Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2021

Wat een te gekke week was het afgelopen week zeg. Een dik pak sneeuw, lekkere kou en daarna konden we nog lekker schaatsen. Ik heb dan wel niet op de schaatsen gestaan, ik heb wel van het weer genoten. Benieuwd naar mijn sneeuwige week? Kijk dan mee!

Maandag

Automatische concepten

Maandagochtend worden we wakker met een heel dik pak sneeuw. We moeten beiden om half 9 op het werk zijn en Danny wil mij gelukkig wel wegbrengen. Alleen we moeten eerst de auto nog uit de sneeuw scheppen, oeps!

In de pauze begint het weer hard te sneeuwen in Zwolle en samen met een collega maak ik een heerlijke wandeling in de sneeuw.

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2021

Prachtig zo alle sneeuw, echt even genieten!

Pretbek in de sneeuw!

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2021

’s Avonds speel ik met Danny nog een potje Wingspan. Ik blijf dit echt een geweldig spel vinden. Ook erg leuk met twee personen trouwens.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2021

Dinsdag ben ik vrij en ik zou druk bezig gaan met mijn blog. Alleen enorme lekkage gooide roet in het eten. Gevolg, ik moest de hele zolder schoonmaken en alles in de gaten houden en met emmers en handdoeken in de weer. Helaas hebben we best veel schade…

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2021

Aan de dakgoot hangen echt enorme ijspegels. Voor de zekerheid haal ik deze er maar af (want hij zit boven de deur), die wil je namelijk niet op je hoofd krijgen…

woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2021
Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2021

Woensdag ben ik weer aan het werk en in de pauze loop ik een rondje binnenstad. Wat is alles toch mooi met een laagje wit.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2021

Donderdag ben ik een dagje vrij omdat ik de lekkage in de gaten wil houden (maar goed ook want het kwam ineens op hele andere plekken naar binnen). Maar ook heb ik een aantal telefoontjes die ik moet plegen dus dan is het wel fijn om vrij te zijn.

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2021

Lunch! Een lekkere volkoren wrap met tonijn, mais, tomaat en kaas.

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2021

En het lekt lekker door, wat een ellende…

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2021

Ook komt er een super leuk pakketje van Merci binnen! Speciaal voor Valentijn kun je je eigen wikkel samenstellen.

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2021

Avondeten, lekker simpel. Spinazie, aardappels en een tartaartje.

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2021

Wanneer ik thuis kom zie ik ineens dat de rechterlamp van de auto nog brandt. Dat is gek, ik stuur het maar even door naar Danny zodat die even de autosleutels kan pakken.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2021

Zaterdag is een rustige dag. We zijn in het huishouden bezig (vooral veel wasjes draaien want die dikke truien en vesten nemen veel meer ruimte in beslag) en doen boodschappen. Voor de lunch maak ik Kaiserschmarren, lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2021

En een hele grote pan snert voor onszelf en de familie.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2021

Zondag is lekker een rustige dag, ik doe niet heel erg veel dus speel lekker Two Point Hospital.

Rond een uurtje of 4 springen we in de auto om in een restaurant van een vriend te helpen. Ik help met bestellingen inpakken en Danny bezorgt. We zijn net voor negenen thuis en ik heb in geen tijden zo hard gewerkt, haha!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *