Lief dagboek en lezeressen week 6

Goedemorgen, leuk dat jullie weer met me meekijken naar mijn afgelopen week. Een week waarbij ik niet heel veel dingen deed en me vooral lamlendig voelde door een plotselinge verkoudheid. Ook was ik natuurlijk nog druk bezig met vloggen waardoor ik het foto’s maken een beetje vergat.

Maandag

Maandag ben ik dus echt helemaal vergeten foto’s te maken. Ik werkte hard aan mijn site en ging gezellig met een vriendinnetje langs verschillende winkels om een krabpaal te zoeken. Alleen onze missie mislukte, maar een gezellige dag hadden we wel! Ook ging ik gezellig met een andere vriendin weer eens sporten!

Dinsdag

Afval update: we zijn weer op de goede weg

In de middag had ik een afspraak in Amsterdam bij de Bobbi Brown counter in de Bijenkorf voor een touch up en mijn wenkbrauwen. Ik ging al wat eerder naar Amsterdam om even lekker te kunnen shoppen en neuzen bij de Bijenkorf. Alleen als je je voor hebt genomen om lekker te shoppen vind je natuurlijk niets, dus ik ging met lege handen weer naar huis.

Afval update: we zijn weer op de goede weg

Ik werd dus helemaal in de watten gelegd bij Bobbi Brown en mijn wenkbrauwen en make-up werden gedaan! Deze behandeling kun je trouwens gewoon boeken tegen betaling bij de Bobbi Brown counter in de Bijenkorf, super leuk! Je krijgt allemaal advies en je wenkbrauwen worden echt fantastisch behandeld! Dit waren alle producten die bij mij gebruikt werden.

En dit was het resultaat, ik ben er echt super blij mee!

Afval update: we zijn weer op de goede weg

En nog even neuzen tussen de prachtige make-up producten natuurlijk, ik kocht uiteindelijk een prachtige highlighter waar ik jullie snel meer over vertel!

Woensdag

Afval update: we zijn weer op de goede weg

Woensdag ben ik aan het werk tot 1 uur bij de Albert Heijn en duik daarna even de Kruidvat binnen en zie de nieuwe collectie van Essence staan!

Afval update: we zijn weer op de goede weg

En maak een omelet met groente, alleen ik had iets te veel groente en te weinig ei dus ik vond het niet echt een succes helaas. De rest van de dag was ik druk in het huis bezig.

Afval update: we zijn weer op de goede weg

Ik ben goed aan het sparen niet?!

Afval update: we zijn weer op de goede weg

En ’s avonds maak ik heerlijke boerenkool met verse worst, een lekkerder iets bestaat niet in de winter. Behalve dan de snert van mijn schoonmoeder.

Afval update: we zijn weer op de goede weg

Ineens lezen we op het internet dat er een nieuw event van Pokemon is begonnen dus we gaan in de ijskou even de stad in om op Pokemon te jagen. We warmen even op met een warme chocolademelk en ik met een thee!

Donderdag

Afval update: we zijn weer op de goede weg

Ook donderdag ben ik aan het werk tot 1 uur bij de Albert Heijn, ik loop naar mijn werk toe en zie allemaal Pokemons die aan het event meedoen, maar degenen die ik nodig heb zie ik natuurlijk weer eens niet…

Afval update: we zijn weer op de goede weg

Ik moest hier zo om lachen, de buren hebben wel een hele bijzondere tekening in de sneeuw gemaakt! ’s Middags komt mijn moeder nog langs om te helpen met behangen van een inbouwkast.

Afval update: we zijn weer op de goede weg

En ineens voel ik me zo ziek als een hond… Duik dus snel mijn bed in…

Afval update: we zijn weer op de goede weg

Gelukkig kan ik genieten van mijn luxe warme wc papier. En warme tampons tipte een oplettende kijker mij!

Vrijdag

Afval update: we zijn weer op de goede weg

Vrijdag lig ik de hele dag zowat ziek in bed en kijk tussendoor een paar – lees heel veel – afleveringen Suits.

Zaterdag

Afval update: we zijn weer op de goede weg

Duidelijk toch? Ik stop me vol pillen en ga naar het werk om boodschappen te doen en een gesprekje te hebben, maar diegene was blijkbaar ook ziek, het hangt echt nog in de lucht volgens mij…

Afval update: we zijn weer op de goede weg

Vitamientjes! Ook een Coldrex drankje om me snel fitter te voelen hoop ik!

Afval update: we zijn weer op de goede weg

Mijn ouders komen langs om weer te helpen met klussen en nemen ons mee naar een hele bijzondere bouwhal waar ze werkelijk waar ALLES verkopen. Ik kon er wel om lachen, maar als je iets nodig hebt kun je hier zeker goed neuzen.

Zondag

Afval update: we zijn weer op de goede weg

Zondag doe ik helemaal niets overdag, ik voel me lamlendig en heb gewoon nergens zin in. Wel in deze kippendrumsticks uit de oven trouwens, lekker!

Afval update: we zijn weer op de goede weg

Mila vind het ook allemaal wel best.

Afval update: we zijn weer op de goede weg

’s Avonds ga ik gezellig bij een vriendinnetje eten en ben blij dat ze haar gevulde paprika’s maakt. Danny lust dit soort dingen niet dus ik ben altijd helemaal gelukkig als ik dat ergens anders kan eten. En het was heerlijk!

Afval update: we zijn weer op de goede weg

’s Avonds gaan we met een hele groep vriendinnen naar 50 Shades maar wij waren er wat te vroeg dus dronken even een kopje chocolademelk in de stad.

Afval update: we zijn weer op de goede weg

Afval update: we zijn weer op de goede weg

We waren in de nieuwe Pathé van Zwolle en wat een mooie en grote bioscoop is dat geworden zeg! Lekker veel beenruimte, grote stoelen en goed comfort, zeker een aanrader! En je hebt echt een mega snoep en snack walhalla, vet mooi. Alleen ik miste wel de gezondere snacks, die hadden ze echt helemaal niet. Puntje ter verbetering, want nu moest ik noodgedwongen nacho’s nemen. Het leven is echt verschrikkelijk… ;)

En dit was mijn week weer! Deze week heb ik een gezellige week. Maandag komt Lara langs die ik dan na een lange tijd weer eens zie, dinsdag ga ik sporten met een vriendinnetje, woensdag wil ik lekker thuis werken, donderdag ben ik de hele dag in Amsterdam en vrijdag ben ik de hele dag aan het werk. Dit weekend ben ik lekker vrij en heb ik voor de rest nog niet echt plannen. Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

17 reacties

 • Reply
  chucky1012
  13 februari 2017 at 06:22

  Leuk om te zien wat je zoal gedaan had de afgelopen week!
  Vervelend dat je verkouden was.
  Hoop dat je weer opgeknapt bent.

  Xoxo

 • Reply
  Sandra
  13 februari 2017 at 07:33

  Wat een leuke maar drukke week. Je wenkbrauwen zijn echt prachtig geworden. Wel vervelend dat je ziek was, maar hopelijk voel je je snel wat beter.

 • Reply
  Romy
  13 februari 2017 at 07:35

  Wat naar van die verkoudheid! Maar verder klinkt het als een weekje met ook leuke momenten. Heerlijk om even in de watten gelegd te worden bij Bobbi Brown! En wat leuk dat je naar 50 Shades bent geweest. Ik twijfel ook nog of ik zal gaan.

 • Reply
  brightmorningdew
  13 februari 2017 at 07:49

  Haha wat erg dat je nacho’s móest eten ;)! En wat een grapjassen zijn die buren van je!

 • Reply
  Sharon - Choose to Shine
  13 februari 2017 at 08:19

  Wat een mooie touch-up kreeg je bij Bobbi Brown en ook je wenkbrauwen zijn super! En héél vervelend die nacho’s!!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  13 februari 2017 at 08:38

  Klinkt als een leuk weekje, zeker die dag bij Bobbi Brown!! Je wenkbrauwen waren echt ‘on fleek’

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  13 februari 2017 at 09:30

  Ik hoor ook goede verhalen over de Bobbi Brown counter! Ik wil er ook wel eens langs gaan, het ziet er namelijk goed uit!

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  13 februari 2017 at 09:52

  Leuke foto’s, haha, en wat een luxe, verwarmd toiletpapier (en tampons!). Hopelijk voel je je inmiddels wat beter!

 • Reply
  Britt
  13 februari 2017 at 09:59

  Hopelijk dat je griepje snel weer helemaal weg is, balen! En wat hadden ze je bij Bobbi Brown mooi opgemaakt zeg, heel mooi!

 • Reply
  Ansjuh
  13 februari 2017 at 11:34

  Check anders zooplus eens voor een krabpaal. Ik bestel er heel veel en ben super tevreden. En m’n laatst aangeschafte krabpaal is een pareltje ?

 • Reply
  Nathalie
  13 februari 2017 at 12:22

  Je had ook geen Nacho’s kunnen nemen, maar iets gezonds van thuis in je tas kunnen stoppen zoals mandarijntje en een appeltje. Dan had je iets verantwoords bij je gehad zonder extra geld uit te hoeven geven in de bioscoop. Naco’s met dip is toch al snel 650 kcal wat heel veel is. Het is een tip voor de volgende keer dat je naar de film gaat. Het eten enzo is daar heel duur en de film alleen al is 10 euro of meer. Ze hebben de prijzen verhoogd. De film is al duur genoeg zeg ik zelf.

  • Reply
   Amelie
   13 februari 2017 at 18:47

   Precies dat dacht ik ook net. Ik zorg ook dat ik ALTIJD als ik weg ga, iets gezonds mee heb zo voorkom je snacken bij de film, op station, in kantines etc.

   • Reply
    Aranka
    13 februari 2017 at 18:48

    Dat snap ik, het was ook een sarcastische opmerking die zin. Ik had gewoon zin in nacho’s! :)

 • Reply
  Annika
  13 februari 2017 at 12:42

  Die verkoudheid heb ik ook helaas, de rest van je week ziet er gezellig druk uit.

 • Reply
  rachel
  13 februari 2017 at 17:37

  leuke week weer op die snotkop na dan meis, hopelijk is die erge griep jou ontsprongen??? hier helaas niet vent en jongste zijn la lul

 • Reply
  Manon
  13 februari 2017 at 17:48

  Verkoudheid dan is het weg en dan komt het zo in no time weer terug hahaha

 • Reply
  Melissa
  14 februari 2017 at 17:51

  Leuk om te lezen! Bij de Pathé in Den Haag (Buitenhof) hebben ze gezonde snacks zoals komkommer, ik geloof ook wraps etc. Verder heb ik dat nog nooit ergens gezien! Ik neem vaak zoute popcorn, volgens mij valt dat qua kcal nog wel mee.

 • Laat een reactie achter