Lief dagboek en lezeressen week 8

Lief dagboek en lezeressen week 8

Goedemorgen, leuk dat jullie weer kijken naar een nieuwe lief dagboek en lezeressen! Afgelopen week was niet helemaal mijn week, want misschien hadden jullie het al kunnen lezen, ik had gewoon nergens zin in. Maar desondanks dat heb ik een prima week gehad met natuurlijk als afsluiter Carnaval! Kijken jullie mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 8

Maandagochtend ging ik met vriendinnetje Vera nog even naar de Action voor de laatste carnavals dingen. Helaas dachten meer mensen confetti kanonnen nodig te hebben en visten we behoorlijk naast het net… Gelukkig vonden we nog wel een foute legging en een handig tasje wat bij ons pakje paste.

Lief dagboek en lezeressen week 8

De rest van de dag was ik een beetje thuis aan het rommelen en werken. En ineens tijdens het eten koken kwam dit lampje naar beneden vallen. Kan dan ook niets in dit huis heel blijven…

Dinsdag

Dinsdagochtend sta ik vroeg op en wil even een paar nieuwe make-up producten testen. Onder andere de nieuwe foundation van Lancôme waar ik super benieuwd naar ben, maar al gauw kwam ik er achter dat het niet helemaal mijn kleur was…

Lief dagboek en lezeressen week 8

Snel nog even ontbijten met een bakje yoghurt. Mevrouw wil ook maar wat graag het schaaltje uitlikken dus daar wacht ze ook netjes op…

Lief dagboek en lezeressen week 8

Om 10 uur is Elise hier en kletsen we lekker met een bakkie thee en maken een gezellige – en foute – foto!

Lief dagboek en lezeressen week 8

Voor onze beide YouTube kanalen nemen we een video op. Voor mijn kanaal een video over vriendschap die dinsdag in de ‘op zoek naar jezelf’ serie online komt.

Lief dagboek en lezeressen week 8

En voor Elise haar kanaal de The Most Likely To TAG, die staat al online op haar kanaal en we geven uitgebreid antwoord op de meest gekke vragen. Check de video trouwens hier! En helpen jullie Elise aan de 15.000 abonnee’s door op haar kanaal te abonneren?

Lief dagboek en lezeressen week 8

Rond het middaguur duik ik even de stad in om rond te tafel te gaan met een gastblogger. We nemen wat dingen door en gaan kijken of het van beide kanten klikt. Daarna duik ik nog even de Media Markt binnen omdat ik eigenlijk een nieuwe camera wil. Ik heb zelf een Nikon D5100 en die is echt aan vervanging toe, ook kwalitatief qua filmen en dergelijke. Zit zelf aan de Nikon D5600 te denken, maar twijfel of ik niet een stapje verder moet gaan. Lastig!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 8

Woensdagochtend ben ik lekker thuis aan het werk wanneer Mila weer een haar behoefte besluit te doen waar het niet door. Mila heeft last van chronische stress en door het verhuizen is het weer helemaal mis. Ik vergat steeds wat op te vangen voordat ik het op de automatische piloot aan het schoonmaken was en nu dacht ik er ineens aan. Even naar de dierenarts dus om het te laten onderzoeken. Gelukkig bleek het nog geen echte ontsteking te zijn, maar wel op de goede weg naar een ontsteking. Met medicatie moeten we het dus weer onderdrukken. En sinds dien gaat het weer stukken beter. Daarna race ik weer naar Zwolle en ga aan het werk bij de Albert Heijn.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 8

Donderdag werk ik de hele dag thuis en probeer alles klaar te maken voor het weekend omdat we dan natuurlijk carnaval aan het vieren zijn. Op Facebook gaat een foto van Licor 43 (mijn favoriete drankje) gebakjes de ronde en Danny tagde mij Vera in die foto. Waaronder een collega van Danny weer reageerde dat hij er wel een paar kon meenemen omdat die bakker in zijn woonplaats zit. Nou daar zeg ik geen nee tegen!

Lief dagboek en lezeressen week 8

Stukje hemel op aarde! Maar wel heel erg machtig! Zeker een aanrader om deze gebakjes als Licor 43 fan te proeven!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 8

Vrijdag slaap ik uit, verzamel al mijn energie om bij de Albert Heijn aan het werk te gaan en daarna mijzelf snel om te kleden en naar vrienden toe te gaan om alvast te even voordat we echt de stad in gingen. We besloten lekker Chinees te eten!

