Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2018

Ik heb mijn carnavalsroes zo een beetje uitgeslapen (niet dat ik het heel gek heb gemaakt) en ben vooral nog heel erg moe. Afgelopen week was een saaie normale week met werken, sporten en het weekend carnaval vieren. Wat niet zo uitbundig was als vorige jaren omdat ik de laatste tijd snel moe ben (super vervelend). Maar goed, ik heb een leuke week gehad, kijk je mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2018

Maandag werk ik de hele dag thuis aan mijn blog en doe ook groot en deels het huishouden. Er moest nog genoeg gebeuren dus ik was lekker druk. Tussendoor trakteerde ik mijzelf op een lekkere smoothie.

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2018

Rond een uurtje of 3 ging ik nog even samen met een vriendin naar de sportschool en heb ik weer een lekker actieve dag erop zitten!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2018

Dinsdag ga ik aan het werk op kantoor en kom wat eerder thuis om nog wat dingen thuis af te ronden. We hebben deze krabton er nu denk ik al een jaar staan maar mevrouw wil er niets mee doen als op of in liggen (gelukkig krabt ze er wel fanatiek aan), maar ineens zag ik haar in zo een holletje liggen, super schattig!

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2018

’s Avonds pak ik nog even een lesje fitjump mee en gesloopt ga ik weer naar huis en duik lekker de bank op.

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2018

Daar vergeet ik helemaal Vier Handen Op Eén Buik terug te kijken dus ik zet hem snel op de laptop aan.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2018

Woensdag ben ik de hele dag op kantoor te vinden en ’s avonds kijk ik natuurlijk een nieuwe The Blacklist op de bank. Ik volg het nu trouw 5 seizoenen maar ik merk dat het me een beetje gaat vervelen, ik vind er niet echt meer de spanning in zitten zoals eerst, hebben meer mensen dat?

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2018

Donderdag ben ik thuis aan het werk en aangezien de nieuwe Pokémons uit zijn gaan we even naar onze Pokémon spot, strand Horst (daar op de parkeerplaats bij de McDonalds). We blijven daar een uurtje, eten wat en gaan weer naar huis. Daarna ga ik weer lekker aan het werk.

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2018

’s Avonds eten we lekker makkelijk en warm de overgebleven macaroni op die ik in de vriezer had gedaan. Ik dacht hem wel even wat lekkerder te maken met cheddar kaas, maar dat was niet zo een goed idee.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2018

Vrijdag hebben Danny en ik allebei vrij genomen en rusten we goed uit voor de carnaval en maken het huis helemaal aan kant. We halen nog even de laatste dingen bij de Action en ik vind deze bril wel leuk maar neem hem uiteindelijk niet mee.

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2018

Aangezien het een kleine traditie is samen te eten voor carnaval maak ik een hele grote pan groentesoep klaar.

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2018

En gehaktballen! Ik maak ’s middags alvast alles zodat ik ’s avonds geen werk meer heb!

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2018

Danny plakt nieuwe viltjes onder de stoelen en Mila vind dat wel een goede plek om te chillen, gek beest!

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2018

Etennn!

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2018

En daarna duiken we de stad in om carnaval te vieren! Rond half 2 sluit de tent en vind ik het wel weer mooi geweest, snel naar huis en het bed in!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2018

Want de volgende ochtend ben ik alweer vroeg wakker (ik kan niet uitslapen) en ga even met mijn moeder naar de markt en stad zoals we eigenlijk elke zaterdagochtend doen. Ik stuur alvast een foto door dat ik een plekje bezet hou, haha!

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2018

We gaan nog even naar de Action en vanuit de Action fietsen we naar huis en zag bij de Aldi voor staan dat ze de frikandellenvlaai weer hadden. Aangezien ik commentaar kreeg dat ik die niet voor vrijdag had gehaald haalde ik hem nu maar snel. Zullen ze het eten ook! Ik ben gek op frikandellen en vlaai, maar ik vond hem niet zo lekker… Wellicht was hij warm beter geweest!

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2018

Van Pandora kreeg ik deze prachtige ketting voor Valentijn toegestuurd, thanks!

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2018

En zaterdagavond aten we weer gezellig samen! We hadden nog veel van vrijdag over dus zonde om weg te gooien en duur in de stad te gaan eten.

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2018

Iets met goede foto’s…

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2018

Zondag ben ik helemaal kapot, mijn voeten, knieën en benen willen niet meer. Ik installeer mij op de bank en kijk 12 afleveringen van How To Get Away With Murder en ben nu helemaal bij. Je kunt dus wel nagaan met afleveringen van 45 minuten wat ik de hele dag heb gedaan…

Lief dagboek en lezeressen week 6 – 2018

Oja en tussendoor kijk ik nog even een half uurtje de luizenmoeder. Ik kijk het sinds vorige week en vind het wel grappig maar niet zo geweldig als iedereen het vind. Ik irriteer me een beetje aan sommige personages en vind het een beetje overdreven waardoor ik het af en toe juist niet meer grappig vind. Maar om sommige dingen kan ik ook wel weer heel hard lachen. Goed verhaal Aranka.

Deze week heb ik een wat drukkere week. Vanavond gaan we nog carnavallen, morgen ben ik thuis aan het werk en moet het hele huis weer aan kant na al deze bende al carnaval. Woensdag en donderdag ben ik op kantoor aan het werk en vrijdag ga ik samen met een vriendin naar Amsterdam voor een event. En het weekend doe ik lekker helemaal niets (denk ik). Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  Mimi
  12 februari 2018 at 11:25

  Grappig, ik heb precies hetzelfde met de Luizenmoeder. Mensen denken vervolgens dat ik satire niet begrijp. Nee, ik vind de satire gewoon niet zo goed uitgevoerd.
  Wat is Mila toch leuk.

 • Reply
  Simone
  12 februari 2018 at 12:18

  Veel plezier nog met het carnavallen! Lief dat je voor het eten hebt gezorgd.

 • Reply
  Rosanne Sturkenboom
  12 februari 2018 at 17:08

  Ik had zelf de frikandellenvlaai ook gekocht, maar wel eventjes opgewarmd! Ik vond hem lekker (:

 • Reply
  Tineke
  12 februari 2018 at 19:18

  Die ketting van Pandora is erg mooi! Herken je verhaal van Luizenmoeder heel erg, al blijf ik wel iedere week trouw kijken.
  Liefs

 • Reply
  stephanievdrunen
  12 februari 2018 at 20:33

  Leuke foto’s weer! Ik vind Luizenmoeder stiekem wel heel leuk, terwijl ik normaal gesproken écht een hekel heb aan NL’se series.

 • Reply
  Amelie
  12 februari 2018 at 22:10

  Vieren ze in Zwolle carnaval????? Dacht dat dat iets van het zuiden was!

  • Reply
   Aranka
   12 februari 2018 at 22:33

   Ja en best fanatiek ook, de hele binnenstad doet mee en het is altijd super druk!

 • Reply
  chucky1012
  13 februari 2018 at 07:24

  Geniet van de carnaval ;-)

 • Reply
  Rachel
  13 februari 2018 at 09:46

  wat een gezellige week weer!! hier geen carnaval haha, doen we hier niet aan in den haag ;)

 • Laat een reactie achter