Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2019

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2019

Leuk dat je weer met mij meekijkt naar mijn afgelopen week, een gezellige week met heerlijk weer! Ik werkte vooral thuis, had mijn eerste meet en weegmoment bij mijn gewichtsconsulent en at tussendoor ook nog wat lekkere dingen. Kijken jullie mee naar mijn afgelopen week?

Maandag

Van maandag heb ik eigenlijk helemaal geen foto’s, ik was druk aan het werk en druk op zolder waarbij mijn telefoon ergens beneden op de bank lag, dus niet echt een boeiende dag in beeld.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2019

Dinsdagochtend vertrek ik vroeg naar Dronten voor mijn eerste tussen gesprek met mijn gewichtsdeskundige (lees mijn artikel hier). We hebben het er over hoe het gaat en natuurlijk wordt er ook gewogen en gemeten. Conclusie is dat het heel goed gaat en we op de goede weg zitten.

Aangezien ik toch in Dronten ben en de familie daar deels woont ga ik nog even snel op bezoek bij de opa en oma van Danny voor een bakje koffie.

Als ik eenmaal thuis kom ligt onze hele straat op zijn kop omdat ze glasvezel aan het aanleggen zijn.

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2019

Het huishouden gaat ook gewoon door dus doe de was in de wasmachine, stofzuig het huis en ga even naar het winkelcentrum om boodschappen te halen. In de tijd die over is ben ik nog even aan het werk en doe ik mijn mail.

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2019

Sinds kort gebruik ik deze make-up remover van Dr. Hauschka en ik vind hem echt fantastisch. Deze make-up remover haalt zonder enige moeite al je make-up eraf, plakt niet, irriteert niet en voelt niet vet aan op de huid terwijl er wel zo een olie laagje in zit. Echt geweldig spul dit! Je kunt hem hier kopen en is maar € 7,95 (ik dacht dat die vet duur zou zijn).

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2019

Woensdagochtend ben ik lekker aan het werk en ’s middags ga ik even gezellig met een vriendin de stad in en lunchen we met taartjes bij de Gillende Keukenmeiden (voor de foto heb ik even alle taartjes bij mij neergezet, maar we hebben ze gedeeld ;)).

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2019

Donderdag ben ik de hele dag aan het werk en ’s middags gaat deze lunch er wel in. Alleen een beetje jammer dat je niets meer van de filet american proefde.

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2019

Daarna haal ik nog even boodschappen voor het avondeten en wilde een ‘niet zo foute’ Cheesecake van Sabine van Ohmyfoodness maken.

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2019

Avondeten, gevulde courgette, zo lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2019

En de cheesecake was ook perfect gelukt! En ik kan je vertellen, hij is net zo lekker als gewone cheesecake, jummie! ’s Avonds nam ik de cheesecake mee naar een vriendin waar we met meerdere vriendinnen Temptation Island keken.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2019

Vrijdag ben ik ook weer de hele dag aan het werk en dit is mijn lunch, heerlijk. Maar ik merk wel meteen dat dit niet echt een voedzame lunch is en binnen een paar uur heb ik weer trek. Ik moet er dus niets meer vullende dingen bij doen, oeps!

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2019

Ik hoef bij deze foto niets uit te leggen denk ik hè, wie herkent het probleem? Ik ben alleen zo erg dat alleen PRECIES dezelfde bij elkaar mogen. Dus de kleur en het elastiek moet precies hetzelfde zijn. Bij mij is een zwarte sok niet alleen maar een zwarte sok.

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2019

Het begint nu echt af te raken! Kan niet wachten er echt mijn kantoor van te maken en alles in te richten.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2019

Zaterdagochtend ga ik zoals gewoonlijk met mijn moeder naar de stad en we sluiten eens af met een gezellige lunch. We gaan naar Bij Hartje Zwolle waar je allemaal losse gerechtjes kan kiezen. Het is niet heel goedkoop maar wel super lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2019

’s Middags ga ik met Danny vanuit ons huis nog een stukje wandelen en lopen lekker door het groen van onze wijk. Ik vind de wijk waar we wonen (AA-Landen) fijn omdat er veel natuur is en veel paden om lekker te kunnen wandelen. En ik ken natuurlijk elke straat omdat ik er al vanaf mijn 12e woon.

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2019

’s Avonds heb ik het rijk voor mij alleen en besluit lekker op de bank te liggen met een dekentje en Netflix. Ik kijk het laatste seizoen van The Bates Motel af (krankzinnig en het einde WTF) en daarna begin ik aan een nieuwe serie Dirty John die ook behoorlijk krankzinnig is (wel een aanrader tot nu toe).