Lief dagboek en lezeressen week 8

Feest!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 8

Zaterdag slapen wij natuurlijk een gat in de dag en lig ik brak op de bank. In de middag fiets ik naar Vera toe en onderweg scoor ik nog even een paar blikjes Red Bull. Danny is gek van Rotterdammer Cervelaat worst en onze Jumbo heeft dat uit het assortiment gehaald. Ineens zag ik ze bij deze Jumbo wel liggen dus nam er meteen een paar mee!

Lief dagboek en lezeressen week 8

Chinees ronde twee!

Lief dagboek en lezeressen week 8

Feest deel twee.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 8

Zondagochtend haal ik niet eens en wordt rond een uur of 1 echt wakker en voel me niet al te best. Ik douche mezelf en maak me zo goed mogelijk voor de verjaardag van Fos die zijn één jarige verjaardag viert. Zijn deze schattige tompouchjes niet lief?!

Lief dagboek en lezeressen week 8

Na de verjaardag van Fos haasten Danny en ik ons weer de stad in waar we aansluiten bij de rest. En natuurlijk wordt er een vette hap in de stad gegeten!

Lief dagboek en lezeressen week 8

Kijk, zo maak je het niet vaak mee! Voor mij is Carnaval 2017 mooi geweest. Of misschien dat ik morgen toch nog even ga voor Ronnie Ruysdael, dat vind ik altijd wel mooi!

En dan zit je op de fiets naar huis en dan denk je, wat een klote loopneus. Nee Aranka, dat was een bloedneus… Alles onder het bloed, nodig moeten plassen en naar bed willen. Wat een drama, haha!

Nou, dit was weer mijn afgelopen week met vooral een heel gezellig en uitputtend weekend! Deze week heb ik minder op het programma staan. Ik werk een paar dagen, ga naar Amsterdam en zondag ben ik jarig. Niet heel veel spannende dingen dus. Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  Lisette
  27 februari 2017 at 07:00

  Krijg er trek van als ik het gebakje voorbij zie komen! Is die bij de bakker te koop of misschien ook bij een supermarkt?

 • Reply
  Sandra
  27 februari 2017 at 07:47

  Haha dat ziet eruit als een geslaagd weekend. Zelf ben ik twee dagen wezen carnavallen en dat was meer dan genoeg haha. Helaas moet ik vandaag weer vroeg beginnen met werken…

 • Reply
  Susan
  27 februari 2017 at 07:56

  Ziet er echt super gezellig uit zeg! Volgens mij heb je een hele leuke week gehad :) En nu even bijkomen denk ik, haha. Fijne maandag!

 • Reply
  chucky1012
  27 februari 2017 at 08:28

  Fijn dat jullie het leuk hadden gehad!
  Het gebakje ziet er mmmm o zo heerlijk uit.

  Xoxo

 • Reply
  diolifestyle
  27 februari 2017 at 09:43

  hahaha! Het ziet er uit als een gezellige week!

 • Reply
  rachel
  27 februari 2017 at 10:00

  kijk dat ziet er super gezellie uit op de bloedneus na dan!!

 • Reply
  Jessica J.
  27 februari 2017 at 10:53

  Vermoeiend weekje! Leuk dat je het zo naar je zin gehad hebt. Haha, ik zag die eerste vrijdagfoto en wist meteen dat het Chinees was. Heerlijk dat je er steeds twee dagen van eten kan! :-D

 • Reply
  Britt
  27 februari 2017 at 11:40

  Niks irritanters dan bloedneuzen en verkeerde foundationkleuren haha! Voorderest ziet het er wel heel gezellig uit, leuk! Dat gebakje klinkt goed trouwens ;)

 • Reply
  Melissa
  27 februari 2017 at 12:48

  Leuke foto’s! Carnaval ziet er heel gezellig uit, fijn dat je het leuk gehad hebt. Ik zou me niet al te schuldig voelen om het slechte eten. Het is maar 1x carnaval :) Komt vast goed

 • Reply
  levendeloes
  27 februari 2017 at 17:51

  Heftig weekendje haha! Maar wel erg gezellig.

 • Reply
  femketje
  27 februari 2017 at 18:50

  ik heb ook vaak random bloedneuzen, geen idee hoe het komt :’) en door die friet foto heb ik meteen cravings XD

 • Reply
  Mariska
  1 maart 2017 at 22:52

  Haha Ronnie Ruysdael is bij ons (broertje, zusje, neef, nicht enzo) ook echt een dingetje. Hij treed hier in de buurt een paar keer per jaar op en we gaan er altijd wel naar toe.

 • Laat een reactie achter