Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2018

Goedemorgen en leuk dat je weer kijkt naar mijn dagboek van afgelopen week. Een week waarbij het zonnetje zich weer eens liet zien en je stiekem door gaan naar de lente. Zon en lente, echt iets waar ik ook aan toe ben. Ik genoot afgelopen week van het weer, was aan het werk (thuis en op kantoor) en ging naar Amsterdam, kijken jullie mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2018

Maandag ben ik thuis aan het werk en doe ik eigenlijk niets bijzonders. Het was de bedoeling om nog carnaval te gaan vieren maar eigenlijk heeft niemand daar meer zin in. Ik vind nog een zak kruidnoten in de kast en neem een handje, zó lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2018

’s Middags ga ik samen met een vriendin nog een eindje lopen en spelen we daarna nog even een spelletje Berenpark. Je kunt het ook met extra doelen doen en dat hadden we nog niet eerder gedaan en bleek heel leuk te zijn, iets meer uitdaging.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2018

Dinsdag ben ik ook nog vrij en doe ik overdag dingen in het huishouden en werk wat aan mijn blog. ’s Middags hadden we een afspraak bij de dierenarts (wij gaan naar de Kattenkliniek in Zwolle) voor de vaccinatie’s voor Mila.

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2018

Maar Mila had ook vilt tussen haar voorpootjes zitten dus kon wel weer een trimbeurtje gebruiken, nu we er toch zijn kan dat ook mooi. Dit is een deel wat uit de vacht van Mila kwam, echt niet normaal hoeveel haar zo een beestje heeft.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2018

Woensdag ben ik eigenlijk de hele dag op kantoor aan het werk, niet heel bijzonder om te laten zien.

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2018

’s Avonds kom ik thuis en ligt er een pakketje bij de buren op mij te wachten, een hartjes ballon! Ik dacht dat hij van Danny was maar hij bleek van NIVEA te zijn om een nieuwe jaarsamenwerking te vieren! Bedankt NIVEA super lief! Van Danny kreeg ik nog een prachtige bos rode rozen.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2018

Ook donderdag ben ik weer aan het werk op kantoor. Ik vind het zo leuk dat we daar met de lunch gewoon gezamenlijk eten (hun zorgen voor de lunch en een gedekte tafel), erg gezellig! Ik werk tot 5 en daarna doe ik ’s avonds lekker niets.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2018

Vrijdag ga ik gezellig met een vriendinnetje naar Amsterdam, ik heb een event van Iglo en mocht gezellig iemand meenemen. Ook van de NS kreeg ik een gratis upgrade naar de eerste klas voor Valentijn dus we konden chique naar Amsterdam toe!

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2018

We maken er een gezellig dagje van dus we nemen vroeg de trein en gaan nog lekker even shoppen en lunchen in de stad! We strijken neer meer Blom en dat was een heel leuk zaakje!

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2018

Even een foto op de Dam!

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2018

LUSH… Alles ruikt daar zó lekker! Maar ik heb helaas geen bad dus niets nodig.

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2018

Daarna hebben we een event van Iglo ter ere van visvrijdag. We proeven allemaal lekkere gerechtjes met daarin de vis van Iglo verwerkt, super lekker! Alles komt voorbij, salades, wraps of gewoon zo lekker de vissticks, jummie!

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2018

Omdat we pas na half 7 terug willen na Zwolle (want dan kan ik pas weer met korting reizen) duiken we nog even het centrum in en kijken bij de Hudson’s Bay. Maar wat een gekke winkel is dat zeg in Amsterdam, alles zit in aparte gebouwen en het is heel onoverzichtelijk. We kijken even rond en kopen uiteindelijk niets. Bij de paskamers maak ik even een foto van buiten en zie ook meteen dat het metrostation al opschiet, ben benieuwd wanneer de lijn eindelijk gaat rijden.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2018

Zaterdag is echt zo een dag dat ik niets doe. Nouja, amper iets. Ik begin de dag vroeg in de sportschool en doe daarna mijn huishoudelijke taken zoals schoonmaken, opruimen, de was doen en boodschappen halen. Daarna verrassen we een vriendinnetje met een high tea bij Mooi Rivier in Dalfsen, wat een prachtige locatie is dat zeg! En de high tea is hier ook zeker aan te raden!

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2018

Even een groepsfoto!

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2018

We zitten er tot een uurtje of 6 en langzaam gaat de zon onder, dat ziet er echt prachtig uit als je zo weg kijkt over de Vecht.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2018

Zondag was het echt heerlijk weer en Mila wilde graag naar buiten, dat kan!

Lief dagboek en lezeressen week 7 – 2018

En ik wilde er ook even uit dus samen met Danny liep ik een lekker eind naar Berkum en weer terug. ’s Middags ging ik nog even gezellig naar een vriendin en ’s avonds aten we met 11 man gezellig met elkaar. En dat was het weer voor deze week, ik maak nu ’s avonds nog even mijn dagboek en duik mijn bed in want morgen moet er gewoon weer gewerkt worden.

Deze week heb ik een lekker drukke week want maandag en dinsdag ben ik de hele dag op kantoor aan het werk, woensdag ben ik de hele dag in Amsterdam te vinden, donderdag ga ik met vriendinnen naar de 9 Maanden Beurs (en dus ook de Huishoudbeurs) en vrijdag ben ik een dagje vrij om thuis aan mijn blog te werken. Voor het weekend heb ik verder nog geen plannen behalve een verjaardag zaterdagavond. Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

  1. Wat een heerlijke afwisselende weken heb je zo met je blog en je baan! De high tea ziet er echt heel lekker uit en wat een mooie lokatie. Vind het echt heel erg knap dat je je doelen met sporten nu zo goed bij houd, goed bezig!

  2. Leuke week heb je gehad. Ik mis alleen je sportprestaties. Ga je deze week weer sporten? Van sporten raak je alle energie kwijt en het is ook goed voor je lijf. Genieten met carnaval mag , maar probeer nu toch echt het sporten weer op te pakken. Het is een goed advies. Je zal zien door regelmatig te sporten dat je lijf ook strakker wordt.

  3. Geeft niet meid. Ik vind het alleen maar veilig als je je telefoon tijdens het sporten in je kluisje hebt, zo raak je hem niet kwijt. Wel goed van je dat je sport. Foto’s zijn niet belangrijk. Ik maak volgende keer wel even foto van mij tijdens 1 van mijn groepslessen en stuur die aan je door. Weet je ook wat ik zoal doe met sport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *