Lief dagboek en lezeressen week 7

Lief dagboek en lezeressen week 7

Goedemorgen allemaal, leuk dat jullie weer met me meekijken naar mijn afgelopen week. Deze keer een bomvolle editie met lekker veel foto’s. Ik sprak gezellig met vriendinnen af, ging naar Amsterdam voor verschillende afspraken, kluste met onder andere mijn ouders in het huis en werkte zoals gewoonlijk ook nog eens. Kijken jullie mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 7

Al een paar weken hadden Lara en ik de afspraak staan eindelijk weer eens af te spreken. Voor degenen die mij al heel erg lang volgen, Lara blogte ook een aantal jaar geleden voor mijn blog over vooral lifestyle. We zijn elkaar toen een tijdje uit het oog verloren en spreken elkaar sinds kort weer! Ze kwam gezellig naar Zwolle toe en nuttigden in de stad een lekker gebakje. Vervolgens zijn we naar mijn huis gegaan die ze graag wilde zien!

Lief dagboek en lezeressen week 7

En ik kreeg van haar een prachtige bos bloemen voor het huis. Ik vind dit echt een prachtig boeket, zo gaaf met allemaal verschillende soorten bloemen, goed uitgezocht! Lara ging rond 4 uur weer naar de andere kant van Nederland en ik werkte nog wat aan mijn site.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 7

Lief dagboek en lezeressen week 7

Dinsdag hadden Nathalie en ik afgesproken om lekker te gaan sporten, maar ik was nog best verkouden en had daar eigenlijk niet zoveel puf in. In plaats daarvan gingen we lekker de stad in en keken naar allerlei leuke accessoires. Bij de Pistache kwam ik deze ontzettend gave ingelijste vlinders tegen die ik echt moet hebben en deze leuke verjaardagskalender. Ik ben over twee weken jarig dus mocht iemand nog een cadeautip voor mij nodig hebben, hierbij!

Lief dagboek en lezeressen week 7

Lief dagboek en lezeressen week 7

En om de ochtend en vroege middag helemaal af te maken gingen we gezellig lunchen bij de nieuw geopende Brownies & Downies in Zwolle. Wat kan je daar lekker eten trouwens en leuk om te zien hoe de mensen daar werken!

Lief dagboek en lezeressen week 7

En dinsdag was het natuurlijk ook Valentijn, even een cliché foto delen van Danny en mij samen een aantal jaar geleden. Wat een jonge guppies waren we hier!

Lief dagboek en lezeressen week 7

Danny kwam thuis met een hele lieve roos in chocolade, wat is het toch een lieverd!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 7

Woensdag kreeg ik het op de heupen en ruimde ik de hele woonkamer op. Overal lagen nog losse koopzegels van de Albert Heijn dus die besloot ik ook maar eens in te plakken.

Lief dagboek en lezeressen week 7

En ’s middags ging ik lekker een uur wandelen met vriendinnen. En ook stiekem Pokémons vangen maar dat zeg ik er niet bij.

Lief dagboek en lezeressen week 7

’s Avonds plof ik lekker op de bank met Suits! Helaas staat seizoen 5 en 6 niet op Netflix dus moet ik die maar even via het internet kijken. Ik heb echt een crush op Harvey in de serie.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 7

Donderdag gaan Elise en ik al vroeg op pad naar Amsterdam. Maar eerst even op de bus wachten die naar het station gaat.

Lief dagboek en lezeressen week 7

Lief dagboek en lezeressen week 7

In Amsterdam spreken we met Sanne af die op ons wacht bij de foodhallen, waar we ook lekker gaan lunchen. We bestellen bij verschillende tentjes wat lekkers!

Lief dagboek en lezeressen week 7

En daar moeten natuurlijk foto’s van gemaakt worden, je bent een blogger of niet ;).

Lief dagboek en lezeressen week 7

Samen met Sanne in mijn nieuwe jurkje! Ik kreeg trouwens super veel lieve en positieve reacties over het jurkje via Instagram Stories, dat maakte me al een stuk zelfverzekerder. Na het eten gaan we langs bij ons mediabureau en gaan daarna door naar het event van ICI Paris XL.

Lief dagboek en lezeressen week 7

Lief dagboek en lezeressen week 7

Lief dagboek en lezeressen week 7

Lief dagboek en lezeressen week 7

Lief dagboek en lezeressen week 7

Lief dagboek en lezeressen week 7

Lief dagboek en lezeressen week 7

En daar krijgen we ontzettend veel toffe en nieuwe lanceringen te zien van de merken die exclusief bij de ICI Paris XL verkocht worden. Ik kreeg een hele tas met de lekkerste producten mee naar huis dus jullie zien snel mooie dingen verschijnen!

Lief dagboek en lezeressen week 7

Nog even een lekkere smoothie tijdens het kletsen!

Lief dagboek en lezeressen week 7

En zo zag het er uit, het was echt een prachtige locatie met veel verschillende en mooie stands!

Lief dagboek en lezeressen week 7

Lief dagboek en lezeressen week 7

Twee van mijn favoriete merken met hun nieuwe lanceringen of uitgelichte producten: Philosophy en Urban Decay!

Lief dagboek en lezeressen week 7

Vanuit het ICI Paris XL event ga ik naar het volgende event voor Vichy en La Roche-Posay. Ik ben wat aan de vroege kant dus duik nog even de Dam op om in wat winkeltjes te snuffelen.

Lief dagboek en lezeressen week 7

Vichy en La Roche-Posay lieten beiden hun nieuwe producten en lanceringen zien in een hele leuke en actieve presentatie. Ik zit helemaal vol energie om met de producten aan de slag te gaan.

Lief dagboek en lezeressen week 7

En jongens, dit. is. geweldig! Dit is de nieuwe Vichy anti-zand zonnebrand en moet ervoor zorgen dat geen enkele zandkorrel aan de huid blijft plakken. En echt, ik heb nog nooit zo een fijne zonnebrand gevoeld. Hij plakt echt niet, maakt de huid super zacht en voelt heel prettig aan. Ik kan echt niet wachten om met deze zonnebrand in de zon te gaan liggen. Na een dag vol nieuwe impressies en producten ga ik voldaan rond 8 uur weer naar Zwolle

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 7

Vrijdag ben ik aan het werk bij de Albert Heijn en ’s avonds ben ik onverwachts vrij. Danny moet toch naar de kapper dus ik besluit boodschappen te halen voor de rest van de week. Alleen het zit me niet mee en laat een hele pot appelmoes op de grond en over mezelf vallen…

Lief dagboek en lezeressen week 7

Maar ik ben de slechtste niet en ruim dat wel even op! Wat ben ik toch een goede klant, kunnen velen een voorbeeld aan nemen!

Lief dagboek en lezeressen week 7

’s Avonds komen vrienden langs en we zetten alvast wat biertjes koud!

Lief dagboek en lezeressen week 7

Avondje kaarten it is! Maar hoe kan het ook anders bij ons, het is bijna vaste prik!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 7

Zaterdagochtend ga ik met mijn moeder even naar de stad. Ik wil even in de Media Markt kijken voor een Apple Watch omdat ik er stiekem toch wel graag eentje wil. Maar ook kan ik het niet laten even voor een nieuwe kookplaat te kijken want ik vind dat keramische maar niets… Helaas word ik niet heel erg vrolijk van de prijzen voor een kwalitatief goede en grote inductieplaat.

Lief dagboek en lezeressen week 7

Ook struinen we nog even de markt af en kopen we verse nootjes en broodjes.

Lief dagboek en lezeressen week 7

En alsof de duivel mijn gevloek gehoord heeft over de keramische kookplaat gaat het helemaal mis. Ik was hamburgers aan het bakken voor een broodje hamburger en had de broodjes aan de andere kant van de kookplaat neergelegd. Maar op één of andere duistere reden ging die kookplaat ineens aan en stond ineens de boel in de fik. De broodjes waren zwart geblakerd en het plastic was helemaal verschroeid en verkoolt op de kookplaat. De bolletjes vatte vlam en ik pak uit reflex die bolletjes van de gloeiend hete plaat af… Je raadt het al, vingers verbrand… Vanaf nu ga ik keihard sparen voor inductie. K*t keramische kookplaat. K*t karma. Oké het was mijn eigen schuld, maar dit wil ik nooit meer, haha!

Lief dagboek en lezeressen week 7

Mijn ouders zijn weer druk bezig met klussen bij ons thuis en papa stalt even uit wat we moeten kopen… Gelukkig maar dat ik een foto had gemaakt, want ik kon het natuurlijk weer eens niet vinden. Zo een foto maakt wel duidelijker aan een medewerker wat ik zoek, haha!

Oke zonder make-up en in de felle zon zie ik er niet op mijn best uit. Maar Danny presteert het een plak op de millimeter nauwkeurig te kopen zodat hij echt precies in de auto kan. De rest van de dag zijn we in het huis en in de schuur druk bezig.

Lief dagboek en lezeressen week 7

En ’s avonds kijken we een dramatische wedstrijd van PEC Zwolle bij vrienden.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 7

Zondag lig ik voor mijn doen asociaal lang in bed – tot 11 uur!! – en ’s middags komen mijn ouders weer helpen. De inbouwkast is bijna klaar en mama lakt de kozijnen nog even strak.

Lief dagboek en lezeressen week 7

Papa hangt de rails en planken aan de muur en legt een vloertje in de kast en klaar is Kees! Weer een simpele maar toch bloed zweet en tranen klus is af! De deur moet nog wel helemaal geschuurd en gelakt worden maar dat komt in het voorjaar wel. Alle klusjes in dit huis zijn zoveel werk omdat het onderhoud hier echt met de Franse slag is gedaan. Het rechttrekken van alles is dus echt monnikenwerk. Deze kast hebben we eerst helemaal moeten schuren, stucen, behangen met glasvlies, schilderen, lakken en dan weer opnieuw inrichten… Maar het resultaat mag er zeker zijn!

Lief dagboek en lezeressen week 7

Danny en ik hebben beiden geen zin meer in eten koken dus we eten een soepje met een stokbroodje, lekker makkelijk!

Lief dagboek en lezeressen week 7

En ’s avonds kijk ik een aantal afleveringen Suits en schrijf ik mijn dagboek voor vandaag.

Aankomende week heb ik een vrij rustige week. Maandag werk ik thuis, dinsdag komt Elise gezellig langs en heb ik een afspraak met een eventuele gastblogger. De rest van de week werk ik en vanaf vrijdag wordt er carnaval gevierd tot maandag denk ik! En zondag is natuurlijk de verjaardag van Fos die 1 jaar wordt, feest!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

22 reacties

 • Reply
  Kelly
  20 februari 2017 at 06:50

  Wat een gezellige week! Ik presteerde het niet zo lang geleden om bakpapier in de oven in vlam te zetten.

 • Reply
  Romy
  20 februari 2017 at 07:12

  Wat tof dat je naar die events bent geweest! En heerlijk om ook met vriendinnen en medebloggers af te spreken. Die chocoladeroos is zo lief! Ik wist niet eens dat zoiets bestond. Leuk dagboekje weer! Maak er ook deze week een mooie week van! :)

 • Reply
  chucky1012
  20 februari 2017 at 07:49

  Zo een leuke en gezellige week had je!
  Even een tip….
  Waarom kijk je niet bij die winkel voor een nieuwe kookplaat bij de spullen waar de laatste van te koop is.
  Dat scheelt vaak enorm in de prijs.
  Dus betaal je er zoveel minder voor.
  Noteer als je er 1 ziet een nummer die eraan zit en google het dan dan zie je de orginele prijs…..

  Fijne week Xoxo

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  20 februari 2017 at 08:13

  Leuke foto’s! Vooral die events zien er heel erg tof uit!

 • Reply
  lisette
  20 februari 2017 at 08:23

  Leuk dat je dat jurkje uiteindelijk toch nog hebt gekocht! De zonnebrand waar geen zand aan blijft plakken ben ik benieuwd naar.

 • Reply
  Susan
  20 februari 2017 at 08:34

  Leuke fotos zeg! Die stands van Philosophy en Urban Decay zien er echt geweldig uit.

 • Reply
  Desirée
  20 februari 2017 at 09:39

  Wat leuk om te lezen weer. Was gezellig je te hebben gezien donderdag weer ^^

 • Reply
  diolifestyle
  20 februari 2017 at 09:41

  Dat event ziet er leuk uit! Wat een mooi behang boven je bed!

 • Reply
  Yvonne
  20 februari 2017 at 10:10

  He,

  Wat een leuke week heb je gehad.
  Ik ben erg benieuwd waar je Suits online kijkt want ik wil ook graag de laatste seizoenen kijken! Heeerlijke serie =D

  Fijne dag.

  • Reply
   Aranka
   20 februari 2017 at 11:55

   Ik kijk de serie verder via Popcorntime!

 • Reply
  levendeloes
  20 februari 2017 at 10:29

  Leuk dagboek weer! Ik ben ook super verslaafd aan Suits, hele leuke serie. En oooh die appelmoespot, ik ben altijd zo bang dat me zoiets overkomt. En ook al pech met die broodjes, super vervelend! Hopelijk deze week een week met wat minder pechmomentjes!

 • Reply
  Mariëlle
  20 februari 2017 at 10:30

  Beste Aranka,

  Voordat je de lijstjes met prachtige gekleurde vlinders in je woonkamer hangt, raad ik je aan om vooral even de aflevering van de Keuringsdienst van Waarde van 2 februari 2017 even terug te kijken over dit onderwerp. Ze laten hierin goed zien hoe dit allemaal tot stand komt… Misschien dat dit niet je mening veranderd maar dan weet je in ieder geval hoe en wat.

  Groetjes Mariëlle

  • Reply
   kuikentje
   20 februari 2017 at 23:32

   net gezien! wat zielig zeg :(
   voor mij geen opgezette vlinders meer

  • Reply
   Ellen
   21 februari 2017 at 14:09

   Dat wou ik net zeggen! Dierenmishandeling.

 • Reply
  rachel
  20 februari 2017 at 12:46

  ziet er weer heel gezellig uit!! en tja inductie is duur meis maar ik garandeer je het is je geld waard!! wij koken ook op inductie en zal niks anders meer willen :) en ohja de iwatch haha ik zit ook nog steeds te twijfelen hihi

  • Reply
   Aranka
   20 februari 2017 at 13:05

   In ons appartement hadden we ook inductie en dat was geweldig, dit keramische vind ik dramatisch!

 • Reply
  Britt
  20 februari 2017 at 13:21

  Leuke events! Haha die broodjes, balen! En dan ook nog die appelmoes, zulke dingen gebeuren iedereen wel eens. Leuke foto’s weer om te zien!

 • Reply
  Jolanda
  20 februari 2017 at 13:26

  Duur merk zegt niet alles. Wij hadden een dure Siemens inductie en die ging net buiten de garantie kapot. Hoop gedoe om gehad, want productaansprakelijkheid ho maar en toen waren we er helemaal klaar mee. En koken zonder fornuis is lastig, dus bij een partijhandelaar een merkloze inductieplaat voor circa 200 euro gekocht. Deze doet het nu al 7 jaar zonder problemen.

 • Reply
  roosnotes
  20 februari 2017 at 14:38

  Je kast ziet er echt onwijs mooi uit, goed gelukt! :)

 • Reply
  Manon
  20 februari 2017 at 18:53

  Het event ziet er echt top uit

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  20 februari 2017 at 21:38

  Och, die frustratie van de keramische plaat begrijp ik helemaal! Wij hadden er in ons huis ook 1. ‘Gelukkig’ knapte die kapot en toen hebben we een gaskookplaat gekocht. Wat ben ik daar blij mee hoor. Ik vind inductie ook niet echt fijn, eerlijk gezegd, gas is voor mij het fijnst (en dat is qua aanschaf ook niet zo duur).

 • Reply
  Nathalie
  21 februari 2017 at 10:04

  Wat had je weer een leuke week! En gezellig dat ik daar ook deel van mocht uitmaken! ?

 • Laat een reactie achter