Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2020

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2020

Afgelopen week was een beetje een gekke week, ik had lekker druk bezig willen zijn, maar een flinke verkoudheid gooide behoorlijk roet in het eten. Ook vierde ik carnaval en sprak gezellig met vriendinnen af.

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2020

Maandag was ik lekker thuis aan het werk en bakte ik een heerlijk bananenbrood met kokos en blauwe bessen. Het was niet echt een hele boeiende dag, ik was vooral met het huishouden en de laatste dingen in de opgeknapte slaapkamer bezig.

Dinsdag & Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2020

Van dinsdag en woensdag heb ik eigenlijk helemaal geen foto’s, ik deed niet zoveel boeiende dingen blijkbaar. Ik begin echt verkouden te worden en voelde me dus niet echt fit. Ik probeerde tussendoor nog wel zo veel mogelijk te werken. En natuurlijk ben ik nog steeds druk opzoek naar werk dus daar gaat ook best wat tijd in zitten.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2020

Ik denk dat deze foto wel genoeg zegt, ik voel me echt slecht. Probeer wat werk te verzetten maar ik lig al snel weer in bed.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2020

Vrijdagochtend ben ik boodschappen aan het doen en ik voel me echt niet fit (niet ziek, maar ook absoluut niet fit). Toch heb ik geen zin om op de bank of in bed te hangen dus besluit de nieuwe (opgeknapte) kast in te pakken met de motorspullen van Danny en al onze spellen. Ik heb trouwens ook onze spellen uitgezocht en een aantal op Marktplaats gezet mocht je interesse hebben.

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2020

Tegen alle verwachtingen in gooi ik mijzelf vol met paracetamol en besluit toch mee te gaan carnaval vieren. Gelukkig levert dat een hele leuke avond op!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2020

Nog een avondje carnaval vieren! Ik vind deze foto echt heel erg leuk! De rest van de zaterdag breng ik trouwens op de bank en half slapend door, niet fit zijn en carnaval vieren is niet de meest handige combinatie. ’s Ochtends spreek ik nog met een vriendin af en doe boodschappen.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2020
Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2020

Zondag slapen wij lekker uit en we spreken af om spelletjes te gaan spelen. Rond een uurtje of 3 gaan we van huis weg en spelen eerst Canasta. We besluiten ook eten te bestellen en doen dat bij Santa Maria, een onbekende zaak in Zwolle voor ons. Toen de bestelling binnen kwam stonden we echt versteld, het was zó veel en super lekker. Zeker een aanrader om daar te bestellen.

’s Avonds komt er nog een andere vriend langs en spelen we Wingspan (zó een tof spel) en duik ik lekker mijn bed in. Ik kan wel wat slaap gebruiken na carnaval en gebroken nachten door een verstopte neus.

Aankomende week heb ik eigenlijk niets op de planning staan, behalve thuis aan mijn blog werken natuurlijk. Ondertussen hou ik alle vacatures goed in de gaten (nooit gedacht dat het zo lastig was om aan een baan te komen in de marketing hier in de buurt, er reageren zóveel mensen). Wat gaan jullie doen aankomende week?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *