Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen week 7

Lief dagboek en lezeressen week 7

Goedemorgen, zoals standaard op maandag heb ik weer een lief dagboek en lezeressen voor jullie klaar staan. Deze week was een drukke week met veel afspraken en moest ook nog behoorlijk wat uurtjes werken. Benieuwd naar mijn afgelopen week? Kijk dan weer gezellig met me mee!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 7

Maandag begon ik de dag met lekker vooruit werken, mijn lief dagboek maken, wat voor op Instagram, en vooral veel foto’s schieten. Daarna was het alweer tijd om naar Amsterdam te gaan.

Lief dagboek en lezeressen week 7

Alleen ik was er iets te vroeg, daarom ging ik nog even neuzen bij de LUSH en KIKO.

Lief dagboek en lezeressen week 7

Om 6 uur hadden we een event van The Body Shop, maar daar was niet voor een echte maaltijd gezorgd, die at ik dus even van te voren op het staton. Pasta Julia’s!

Lief dagboek en lezeressen week 7

In de passage wacht ik samen met Desiree op Evelien.

Lief dagboek en lezeressen week 7

Na een kort ritje met de bus zijn we er eindelijk! Ben erg benieuwd met wat ze komen voor het voorjaar. De rozen zien er in ieder geval al veel belovend uit!

Lief dagboek en lezeressen week 7

Lief dagboek en lezeressen week 7

Lief dagboek en lezeressen week 7

Lief dagboek en lezeressen week 7

Lief dagboek en lezeressen week 7

Zo een kleine sfeer impressie van het event. De rozen waren niet geheel onbelangrijk, er komt namelijk een hele lijn met rozengeur aan! En niet een typische rozengeur, nee een super lekkere rozengeur.

Lief dagboek en lezeressen week 7

Daarna besluiten een paar nog sushi te gaan eten. Ik ben weer zo een softie die geen nee kan zeggen (vanwege mijn Weight Watchers) en ga dus mee. Het was super gezellig, maar eigenlijk had ik niets meer moeten eten die avond. We gingen trouwens uit eten bij Sumo, wat ik echt drie keer niets vond. Geen uitgebreide keuze, inhoud wat warm in de sushi hoort te zijn was koud en taai en het meeste vlees was te lang gebakken. Nee, de volgende keer weer gewoon naar Genroku.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 7

Dinsdag rommel ik een beetje aan en ben ik bezig voor mijn blog. Ik ben met Linda aan het appen dat ze aan het opruimen is en dat brengt mij ineens op ideeën.

Lief dagboek en lezeressen week 7

Zo, dat ziet er weer toonbaar uit. Snel verder naar de volgende afspraak.

Lief dagboek en lezeressen week 7

Om 3 uur moet ik namelijk bij de dokter zijn om mijn wratjes onder mijn voet weer te laten aanstippen.

Lief dagboek en lezeressen week 7

Lief dagboek en lezeressen week 7

’s Avonds maak ik mezelf nog even nuttig om de kasten eens uit te gaan zoeken. Alles wat ik niet gebruik gaat weg naar de Voedselbank.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 7

Lunch, wraps met zalm en sla, lekker! Na de lunch ga ik op bezoek bij Elise om weer gezellig te kletsen en natuurlijk nagellak te swatchen.

Lief dagboek en lezeressen week 7

Ik ben weer op tijd terug om wat artikelen af te maken en dan is het al weer tijd om aan het eten te beginnen. Voor Danny maak ik slavinken, aardappeltjes en rabarber.

Lief dagboek en lezeressen week 7

Zelf eet ik mijn laatste maaltje chili con carne op met kipgehakt. Daar heb ik ook een recept van gemaakt, die kan je hier vinden.

Lief dagboek en lezeressen week 7

Na het eten ga ik samen met een vriendin weer sporten. Sinds kort volgen we groepslessen en dat is best leuk (en ook heel zwaar voor iemand met 0,0 conditie).

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 7

Donderdag heb ik een drukke dag, eerst wil ik naar Amsterdam voor het event van HEMA, maar ik moet alweer op tijd terug zijn voor afspraken in Zwolle.

Lief dagboek en lezeressen week 7

Gelukkig is de treinreis zo voorbij omdat ik helemaal in het nieuwe boek zit van Jojo Moyes.

Lief dagboek en lezeressen week 7

Lief dagboek en lezeressen week 7

Lief dagboek en lezeressen week 7

Lief dagboek en lezeressen week 7

Aangekomen bij HEMA! Alle nieuwe producten en lanceringen kun je hier vinden.

Lief dagboek en lezeressen week 7

We weer snel terug naar Zwolle, maar eerst even op de pond wachten.

Lief dagboek en lezeressen week 7

Lief dagboek en lezeressen week 7

Om 4 uur moet ik namelijk weer in Zwolle zijn, we hebben een borrel van het werk. Daarna gaan we ook nog met een paar lekker uit eten. Omdat ik toch aan het zondigen ben neem ik het er maar van.

Lief dagboek en lezeressen week 7

Bij de pizzeria waar we uit eten gingen hadden ze een kat, heel schattig. Maar stiekem vond ik het wel een vreemde keuze in een restaurant.

Lief dagboek en lezeressen week 7

Voor het slapen gaan luier ik nog even op bed met een boek en Mila.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 7

Soms hoop je op een mooie dag, maar als je dit dan ziet wordt ik niet echt heel erg vrolijk…

Lief dagboek en lezeressen week 7

Gelukkig blijft mijn nagellak wel perfect zitten! Dit is trouwens de nieuwe gellak van Rimmel.

Lief dagboek en lezeressen week 7

Ook mijn hoepel komt binnen! Ik wilde een work-out voor thuis waar de buren niet al te veel last van zouden hebben. Vroeger vond ik hoepelen echt super leuk dus besloot het er op te wagen en bestelde er eentje. Helaas kan ik het niet meer zo goed als vroeger. Weer flink oefenen dus!

Lief dagboek en lezeressen week 7

Rond half 12 komt Linda mij ophalen om naar de voedselbank te gaan. Ik til dit krat naar beneden en in de auto staan ook nog een aantal dozen.

Lief dagboek en lezeressen week 7

Zo, weer heel veel mensen blij gemaakt. Tenminste dat hoop ik dan!

Lief dagboek en lezeressen week 7

Linda brengt nog even wat kinderkleding weg en klaar zijn we!

Lief dagboek en lezeressen week 7

Ik blijf nog even gezellig bij Linda thee drinken en daarna loop ik weer naar huis (twee straten verder).

Lief dagboek en lezeressen week 7

Lief dagboek en lezeressen week 7

Om 6 uur moet ik weer werken en was de sigaretten aan het vullen. Ze zijn alweer duurder geworden maar Marlboro die kan er echt wat van. Links het nieuwe pakje van 8 euro en rechts de oude. Dat scheelt behoorlijk!

Lief dagboek en lezeressen week 7

Na het werken ga ik nog langs een vriend waar andere vrienden al zijn, gezellig.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 7

Zaterdag vergeet ik helemaal foto’s te maken. Ik slaap uit tot een uurtje of 10-11, daarna maak ik me snel klaar om te werken en doe dat van 1 tot half 10. Daarna ga ik nog naar een vriendin en kletsen lekker bij. Eenmaal thuis om half 1 ligt Mila al op me te wachten, lieverd!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 7

Zondagwerk is niet sterk, daarom een lekker makkelijk soepje met vlees.

Lief dagboek en lezeressen week 7

De kinderboerderij aan de overkant van ons huis heeft een open dag, het loopt helemaal vol met kinderen er er is van alles te doen, beetje jammer van het weer.

Lief dagboek en lezeressen week 7

Ik baal écht, ik zit echt onder de puistjes. Bah.

Lief dagboek en lezeressen week 7

Sinds kort is ons Albert Heijn filiaal op zondag open en ik mocht vandaag voor het eerst op zondag werken. Aan het eind van de dag was ik kapot, wat een intensieve dag zeg! Het is zo druk en je moet daarna ook nog de hele winkel klaar maken voor het thema van volgende week. Aanpoten dus. Na het werk ging ik naar huis waar Danny’s ouders er waren voor een kopje koffie en een spelletje.

Dat was mijn afgelopen week, deze week is het gelukkig wat rustiger. Vandaag ga ik lunchen met collega’s en ’s avonds werk ik, morgen werk ik, woensdag en donderdag ben ik vrij. Vrijdag werk ik de hele dag en zaterdag ook en heb ’s avonds een verjaardag van een collega. Zondag hebben we helemaal niets op de planning en ik denk dat we dat ook maar zo houden.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

22 reacties

  1. Hoi Aranka. Drukke week voor je! Balen dat je op zondag moest werken, daar had ik altijd zo’n hekel aan!

    Weet je wat bij mij tegen de meeste puistjes geholpen heeft: la roche posay effaclar duo+ crème. Dit kun je gewoon bij elke apotheek kopen en het is nog geen eens zo duur, ik geloof rond de 15 euro.

  2. Ah! Wat weer een drukke week! Die events zien er wel heel erg tof uit! Zondag probeer ik het liefste vrij te houden, maar helaas zit er soms niets anders op en moet je gewoon werken. Als je eenmaal bezig bent, valt het vaak wel mee. Geniet van je nieuwe week! :-)

  3. Leuke foto’s! De events van The Body Shop en Hema zien er leuk uit. Wat lief dat Mila al op je lag te wachten na het werk, op die foto ziet ze er ook superschattig uit. Goed dat je producten die je niet gebruikt aan de Voedselbank hebt gegeven, dat vind ik wel een mooi idee, misschien moet ik dat ook maar eens doen.

  4. Leuke week heb je gehad!
    Kijk uit dat ze geen ´gezonde´ huid aanstippen naast je wratjes. Hierdoor heb ik een erge ontsteking gekregen en ben uiteindelijk met een bloedvergiftiging in het ziekenhuis beland.

  5. Ik vond het heeel gezellie maandagavond <3! Volgende keer een andere sushi tent ja! Ik vond deze niet slecht (mijn enorme honger had daar ook wel mee te maken :')) maar naar Genroku ben ik nu nóg nieuwsgieriger geworden! :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *