Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2020

Lief da

Wat een gekke week was het afgelopen week. Eerst schaatsen we nog op de stadsgrachten en daarna is het 16 graden met volop zon. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet echt van het weer genoten heb, maar lekker andere dingen heb gedaan (lees: niets). Benieuwd naar mijn afgelopen week? Kijk dan mee!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2020

Maandag ben ik aan het werk op kantoor Zwolle en ’s avonds bestellen Danny en ik wat eten. Ik heb ontzettende hoofdpijn en geen zin om te koken. Alleen na afloop zitten we onder de zwarte vlekken van de stift waarmee ze op de doosjes schrijven wat er in zit, haha!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2020

Dinsdag ben ik vrij en heb ik gelukkig amper hoofdpijn meer (ik krijg echt ontzettend veel hoofdpijn van het dragen van mondkapjes de hele dag). Frisse lucht doet altijd goed en ik haal even wat boodschappen.

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2020

Mijn moeder komt mij even helpen in het huishouden en we zijn de halve dag fanatiek bezig en rond een uurtje of half 3 zijn ze klaar en is alles weer helemaal fris en schoon. Heerlijk. Het was ook wel echt nodig met al die sneeuw en waterresten in huis en op de vloeren.

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2020

Mila heeft meteen haar favoriete plek weer gevonden. Altijd als ik de stoelen op de kop op de tafel zet om eronder te kunnen zuigen/dweilen gaat ze er zo op zitten.

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2020

Het is nog steeds koud weer, dus dat vraagt om een grote pan boerenkool. Lekker!

Woensdag

Lief da

Woensdag ben ik weer aan het werk in Zwolle en in de pauze loop ik even een rondje binnenstad. Gek dat ineens alle sneeuw weg is en alles weer een stukje grauwer is.

Lief da

Als avondeten eten we deze lekkere gevulde volkoren wraps met heksenkaas, kipfilet, sla, mais, tomaat en paprika.

Donderdag

Lief da

Ook donderdag ben ik weer aan het werk en in de pauze loop ik zoals altijd weer even een rondje. Er is alleen ontzettend veel politie in de binnenstad en er vliegt een politie helikopter over, ben benieuwd wat er aan de hand was maar kon niets vinden.

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2020

Voor lunch een poké bowl. Ik kende dit eerst helemaal niet maar het is zó lekker!

Vrijdag

Van vrijdag heb ik helemaal geen foto’s. Ik werk in Apeldoorn en ’s avonds doen we niets bijzonders want we mogen natuurlijk niet weg. Geen hele spannende dag dus.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2020

Ik zag elke keer deze gezonde snack voorbij komen. Rijstewafels met karamelsmaak met daarop cottage cheese en kaneel. Ik heb het nu twee keer gehad en vind het echt veel te zoet. Nee, niet mijn ding.

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2020

Ook komt mijn Zalando Lounge bestelling eindelijk binnen. Deze trui vind ik leuk maar ik vind de hals een beetje gek. Ook kan hij niet gewoon gewassen worden en dat vind ik wel een nadeel. Ik stuur hem dus terug.

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2020

Deze jurk van Vero Moda vind ik wel erg leuk. Deze hou ik!

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2020

Deze jurk hou ik niet….

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2020

De rest van de dag ben ik lekker aan het werk, ik heb er eindelijk even goed de tijd weer en het is fantastisch weer om foto’s te maken.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2020

Tijd voor een ontbijtje met dit super lekkere roggebrood van de Lidl.

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2020

Ik vind roggebrood met kaas altijd erg lekker. Dacht koop eens de 30+ kaas van de Lidl, maar dat was geen succes.

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2020

Verder doe ik niet heel veel deze dag. Een aantal wasjes, de was opruimen en vooral ook weer netjes in de kast leggen (mannen…).

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2020

En voor de rest lees ik lekker een boek, heerlijk op de bank in het zonnetje.

Dat was hem weer voor deze week. Aankomende week heb ik wederom weer een normale week. Ik ben gewoon aan het werk en vandaag (dinsdag) werk ik aan mijn blog. Voor het weekend hebben we geen plannen, want ja er valt niet zoveel te doen. Ik moet wel echt toegeven dat ik helemaal klaar ben met de lockdown. Ik weet dat het moet maar het is zo uitzichtloos. We hebben geen stip aan de horizon waar we naartoe kunnen. We kunnen niets plannen, wanneer kun je weer normaal naar je familie/vrienden toe… Maar goed, we houden maar weer vol.

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  Fabienne, Enjoyyourownbeauty.nl
  23 februari 2021 at 12:48

  Leuke week Aranka! Haha.. ik moest wel lachen bij die laatste jurk, veel te groot en geen model. Daar was inderdaad geen toelichting bij nodig! <3

  Liefs
  x

 • Reply
  Kelly
  24 februari 2021 at 14:56

  Hahaha die laatste jurk, help! Die tweede is overigens wel mega leuk. Wat een fijne week heb je gehad! Die wraps zien er ook lekker uit trouwens. :)

 • Laat een reactie achter