Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2020

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2020

Het werd wel weer eens tijd voor een dagboek dacht ik. Ik zit inmiddels alweer een week thuis en dacht vooraf lekker rustig aan te doen. Alleen ik ben vooral druk bezig geweest met klussen in huis en werken aan de blog waar ik ineens heel veel zin in had. Benieuwd hoe mijn afgelopen week eruit zag? Kijk dan met mij mee.

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2020

We beginnen de ochtend goed met een simpel ontbijtje. Crackers met roomkaas en kipfilet.

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2020

Om 12 uur moest ik met Mila maar de dierenarts. Elk kwartaal laten we haar trimmen en ze moest dit keer ook meteen haar enting. Ik kon alleen haar reismandje niet zo snel vinder. Ook niet zo gek tussen al die klustroep.

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2020
Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2020

Mila vond het weer ontzettend leuk om getrimd en onderzocht te worden (not). Gelukkig liet ze het dit keer het maar over zich heel komen en stribbelde niet tegen. Na 5 jaar begint ze het eindelijk te snappen…

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2020

Ondertussen ben ik druk met mijn moeder alle kozijnen aan het lakken. Het schuren hadden we al gedaan (klote klus) dus nu moest alles weer strak in de lak.

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2020

Ook de inbouwkast onder de trap wordt flink onder handen genomen. We hebben hem al gestuct, behangen, geverfd en dus nu ook afgewerkt (en geïsoleerd zodat de trap niet zo hol klinkt als je er op loopt).

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2020

Dinsdag heb ik een gesprek en eenmaal thuis neem ik een lekker geroosterd broodje met ei en ham. Voor de rest ben ik de hele dag met het huishouden bezig, niet heel bijzonder dus.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2020

Woensdag tussen de middag maak ik lekkere wraps voor mijn moeder en mij. We zijn weer de hele ochtend aan het schilderen.

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2020
Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2020

’s Avonds ga ik gezellig met een vriendinnetje uit eten bij de Beren en ik bestel de pancakes als dessert. Deze zijn zo ontzettend lekker, echt een aanrader.

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2020

Daarna gaan we naar de film Onze Jongens in Miami. Niet een hele spectaculaire film, maar wel een heerlijke verstand op nul film.

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2020

#luilak.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2020

Vrijdagochtend zijn we weer aan het schilderen. Het raam en de plinten zijn zo goed als af en nu moeten we de deuren en kozijnen nog…

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2020

Lekker al die klusspullen. Grappig om te zien dat dit nog geen week geleden is en dat nu alles bijna klaar is.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2020

Moppie!

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2020

Door het schuren, egalisator aanmaken en dergelijke is ons huis behoorlijk stoffig geworden. Zaterdag was het de hoogste tijd om alles eens goed schoon te maken!

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2020

Zaterdagavond legde ik samen met mijn vader de ondervloer.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2020

En zondag de gewone vloer! Ziet er mooi uit al zeg ik het zelf :)!

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2020

We hadden de vloer er in een paar uurtjes in en daarna ging ik nog even naar de IKEA om plinten te halen en keek meteen even voor een nieuwe bureaustoel. Alleen die waren niet echt de stoelen die ik zocht.

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2020

En na zo een dag klussen heb je wel trek, dus ik haalde voor iedereen patat.

Dat was hem weer voor deze week. Aankomende week zullen we de kamer afmaken en heb ik weer een spannend gesprek (duimen jullie voor mij mee). Voor de rest wil ik nog lekker thuis werken aan mijn blog en dat was het eigenlijk wel. Tot volgende week!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *