Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2019

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2019

Leuk dat jullie weer met mij meekijken naar mijn afgelopen week. Een week die voor jullie misschien een beetje saai is, maar ik ben de hele week weer lekker druk geweest. Het kantoor boven begint eindelijk af te komen, ik werkte goed vooruit en aan campagnes en ging een aantal keer lekker uit eten.

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2019

Volgen jullie mij al op Instagram?

Maandag zijn we op de zolder bezig en maken wat kleine dingetjes af. Ondertussen maak ik een heerlijke salade met avocado en tonijn. Binnenkort het hele recept op mijn blog, dit is zo lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2019

Ik dacht dat ik nog eten in huis had maar niets is minder waar. Aangezien ik moe was en geen zin meer had om naar de winkel te gaan bestelden we pizza.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2019

Dinsdagochtend ga ik even naar de stad om mijn nagels te laten doen (het was alweer vier weken geleden) en duik even de winkelstraat in te neuzen in wat winkels. Ik kijk bij de Sacha en zie van die stoere schoenen staan, iets wat ik eigenlijk nooit zou kopen. Ik besluit ze eens te passen en vind ze stiekem best wel heel erg leuk! Alleen hadden ze ze niet in mijn maat helaas.

De rest van de dag ben ik thuis druk aan het werk voor mijn blog.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2019

Pakketjestijd, ik krijg deze toffe Valentijnseditie Freixenet fles speciaal voor Valentijn. Toffe fles hè?

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2019

En ik kreeg de schoenen ook maar niet uit mijn hoofd dus bestelde ze online in de juiste maat. Het zijn trouwens deze schoenen en zijn nu in de aanbieding!

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2019

Gezellig hoor Mila, dit werkt echt heel erg prettig!

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2019

Er staat weer een gezonde maaltijd op het programma! Kip met broccoli, champignons en mie in terayaki saus!

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2019

’s Avond ga ik nog even naar de IKEA omdat ik een aantal dingen nodig heb. Tegenwoordig gebruik ik geen lijstjes meer maar maak ik er gewoon een foto van, net zo handig!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2019

Ik ontbijt met kwark en frambozen, perfect voor Valentijn niet?

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2019

Ineens wordt er een grote bos met rozen bezorg, super lief van Danny!

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2019

Samen met een vriendinnetje ga ik even de stad in en besluiten we te lunchen bij een nieuw zaakje in Zwolle, Casa Bellissima wat in de Diezerstraat zit (naast de Salute voor de Zwollenaren). Het is echt een super leuk zaakje en deze antipasta is echt het einde. Zeker een aanrader om heen te gaan! Ze hebben ook broodjes en borrelhapjes.

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2019

Mila is lui vandaag zoals je kan zien.

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2019

’s Avonds gaan Danny en ik uit eten voor Valentijnsdag, lekker cliché. We gaan naar Vaca Negra, ons favoriete restaurant en ik ga voor Lamsrack en Danny voor de spareribs.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2019

Vrijdag ben ik de hele dag aan het werk en doe een aantal dingen voor campagnes. Tussendoor maak ik ook nog een hele pan vol stoofperen want die vond ik heel goedkoop bij de groenteboer.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2019

Zaterdag ga ik ’s ochtends met mijn moeder naar de markt en stad zoals gewoonlijk. Ik moest nog wat bij de Etos hebben en zag ineens dat Therme geurkaarsen heeft. Mijn gebeden zijn gehoord want de Saigon Pink Lotus collectie ruikt zo ontzettend lekker dat ik wel eens geroepen heb dat het zonde is dat er geen geurkaarsen van zijn, nu wel dus!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2019

Zondag zijn we weer druk bezig met de zolderkamer waarvan het einde eindelijk in zicht komt. Ik ben een eeuw bezig om netjes achter de verwarming te behangen maar het ziet er meteen strak uit! In de gaten komen later nog deurtjes en dan nog het plafond erin en dan is het klaar!

En dat was hem weer voor deze week. Tussen het werken door typ ik nog even mijn weekoverzicht en trek zo meteen weer mijn verfpak aan. Voor de rest van de week heb ik nog niet veel plannen maar ik werk vooral even lekker vooruit omdat over 2 weken het seizoen weer begint en dan weer veel onderweg ben. Tot volgende week!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

 1. Haha wat lief dat Mila zo bij je (of eigenlijk op je) komt zitten :-) Die tapas zien er heerlijk uit en als ik zo toch in de stad ben ga ik ook gelijk even kijken naar die Therme geurkaars. Succes nog even met het klussen! x

 2. Prachtig behang achter de verwarming op de zolder.
  Dat is geen fijne klus om het daar mooi en strak te krijgen.
  Ahhhhh Mila is zo schattig dat ze bij je kwam.
  Wat zien de gerechten er heerlijk uit.
  Je bent ook zo goed bezig om gezond te eten….
  Heerlijk zijn stoofperen.
  Prachtige enkel boots had je geshopt.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *