Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2018

Het is een nieuwe week en bij een nieuwe week hoort natuurlijk een nieuw dagboek! Vorige week had ik een drukke week en was ik iedere dag wel onder de pannen met andere activiteiten. Ik werkte twee dagen op kantoor, was twee dagen in Amsterdam te vinden en probeerde ook nog het huishouden te doen en thuis te werken aan mijn blog. Het lukte me niet helemaal om alle ballen hoog te houden maar heb zeker een geslaagde week achter de rug!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2018

Maandag ben ik de hele dag op kantoor aan het werk maar ik heb wel deze foto van mijn kantoor… Die moet echt nodig een keer opgeruimd worden, wat een chaos.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2018

Dinsdag ben ik ook de hele dag aan het werk, maar dan thuis. Ik ben zo druk met van alles dat ik helemaal vergeet foto’s te maken, alleen van het avondeten dan wat een simpel AVGtje was van aardappels, spinazie en gehakt.

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2018

Even tanken, ik vind dat echt zo een klote mannenklus… Naast dat ik het een klote mannenklus vind, vind ik het ook altijd belachelijk duur en hier was mijn tank niet eens helemaal leeg. Alsof je een kruiwagen met geld leeg gooit.

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2018

Ik tankte even snel voor een lesje fitjump, dat deden we dus op de dinsdagavond!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2018

Woensdagochtend spreek ik rond 9 uur af met Elise om samen naar Amsterdam te gaan, dat hadden we alweer een hele tijd niet gedaan! We kletsen honderd uit in de auto en voor dat je het weet ben je er ook alweer.

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2018

Even een lieve foto van ons samen!

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2018

We hebben een afspraak bij The Beauty Editor, een prachtige boetiek in de Herenstraat (447) in Amsterdam met allemaal exclusieve beautymerken die je voor je rest eigenlijk nergens in Nederland kunt kopen. Ze hebben onder andere Huda Beauty, Stila en nog veel meer prachtige merken. Als je er in de buurt bent moet je zeker eventjes rondkijken!

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2018

We hebben daarna nog trek dus lunchen gezellig bij de Kanarie Club in Amsterdam bij de Food Hallen waar de auto ook geparkeerd staat. Ik heb hier wentelteefjes met appel en amandel schaafsel, zo ontzettend lekker! Daarna rijden we voor de spits weer naar huis en daarna ontferm ik me thuis nog over een paar huishoudelijke taken.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2018

Donderdag had ik al een hele tijd gepland om met een zwanger vriendinnetje naar de 9 Maanden Beurs te gaan. Ik kreeg ineens gratis perskaarten voor mijzelf dus we konden nog iemand meenemen dus gingen gezellig met z’n drieën! Naast de 9 Maanden Beurs zijn we natuurlijk ook nog even de HHB over geweest. Na 6 uur slenteren waren we het wel weer zat en gingen met een redelijk lege tas weer naar huis! Maar een gezellige dag was het zeker!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2018

Vrijdag zou mijn moeder helpen om het kantoor op te ruimen (wat wel echt heel erg nodig was) dus even een before foto maken…

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2018

Maar omdat we zo fanatiek bezig zijn wordt het hele huis grondig onder handen genomen. Ik begin ook maar eens aan het horror project badkamer (ik stel dat klusje altijd het liefst zo lang mogelijk uit). Aangezien we helemaal oranje uitgeslagen voegen hebben in de douchekabine probeer ik dit spul om het schoon te krijgen. En werkelijk waar, dit is echt geweldig spul, je sprayt het erop, laat het even intrekken en spoelt het daarna weer met water af. Zonder te schrobben heb ik nog nooit zo een mooie schone badkamer gehad (natuurlijk heb ik daarna nog wel even geschrobt om het echt goed weg en schoon te krijgen). Dus mocht je vieze voegen hebben in de badkamer, koop dit! #nospon

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2018

Kantoor is ondertussen ook weer helemaal opgeruimd (voor zover dat kan) en schoon! Net zoals de rest van het huis, wat een fijn gevoel geeft dat zeg. Het is even werken maar dan heb je ook wat.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2018

Zaterdag wil ik eigenlijk uitslapen maar dat lukt weer eens niet. Dan toch maar vroeg het bed uit en even ontbijten met Griekse yoghurt en blauwe bessen.

