Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2020

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2020

Leuk dat je weer kijkt naar mijn afgelopen week. Alweer mijn tweede week thuis en vind het best gek om niet meer elke dag naar het werk te hoeven. We zijn nog steeds druk met klussen en voor de rest heb ik heel veel lekker gegeten als ik zo terug kijk.

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2020

Goedemorgen Mila! Ik kan me niet voorstellen dat het lekker ligt, maar ik moest er wel om lachen. De rest van de dag zijn we druk met klussen in de voorste slaapkamer wat eerst een kantoor wordt. Het is bijna klaar!

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2020

’s Avonds gaan Danny en ik samen met een vriend naar de bioscoop, maar eerst eten we spareribs bij de Beren!

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2020

Sinds kort heeft Pathé Zwolle een 4DX zaal en daar waren wij heel erg nieuwsgierig naar. Alleen we vonden alle films die in 4DX draaide niet zo boeiend. Maar nu draaide Bad Boys For Life en die leek ons wel leuk.

De film was heel leuk en het 4DX effect vond ik ook wel wat hebben. Alleen dan moet het wel echt een film zijn waarbij het toegevoegde waarde heeft (zoals een actiefilm) want anders vind ik het wel heel prijzig.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2020

Vorige week was ik bij de IKEA om plinten voor de vloer te halen maar die waren er niet meer genoeg. Ze zouden deze week weer binnen komen dus checkte de site of ze er al waren. Ze waren er dinsdag weer dus ging even naar de IKEA om de resterende plinten te halen. Samen met mijn moeder gingen we daar ook nog even lunchen.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2020

Pakketjes! Er kwamen dit keer wel heel veel pakketjes binnen, leuk! Allemaal leuke nieuwe lanceringen komen er aan! Voor de rest was ik woensdag aan het schilderen en werken, niet heel boeiend dus.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2020

En weer een dagje schilderen. De deuren en kozijnen zijn bijna klaar en dan is het lakwerk helemaal af! Ook de planken in de kast voorzie ik van wat witte lak, dan is het allemaal mooi strak en wit!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2020

Vrijdagochtend ga ik al vroeg naar de Action omdat ik wat dingen voor in huis nodig heb en goedkope penselen om in de hoekjes te kunnen verfen. Voor dat soort dingen ga je natuurlijk naar de Action. Blijkbaar is de Action helemaal verbouwd en het ziet er een stuk chiquer uit!

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2020

’s Middags help ik een vriend met het versieren van de Beren voor Valentijn, super leuk om te doen!

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2020

En ik geniet van het meest lekkere dessert ooit (volgens mij heb ik er al 4 op in 3 weken tijd). Pancakes met ijs en slagroom. Echt als je bij de Beren gaat eten moet je dit echt nemen.

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2020

Aangezien het Valentijn is gaan Danny en ik romantisch naar de film, dit keer 1917. Ik had geen trailer gezien dus ging er blanco in, maar wat een goede film zeg. Ook heel bijzonder dat de film in één shot is. Zeker een aanrader om te zien!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2020

Zaterdag is eigenlijk een hele drukke dag, maar maakte eigenlijk geen foto’s. We begonnen de dag in de stad en lunchen daar samen. Daarna halen we boodschappen, gaan verschillende bouwmarkten af en spelen een spelletje. ’s Avonds gaan we naar de ouders van Danny en is de dag alweer voorbij.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2020

Zondag zijn mijn ouders hier weer om te klussen en dat doen we eigenlijk de hele dag. ’s Avonds haal ik een patatje en daarna hebben we een rustige avond.

Dat was hem weer voor deze week. Aankomende week heb ik een rustige week want voor de rest heb ik geen plannen. Hoe ziet jullie week eruit en hebben jullie vakantie?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Bioscoop in 4D heb ik ook een keer gedaan en ik vond het echt heel gaaf (was ook een actiefilm inderdaad), maar ik vond het ook wel erg intensief haha. Ik was daarna helemaal moe. Dat dessert van de beren ziet er echt heerlijk uit.. die ga ik onthouden. <3 En wat leuk dat er weer een boel nieuwe lanceringen aan zitten te komen. Ik ben nu al benieuwd naar de artikelen op je blog! Liefs Eveline

  2. hayhay, ik heb je gemaild maar krijg geen bericht terug dus ik zeg t maar hier maar je adres staat op de pakjes, dus waarschijnlijk wil je dat ff blurren/weghalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *