moest nog naar Amsterdam toe… Joepie.

Mijn gezicht zegt genoeg toch?

Lief dagboek en lezeressen week 9

Lief dagboek en lezeressen week 9

Lief dagboek en lezeressen week 9

Lief dagboek en lezeressen week 9

Lief dagboek en lezeressen week 9

Lief dagboek en lezeressen week 9

Lief dagboek en lezeressen week 9

Ik ging gezellig met Sanne naar het event van Kruidvat waar ze alle nieuwe lanceringen lieten zien voor de komende maanden. Er komen prachtige nieuwe dingen aan waar ik erg benieuwd naar ben!

Lief dagboek en lezeressen week 9

Even een fotootje samen natuurlijk, het was super gezellig!

Lief dagboek en lezeressen week 9

#healthysnack

Lief dagboek en lezeressen week 9

Eenmaal thuis ga ik nog even naar het winkelcentrum om wat boodschappen te halen. Ik zie nog een paar leuke hebbedingetjes voor mijn verjaardag waaronder deze leuke theedoos (helaas niet gekregen)

Lief dagboek en lezeressen week 9

En dit super leuke rek van de Zeeman voor foto’s, maar helaas ook niet gekregen. Ik zie misschien nog een kans voor volgend weekend mijn verjaardag met vrienden!

’s Avonds neem ik even een me-time avondje met een lekker masker! Dit is een masker van Origins en vond hem erg fijn!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 9

Ik heb al sinds januari een nieuwe bril, maar ik had hem nog niet eerder opgehad. Hij is namelijk bedoeld om ’s avonds mee auto te rijden. Ik vergat hem steeds op te doen en wilde hem nu wel graag eens op! Ik had een lekker fout printje – vond ik – uitgezocht omdat het toch alleen maar een bril is voor in de auto, maar eigenlijk vind ik hem wel heel erg leuk! Hij is trouwens van de Hans Anders, veel mensen vroegen dat.

Lief dagboek en lezeressen week 9

Van Danny kreeg ik een veel te luxe cadeau voor mijn verjaardag, een Airfryer! Ik ben als een kind zo blij met dat ding en gebruik hem nu iedere dag. Hier test ik even wat kibbeling.

Lief dagboek en lezeressen week 9

En dat is héél goed gelukt, zeker een aanrader!

Lief dagboek en lezeressen week 9

Haha, Mila krijgt ook post! Ze moet binnenkort weer voor haar prikjes. Ze is dan alweer bijna 2, jeetje wat gaat de tijd hard!

’s Avonds kijken Danny en ik Allied op de bank, wat een prachtige film is dat. Ik huil krokodillen tranen op het eind.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 9

Zaterdag staat in teken van het huis op orde maken voor de verjaardag. Ik moet dat ’s ochtends wel doen omdat ik de rest van de dag moet werken. Ook wacht ik met smart op de pakketjesman die mijn nieuwe camera komt brengen! En daar is ‘ie eindelijk!

Lief dagboek en lezeressen week 9

Jaaaaa, rib uit mijn lijf maar hopelijk is ‘ie het waard!

Lief dagboek en lezeressen week 9

YES!

Lief dagboek en lezeressen week 9

Om 1 uur ga ik richting het werk en werk tot sluit. Ik maak nog even een foto voor de volgende die morgen moet werken, succes met 6 bomvolle karren met bloemen!

Zondag

Goedemorgen, ik ben zondag vroeg uit de veren om alles klaar te maken voor mijn verjaardag en natuurlijk even de camera te testen! Dit is een onbewerkte foto en vind hem echt prachtig!

Lief dagboek en lezeressen week 9

Hoi Mila! Mila kan echt van elke doos genieten, gek beest!

Ik ben de hele dag aan de bak en kook en Danny test ondertussen ook even mijn camera uit, haha!

Lief dagboek en lezeressen week 9

Zo tijd voor de eerste ronde visite! Ik vierde het niet uitgebreid, alleen mijn ouders, zusje met vriend, schoonouders, opa en oma, oma en tante kwamen langs. Gewoon klein en gezellig, prima zo kun je ook iedereen weer even goed spreken.

Lief dagboek en lezeressen week 9

Juist.

Lief dagboek en lezeressen week 9

Oja mijn outfit, let vooral op mijn sloffen!

Lief dagboek en lezeressen week 9

En ’s avonds kwam de rest van de familie nog langs, gezellig! Ik heb een hele leuke en gezellige verjaardag gehad met mijn familie, daar kan ik echt van genieten. Jullie vroegen trouwens of ik een video ging maken met gekregen dingen, dat wil ik best doen!

Deze week heb ik een rustige week en ga alleen woensdag naar Amsterdam, donderdag en vrijdag werk ik de hele dag. Zaterdag help ik ’s ochtends vrienden verhuizen en ’s middags komt mijn nicht met haar man nog langs voor mijn verjaardag en het huis bekijken. ’s Avonds vier ik mijn verjaardag voor vrienden en zondag doe ik gewoon lekker niets. Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

21 reacties

  1. Klinkt als een gezellige week! Ik ben stiekem ook dol op lasagna uit een bak (heb het gisteren nog gegeten, oeps!), ook al is het vet ongezond. Moet kunnen zo nu en dan toch? Je nieuwe camera ziet er goed uit trouwens! Ben benieuwd naar de eerste productfoto’s ermee.

  2. Zo fout vind ik je bril niet, hoor. Gefeliciteerd met je verjaardag én je nieuwe camera! Een Airfryer lijkt me wel wat, al ben ik bang dat we dan veel ongezonder zouden eten. Mijn vriend en ik hebben nu zelfs geen friteuse omdat we niet willen dat het hele appartement naar gefrituurde meuk ruikt en eten thuis enkel ovenfrietjes en andere ‘vettige hap’ die in de oven kan. Dat Kruidvat-event ziet er leuk uit, zeg! Ik heb al zo veel fleurige foto’s zien passeren! :-)

  3. Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een tof cadeau van Danny, zo’n airfryer lijkt me ook ideaal. Ik vond een frituurpan altijd zo vies, en die hebben we dus ook niet, maar voor friet is het wel het lekkerst (vind ik). Het is alleen wel weer een extra keukenapparaat. Ben benieuwd hoe je camera bevalt, hij ziet er in elk geval mooi uit!

  4. goede aankoop die nikon!! lekker weekje weer meis en ooohh die spulletjes van het kruidvat ben ik ook erg benieuwd naar :D. de airfryer ….tja ik heb zoon ander ding maar duurt mij te lang :( en aangezien het hier bouwvakkers zijn kwa eten en er niet zoveel in gaat schaf ik hem maar niet aan

  5. Staat je goed die bril en dat jurkje, heel mooi! Ook leuke nieuwe electronica heb je zie ik, ik ben al tijden benieuwd naar zo’n Airfryer, maar die nieuwe camera is ook beeldig!

  6. Ik denk niet dat je krokodillentranen huilde bij die film die je prachtig noemt. Krokodillentranen zijn namelijk neppe, gefakete, tranen :)

  7. Ik zie dat je nog steeds niet van de warme chocomelk en de appeltaart met slagroom af kan blijven. Met je verjaardag mag je fout eten. Maar probeer dan wel de rest van de week gezond te eten. Dus laat de warme chocomelk en appeltaart met slagroom maar staan anders werkt je dieet niet. 1 keer per week iets lekkers en de rest van de week gezond eten is beter voor de lijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *