Lief dagboek en lezeressen week 8

Lief dagboek en lezeressen week 8

Goedemiddag, het dagboek is even verplaatst naar de middag, maar ik hoop dat jullie dat niet erg vinden. Deze week was een drukke maar ook een heel gezellig week. Ik had elke dag wel wat te doen en dat resulteert in een volle week. Kijken jullie weer gezellig mee naar mijn afgelopen week?

Lief dagboek en lezeressen week 8

Maandag doe ik rustig aan, ik word wakker, maak mijn lief dagboek en lezeressen en schiet nog wat foto’s voor andere artikelen. Om half 1 hebben we in de stad afgesproken met andere collega’s om te gaan lunchen. Ik ben er alleen veel te vroeg.

Lief dagboek en lezeressen week 8

We lunchen bij café Blij, wat in de oude Harmonie zit, aanrader! Ik had deze uitsmijter die ontzettend lekker was, maar stiekem wel erg veel punten. We beleven lekker na kletsen en doken nog even de stad in. Voor je het weet is het alweer avond en moet ik eten koken. De rest van de avond heb ik gewerkt bij de Albert Heijn.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 8

Dinsdag moet ik om 12 uur werken en eet ik even snel mijn lunch op. Ik dacht dat ik hier wel op kon teren een hele werkmiddag. Helaas had ik na een uur alweer trek, oeps!

Lief dagboek en lezeressen week 8

Dan maar snel een banaan in de pauze. Ik werk tot 5 dus gelukkig is dat goed uit te houden.

Lief dagboek en lezeressen week 8

’s Avonds ga ik lekker in bad met dit cadeautje van LUSH. In bad met LUSH is altijd een feest! Krijg meteen weer zin om vanavond ook lekker het bad in te duiken.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 8

Woensdag maakte ik in alle vroegte al een kwarkcake die niet helemaal geworden was zoals ik dat dacht. Mama was er ook de hele ochtend om me met wat dingetjes in het huishouden te helpen. Fijn zo een lieve moeder! Maar mijn moeder vond de cake ook niet zo een succes.

Lief dagboek en lezeressen week 8

’s Middags ging ik nog even naar het winkelcentrum in de Aa-Landen en zag het nieuwe schap van Makeup Revolution bij de Etos staan. Mooie dingen hebben ze daar, alleen ik heb maar niets gekocht.

Lief dagboek en lezeressen week 8

Ik moest eigenlijk naar het winkelcentrum om mijn lenzen te laten checken en nieuwen te halen. Heel belangrijk als je ze niet meer in voorraad hebt.

Lief dagboek en lezeressen week 8

Daarna spreek ik af met Elise om lekker thee te leuten, zoals we eigenlijk elke week doen. Het begint bijna een traditie te worden! Gezellig zo een buurvrouw, volgens mij klopt de uitspraak wel, beter een goede buur dan een verre vriend. Alhoewel Elise en ik ook goede vriendinnen zijn geworden!

Lief dagboek en lezeressen week 8

Woensdagavond! Tijd voor weer een groepslesje! Ik begin er zelfs lol in te krijgen. Wat wij doen is eigenlijk een bootcamp, maar dan binnen. (vind ik trouwens helemaal niet erg met dit koude en natte weer).

Lief dagboek en lezeressen week 8

’s Avonds kijk ik nog weer een paar afleveringen van The Blacklist. Ik kijk mee met de Amerikaanse volgorde, ik ben te nieuwsgierig naar de volgende aflevering en Amerika loopt voor op Nederland. Ik vind The Blacklist denk ik één van de beste series ooit!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 8

Ik besluit eens als lunch een omelet te maken, dat eet ik eigenlijk nooit. Hij viel goed in de smaak, zeker vaker maken.

Lief dagboek en lezeressen week 8

Mila die stond erbij en keek er naar (maar stiekem eigenlijk naar de vogeltjes op het balkon).

Lief dagboek en lezeressen week 8

Tijd voor boodschappen, altijd een leuk klusje.

Lief dagboek en lezeressen week 8

Oeps, ik besloot mijn tassen maar eens leeg te ruimen van kassabonnetjes.

Lief dagboek en lezeressen week 8

Ook haalde ik verse tulpen, Mila vond het maar wat interessant!

Lief dagboek en lezeressen week 8

Bij de HEMA haalde ik een handige Weekly Planner. Ik zocht eigenlijk een boodschappenlijstje die je op de koelkast van plakken met een magneetje, maar die hadden ze niet. Toen zag ik deze liggen en het leek me wel handig voor de planning van mijn site.

Lief dagboek en lezeressen week 8

We hadden al eeuwen geen kipsalon meer gegeten en ik vond het daar wel weer eens tijd voor. En gek genoeg is het helemaal niet zo ongezond (als je het natuurlijk met mate eet en niet een heel blok kaas er op gooit).

Lief dagboek en lezeressen week 8

Jum! Zo ontzettend lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 8

’s Avonds ga ik nog even met mijn moeder en zusje naar de IKEA. Ik had gewoon zin om even rond te snuffelen en wat onzinnige dingen te halen zoals kleefrollers, zipzakjes en dat soort dingen.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 8

Aardappeltjes van de Albert Heijn gaan bij mij echt altijd een paar dagen voor de houdbaarheidsdatum zo bol staan, super vervelend! Met andere merken heb ik hier nooit last van…

Lief dagboek en lezeressen week 8

Goed, het is tijd om te werken. Ik werk van 10 tot 5 en kleed me lekker in 50 shades of blue.

Lief dagboek en lezeressen week 8

’s Avonds eet ik deze maaltijdsalade (die absoluut niet zo gezond was) en vond hem eigenlijk niet eens lekker. Ik liet de helft dus maar staan en viste de stukjes kip er maar uit.

Lief dagboek en lezeressen week 8

’s Avonds is het tijd voor weer een groepsles bij de sportschool we hebben het er lekker in zitten! Na het sporten blijf ik gezellig bij een vriendin wat drinken en een spelletje spelen. Joy geniet ondertussen van haar gedroogde visje. Moet zo lachen, Mila is echt een half uur met haar visje bezig en Joy heeft hem binnen een paar seconden op.

Lief dagboek en lezeressen week 8

Potje Rummikub en ik win twee keer! Ik ben super goed, haha.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 8

Lief dagboek en lezeressen week 8

Zaterdag moet ik werken van 1 tot 6 en daarvoor had ik niet echt zin om mijn bed uit te komen. Ik deed dus eigenlijk niets en at mijn lunch voor de computer op. Ik legde een dekseltje op de rug van Mila neer en mevrouw liep zo overal heen met het dekseltje, gekkie.

Lief dagboek en lezeressen week 8

Lief dagboek en lezeressen week 8

Na het werk hadden we een verjaardag van een collega die 60 was geworden en we waren bij haar thuis uitgenodigd, super gezellig!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 8

Zondag was ik compleet aan de latten en wilde eigenlijk heel graag uitslapen, want ik was ook laat thuis. Helaas werd ik om 7 uur al wakker en vond ik het om 8 uur wel genoeg geweest. Ik besloot dus maar mijn kruidenpotjes te zaaien.

Lief dagboek en lezeressen week 8

’s Middags gingen we naar Veenendaal naar de oma van Danny, want daar waren we al veel te lang niet geweest. Vind het altijd gezellig om bij opa’s en oma’s op visite te gaan.

Lief dagboek en lezeressen week 8

Terug naar huis kleurde de lucht prachtig mooi en maakte daar even een foto van. ’s Avonds bleven we bij de ouders van Danny eten en speelde natuurlijk nog even een spelletje. En dat was mijn week alweer.

Deze week ga ik ploggen, ik had het al heel lang in gedachte, maar deze week vind ik daar wel geschikt voor. Dinsdag ga ik namelijk op persreisje naar Keulen, woensdag heb ik een OPI event, donderdag ben ik tot nu toe lekker vrij maar ga vast met Elise een kopje thee doen, vrijdag werk ik, zaterdag ben ik jarig en vier het voor familie en zondag vier ik mijn verjaardag voor een aantal vrienden. Dus ik denk dat ik jullie wel kan vermaken met leuke plogs! Tot morgen!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

17 reacties

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  29 februari 2016 at 15:23

  Hele leuke foto’s! Zo jammer dat die kwarktaart zo droog was, ik vond hem er echt heerlijk uitzien!

 • Reply
  Rena
  29 februari 2016 at 15:30

  Now I’m really hungry, everything you ate looks extremely yummy :)
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Reply
  Kirsty
  29 februari 2016 at 15:30

  Leuk dat je gaat ploggen deze week! Zo te zien heb je weer een leuke week gehad. Wel jammer van de salade die niet eens lekker was, ik heb dat zelf ook wel vaak dat ik het dan niet lekker vind en deels laat staan.

 • Reply
  Laura
  29 februari 2016 at 15:47

  Leuke week heb je gehad! Ik heb al zin in de plogs. Die vind ik altijd zo leuk om te zien!

 • Reply
  Bertine
  29 februari 2016 at 15:48

  Ben benieuwd naar je plogs, je week klinkt goed!

 • Reply
  chucky1012
  29 februari 2016 at 16:26

  Je had een leuke en sportieve week!
  Fijne reis morgen…..

  Xoxo

 • Reply
  stephanie
  29 februari 2016 at 17:35

  Leuk dagboek, zoals altijd!
  Ik ben erg benieuwd hoe het bij jou gaat met afvallen. Ik ben vanaf vandaag weer begonnen met gezond doen (lees geen koek en snoep) en ga vanavond voor het eerst alleen sporten bij de sportschool. Best spannend!

 • Reply
  Manon
  29 februari 2016 at 17:46

  Leuke foto’s. Omg ik hou ontzettend veel van uitsmijters, deze ziet er ook erg goed uit

 • Reply
  Melissa
  29 februari 2016 at 18:52

  Wat een fijne week heb je gehad en die uitsmijter ziet er heerlijk uit! Dat van die kassabonnetjes is zo herkenbaar haha. Ik kan al niet wachten om de plogs te zien x

 • Reply
  Kelly
  29 februari 2016 at 19:24

  Wat een gezellige week met leuke foto’s :) Mila blijft echt schattig, grappig dat ze gewoon met het dekseltje doorliep !

 • Reply
  Vera
  29 februari 2016 at 19:33

  Wat een fijne drukke week en wat heb je het sporten goed te pakken! Heel leuk dat je gaat ploegen, ben benieuwd :)

 • Reply
  femketje
  29 februari 2016 at 19:53

  die omelet ziet er super lekker uit :D

 • Reply
  Jana
  29 februari 2016 at 19:57

  Ik vind dit soort artikels altijd leuk om te zien en al zeker hoe je werken met bloggen combineert :D Ben benieuwd naar je plogs ^^

 • Reply
  Eva
  29 februari 2016 at 20:04

  Leuk! Ik ben heel benieuwd naar je plogs!

 • Reply
  Kelly
  29 februari 2016 at 21:09

  Leuke week! Die Weekly Planner is handig zeg, daar ga ik morgen ook eventjes naar kijken. :)

 • Reply
  Monica
  1 maart 2016 at 11:09

  Die cake ziet er wel echt lekker uit. Jammer dat hij tegenviel. Ik ben ook echt fan van the Blacklist. Ben nu alles aan het opnemen van tv zodat ik binnenkort lekker in het weekend een marathon kan houden

 • Reply
  beautifulday4makeup
  5 maart 2016 at 22:17

  Wauw dat is een degelijke stapel bonnetjes :)

 • Laat een reactie achter