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2019

Zondag is er weer hard gewerkt en het is BIJNA KLAAR. Het heeft letterlijk bloed, zweet en tranen gekost maar het is zó mooi geworden. Alleen het plafond moet nog worden afgewerkt met latten, er moeten nog deuren in de schappen en er komt nog een gewone deur in het kamertje.

Mijn ouders hebben ons echt fantastisch geholpen. Een zolderkamer die geen verwarming had en super slecht afgewerkt was (het zag er echt niet uit) naar een zolder met verwarming, alle stroom goed geregeld, geïsoleerd, alles perfect afgewerkt en strak. Wat is het toch fijn als je handige ouders hebt.

Dat was hem weer voor deze week. Aankomende week begint het al drukker te worden en heb ik een aantal dingen gepland staan. Ook ga ik eindelijk weer eens naar de kapper (weet nog steeds niet wat ik met mijn haar wil) en is het natuurlijk ook carnaval! Tot volgende week!

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

 • Reply
  chucky1012
  25 februari 2019 at 10:13

  Zo een leuke en fijne week… ??
  Jij bent heel goed bezig om op een gezonde manier wat kilo’s kwijt te raken.
  De gerechten zien er heerlijk en gezond uit.
  Vele handen maken licht werk…
  Ben zo benieuwd als je werkkamer ingericht is met meubels etc…..
  Geweldig hoe mensen iets moois kunnen maken van een kamer waar geen elektra etc. aanwezig was..
  Respect….

  Een mooie dag en fijne week ?

 • Reply
  Wendy (B)
  25 februari 2019 at 10:25

  Je kantoor zal er heel tof uitzien!

 • Reply
  rachel
  25 februari 2019 at 11:04

  lekker weekje weer en die gevulde courgette moet ik nu toch echt een keer gaan maken!!

 • Reply
  Veronique
  25 februari 2019 at 11:14

  Fijne week weer ??

 • Reply
  Mariska
  25 februari 2019 at 11:24

  Dat ziet er al heel erg mooi uit zo je kantoor hoor! Ben benieuwd naar het eindresultaat :)

 • Reply
  Ingrid
  25 februari 2019 at 13:34

  Naar het recept van die gevulde courgette ben ik heeeel benieuwd! Ziet er zó lekker uit!

  • Reply
   Aranka
   25 februari 2019 at 13:40

   Aaah ik heb er geen foto’s van gemaakt voor een receptje. Zal het van de week nog wel een keertje maken. Maar het is een courgette uithollen en vullen met tonijn, tomaat, paprika en huttenkase en dan 20 minuutjes in de oven.

   • Reply
    Ingrid
    26 februari 2019 at 08:29

    Thx!! Dat staat hier binnenkort zeker op het menu!

 • Reply
  Kelly
  25 februari 2019 at 14:05

  Ahhh de zolder ziet er geweldig uit! Krijgen we een kantoor tour als het af is? Ben heel benieuwd!

 • Reply
  Joyce - SomedayTodayNL
  25 februari 2019 at 16:37

  Ooh zo herkenbaar met die zwarte sokken! Sommige zijn langer, andere zijn breder. Alsnog gedoe!

 • Reply
  Kelly
  25 februari 2019 at 18:46

  Oh die lunch met je mam ziet er lekker uit zeg! Wat fijn dat het klussen ook bijna klaar is, de kleur ziet er mooi uit! :)

 • Reply
  Frederique
  25 februari 2019 at 18:58

  Die remover is inderdaad heel fijn, alleen is het wel de travel size van 20 ml die 7,95 is. 75 ml is 22,95 €

  • Reply
   Aranka
   25 februari 2019 at 19:21

   Ooh, haha! Ik vond hem al zo goedkoop ???

   • Reply
    Frederique
    25 februari 2019 at 19:44

    Maar hij is het wel echt waard, heel fijn en geen irritaties :-)

 • Reply
  Jessica J.
  26 februari 2019 at 11:10

  Je zolderkamer ziet er nu al prachtig uit! Ik ben erg benieuwd naar het ingerichte eindresultaat. En uhm, die cheesecake moet ik duidelijk ook maar ‘ns een keertje maken! Ik moet nog steeds trakteren voor m’n verjaardag hier op kantoor, dus dit ideetje komt goed uit. ?

 • Reply
  Aude
  26 februari 2019 at 11:47

  Leuke week, maak je nog een blogpost over het opknappen van je kantoor? Dat lijkt me heel tof!

 • Laat een reactie achter