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2018

Daarna ga ik trouw zoals elke zaterdag met mijn moeder boodschappen doen en naar de markt (en even in de winkels neuzen). Ik kijk nog even bij de Sostrene Grene omdat ik het gewoon zo een leuke winkel vind.

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2018

Vrijdagavond kocht ik nog wat dingen in de sale bij Steps en daar kocht in onder andere dit shirtje en blazer. Ik bestelde alles in maat 44 en eigenlijk waren veel dingen gewoon te groot aan het worden, score voor mij! Eigenlijk zijn deze blazer en shirt ook wat aan de grote kant maar ze waren nu goedkoop en niet meer een maar kleiner dus hou deze gewoon omdat ik ze zo leuk vond. Het jurkje dat ik liet zien op Instagram doe ik wel terug.

’s Avonds als we naar een verjaardag gaan doe ik ook dit leuke setje aan!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2018

Ik ben weer een nieuwe serie aan het kijken, Atypical wat over een jongen met autisme gaat. Het is best een serieus onderwerp maar de serie is vooral heel erg komisch. Het is een leuk verhaal en kijkt makkelijk weg dus ik ben de hele ochtend wel zoet.

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2018

Eeeh Mila, is dit een nieuwe chill plek?

Lief dagboek en lezeressen week 8 – 2018

’s Middags komen vrienden nog langs en spelen we non stop Canasta (ja I know, heel verslavend spel). Na een potje gewonnen en verloren te hebben vinden we het om 9 uur wel mooi en maken we er een eind aan. Ik maak nog even mijn dagboek af en duik daarna lekker het bed in.

Deze week heb ik eindelijk eens een keer een rustige week. Ik werk alleen twee dagen (dinsdag en woensdag) op kantoor en voor de rest heb ik het lekker rustig dus kan veel dingen thuis doen. Het weekend vier ik al vast mijn verjaardag voor vrienden, want ik ben volgende week maandag jarig! En voor de rest zien we het wel. Hoe was jullie week?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  chucky1012
  26 februari 2018 at 06:59

  Leuke week had je!
  Mooie foto van jouw en je vriendin.
  Gezellig uit naar de HHB etc..

  Xoxo

 • Reply
  Veronique Janssen
  26 februari 2018 at 09:51

  Leuke week!

 • Reply
  Rachel
  26 februari 2018 at 10:46

  wat een leuke en gezellige week weer meis :d en die blazer staat je goed, de hele outfit btw :D

 • Reply
  Lieke
  26 februari 2018 at 12:45

  Grappig ik kwam er ook vrijdag achter dat dat spul wonderlijk is voor de voegen! haha.
  Rotklus inderdaad die badkamer pff.

  Fijne verjaardag vast. 25 he, halve sara!;-)

 • Reply
  Annika
  26 februari 2018 at 13:02

  Die HG moet ik dan ook maar een keer proberen. Ik haat de badkamer poetsen! Leuke week heb je gehad!

 • Reply
  Debbie
  26 februari 2018 at 21:42

  Als je naar amsterdam gaat waar parkeer je dan je auto het beste als ik vragen mag! En toffe pantoffels heb je zeg..als ik zo brutaal mag zijn waar heb je ze gekocht?

  • Reply
   Aranka
   26 februari 2018 at 21:48

   Bij de Hallen! De sloffen zijn van UGG, die zijn overal wel te koop, maar weet niet of ze dit printje nog hebben!

 • Reply
  Anne
  27 februari 2018 at 08:25

  Toffe week. Al voel ik al een opzet voor de smoes voor ongezond eten voor aankomend weekend…

  • Reply
   Aranka
   27 februari 2018 at 08:41

   Bedankt voor het vertrouwen, zoals je ziet staan er ook gezonde dingen naast ;)

 • Reply
  jorinde247
  27 februari 2018 at 11:27

  Leuk weekje! Ik vind de badkamer ook altijd zo’n onwijze rot klus.

 • Reply
  marijeee94
  28 februari 2018 at 12:31

  Leuke week! Altijd een rotklus om schoon te maken, maar als ik zelf altijd eenmaal bezig ben en alles is weer lekker schoon dan voelt het ook wel weer voldaan. Leuk setje kleding heb je gekocht! Oh.. en één van onze poezen ligt de laatste tijd ook altijd op een van de tafels in huis, vind ze het vast fijn om hoog te liggen.

 • Laat een reactie achter