Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2019

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2019

Jeetje, afgelopen week is echt voorbij gevlogen. Ik was weer druk met de zolder en met het werken aan mijn blog omdat de rustige periode eindelijk ten einde komt (ik ben wel weer toe aan wat drukte). Ook ging ik een dagje naar Amsterdam voor een campagne. Kijken jullie mee naar mijn (iets wat saaie) dagboek?

Maandag

Maandag maak ik helemaal geen foto’s maar ik ben de hele dag bezig op zolder. De muren zijn eindelijk allemaal geverfd en het begint nu echt op te schieten. Als het echt klaar is zal ik jullie het eindresultaat laten zien!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2019

Dinsdagochtend moet ik even naar de stad om wat te halen en loop ook even de HEMA binnen omdat er een nieuw make-up merk schijnt te zijn (had er toen nog geen persbericht van gehad) en het ziet er veelbelovend uit!

De rest van de dag ben ik aan het werk en onderweg, moet ook nog even naar de dierenarts wat ophalen voor Mila.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2019

Woensdag is weer zo een saaie dag en ben de hele dag druk. ’s Ochtends doe ik een kopje thee bij mijn schoonzus en de rest van de dag ben ik aan het werk. Hoe schattig ligt Mila hier bij mij in bed?

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2019

Donderdag staat er weer een drukke dag op de planning. Ik begin mijn dag met een lekker ontbijtje van havermout met banaan en speculaaskruiden, jum!

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2019

Mama komt langs om even mijn PA uit te hangen (soms zou het fijn zijn er iemand een dagje bij te hebben om te helpen). Ik heb foto’s voor verschillende campagnes nodig en jezelf met de zelfontspanner goed op de foto krijgen is best lastig. We maken onder andere foto’s van deze kaasjes voor Valentijn die gewoon bij de kaasspeciaalzaak te koop zijn, ze zijn echt super leuk en ideaal voor Valentijn!

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2019

’s Avonds ga ik nog even fitjumpen, voelt altijd weer goed! En ze hebben een nieuw ‘dansje’ die echt killing is, haha.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2019

Vrijdag is zo een saaie werkdag, ik zit de hele dag achter mijn computer en werk lekker vooruit en aan campagnes. Oja, mijn blog bestaat vandaag ook nog eens 8 jaar!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2019

Goedemorgen, we beginnen de dag met een ontbijtje van kwark en wat muesli!

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2019

Klaar voor Amsterdam! Normaal werk ik nooit in het weekend maar dit keer kwam het even zo uit dus ga richting onze hoofdstad voor een afspraak.

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2019

Eerst nog even een wasje in de wasmachine doen, het blijft tenslotte weekend en dan doen we altijd de was.

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2019

Lekker decadent eerste klas in de trein! Ik had treinkaartjes bij de Kruidvat gekocht en voor 4 euro extra kon je eerste klas zitten, dat vond ik mijn 4 euro wel waard (die stoelen zitten zo lekker!)

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2019

Ik ben in Amsterdam voor meer informatie in te winnen over CoolSculpting en stelde jullie al de vraag of jullie vragen hadden en die kreeg ik massaal! Ik heb al jullie vragen (en mijn eigen) gesteld en er komt binnenkort een artikel aan! Wil je zelf nou ook nog meer informatie willen hebben over CoolSculpting, de truck vind je vandaag en morgen nog in Amsterdam aan de Zuid-As op het Gustav Mahlerplein.

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2019

Ik vind het apparaat er heel bijzonder uitzien. Dit word dus op je lichaam geplaatst om het te koelen, heel bijzonder.

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2019

Daarna ga ik nog even lunchen in Amsterdam bij De Drie Graefjes wat blijkbaar een begrip is hier in Amsterdam (wist ik niet). Ik bestelde een tuna melt, maar volgens mij kun je hier beter voor een taartje gaan. Spijt nu dat ik die niet genomen heb, haha.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2019

Het begint nu echt ergens op de lijken, ik ben de hele dag bezig met laminaat leggen en maak wederom weer niet zoveel foto’s.

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2019

’s Avonds voor het slapen gaan was ik Mila kwijt en uiteindelijk vond ik har hier in mijn kast op mijn sjaals. Tsja had ik hem maar niet open moeten laten staan.

Deze week heb ik weer een rustigere week. Wellicht komt de zolderkamer eindelijk af en ik heb vast genoeg te doen qua content voor de site te maken. Wat zijn jullie plannen deze week?

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  rachel
  11 februari 2019 at 11:05

  weer een lekkere week :D en lekker aan het klussen zo ook hier. hier worden de deuren geverfd en de badkamer

 • Reply
  Mariska
  11 februari 2019 at 11:26

  Ben heel erg benieuwd hoe het eruit komt te zien op zolder. En zo lief dat ze bij je op bed komt liggen. Mijn kat slaapt eigenlijk altijd op bed, haha.

 • Reply
  chucky1012
  11 februari 2019 at 13:47

  Leuke week ??
  Prachtige vloer.
  Ben zo benieuwd naar het eindresultaat…

  Xoxo

 • Reply
  Vera
  11 februari 2019 at 15:56

  Ook wel eens lekker een rustig weekje! Zie ook de laatste tijd lekkere gezonde ontbijtjes en lunch voorbij komen hier en op je Insta. Daar krijg ik veel inspiratie van!

 • Reply
  Veronique
  11 februari 2019 at 16:53

  Toch een leuke week!
  Ik zit thuis en krijg woensdag de uitslag van de mri bij de neuroloog. Ze gaan kijken of het een hernia is. Spannend.

  • Reply
   Aranka
   11 februari 2019 at 22:06

   Oh jeetje wat spannend! Ik duim met je mee voor een goede uitslag!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  11 februari 2019 at 20:53

  Een rustig weekje, helemaal niets mis mee. Kan daar echt wel van genieten!!

 • Reply
  Bianca
  11 februari 2019 at 21:41

  Ohh die Tuna Melt ziet er echt lekker uit!

 • Reply
  Patricia
  13 februari 2019 at 18:39

  Mag ik vragen waar het laminaat van is?

  • Reply
   Aranka
   13 februari 2019 at 18:46

   IKEA! De Prairie serie en dan wit eiken!

  Laat een reactie achter