Lief dagboek en lezeressen week 6

Lief dagboek en lezeressen week 6

Goedemorgen, vandaag laat ik jullie weer zien wat ik afgelopen week allemaal deed. Ik moet je vertellen dat het zeker geen spannende week was, want ik lag eigenlijk de hele week met griep in bed. Ik deed dus vooral helemaal niks en een beetje aansterken. Benieuwd naar mijn afgelopen zieke week? Kijk dan snel verder!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 6

Maandag, de dag na carnaval. Vandaag zouden we het eigenlijk ook nog gaan vieren dus ik verzamel al mijn moed op de bank en rust nog even lekker uit.

Lief dagboek en lezeressen week 6

Uiteindelijk wordt het zulk rotweer (lees heel hard regenen en waaien) dat we er eigenlijk niet zoveel zin en puf meer voor hebben. Dan maken we het maar gezellig gezellig thuis met de kaarsjes aan en een lekkere kop thee.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 6

Dinsdag slaap ik lekker uit tot een uurtje of 11 en maak me daarna klaar om te gaan werken. Ik werk van 1 tot 6. Ontbijten doe ik trouwens vrijwel elke ochtend met havermout en banaan. Vult goed en heeft haast geen punten. ’s Avonds begin ik me totaal niet lekker te voelen. Keelpijn, zweten en ga zo maar door. Je raad het al, ik doe geen oog dicht.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 6

Woensdag moet ik om half 8 werken en voel me echt ontzettend beroerd. Gelukkig hoefde ik alleen maar te openen en kon ik rond 9 uur weer naar huis. Maar goed ook, want ik voelde me echt verschrikkelijk. Daarna at ik nog even een broodje en ging meteen het bed in.

Lief dagboek en lezeressen week 6

Rond drie uur werd ik wakker en dacht wel even uit bed te gaan. De hele wereld draaide en tierde om mij heen, geen goed plan! Ik dook dus weer snel mijn bed in en besloot een nieuwe serie te kijken. Orphan Black, aanrader trouwens!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 6

Er zit geen schot in de zaak, ik lig weer de hele dag ziek in bed.

Lief dagboek en lezeressen week 6

Gelukkig heb ik nog een lieve poes die bij me komt liggen.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 6

Vrijdag gaat het ook nog niet beter. Maar rond 5 uur strompel ik mijn bed uit om het eten te maken, zuurkool stamppot.

Lief dagboek en lezeressen week 6

Met ananas en banaan natuurlijk uit te oven, lekker! Daarna duik ik weer snel mijn bedje in.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 6

Voor Valentijn had Douglas een leuke kortingsactie en bestelde ik Daisy Blush. Ik spaar Daisy parfums en deze had ik nog niet in mijn collectie. Ik krijg er vaak eentje opgestuurd van het PR bureau, maar deze keer kwamen er drie soorten uit en ik kreeg er eentje. Niet erg, maar ik wil natuurlijk wel de hele verzameling compleet hebben. Volgens mij heb ik alle flesjes die er zijn, behalve de eau so fresh varianten.

Lief dagboek en lezeressen week 6

Ik denk lief te zijn en Mila lekker natvoer te geven in het weekend. Alleen mevrouw dacht daar anders over. Ze likt alleen de gelei rondom de stukjes vlees weg en laat de rest staan…

Lief dagboek en lezeressen week 6

All you need is love!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 6

Dat is gek wakker worden, ineens is de hele wereld wit, leuk!

Lief dagboek en lezeressen week 6

En ineens staat daar een roos van mijn Valentijn! Daarna voel ik me heel schuldig dat ik niets voor Danny heb.

Lief dagboek en lezeressen week 6

Danny gaat ’s middags naar de voetbal en ik doe even rustig aan en duik weer in bed. Gezellig met Mila die de sneeuw super boeiend vind. Dat kende ze namelijk nog niet.

Lief dagboek en lezeressen week 6

Uiteindelijk ben ik helemaal klaar met dat bed en besluit eens een spelletje te spelen op de PS4, alleen ik ben er nog niet zo handig mee. Hebben jullie trouwens aanraders wat betreft spellen voor de PS4 voor vrouwen? Ik ben echt zo een Mario speler, maar dat hebben ze niet voor de PS4 maar weer ook geen vergelijkbare spellen.

Lief dagboek en lezeressen week 6

Aardbeitjes als toetje, kan perfect op Valentijnsdag!

Lief dagboek en lezeressen week 6

In de avond doe ik nog een paar huishoudelijke klusjes en daarna vind ik het wel weer mooi geweest. Ik ben nog steeds niet fit en duik lekker mijn bed in.

Deze week heb ik een drukkere week, tenminste, als ik me weer beter voel. Vandaag wil ik eindelijk weer eens bloggen als mijn hoofd dat toelaat. Vanavond is er een event van The Body Shop. Morgen moet ik weer naar de dokter, woensdag heb ik niets, donderdag is de HEMA persdag die ik altijd erg leuk vind en vrijdag, zaterdag en zondag moet ik werken bij de Albert Heijn. Fijne week iedereen!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

24 reacties

 • Reply
  chucky1012
  15 februari 2016 at 09:35

  Wat vervelend dat je griep had.
  Hoop dat je nu beter bent.
  Hier viel alleen regen en natte sneeuw.

  Fijne nieuwe week Xoxo

 • Reply
  Hannie
  15 februari 2016 at 09:35

  Little big planet is heel leuk op de ps4! Ook speel ik graag monepoly :) X

  • Reply
   Aranka
   15 februari 2016 at 10:04

   Die heb ik! Die vind ik ook leuk! Moet alleen nog wel even oefenen…

   • Reply
    Hannie
    15 februari 2016 at 18:37

    Ik speel hem vaak met z’n twee, stuk makkelijker ?

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  15 februari 2016 at 09:48

  Wat een leuke foto’s! Mijn collectie van Marc Jacobs is ook aardig aan het groeien, hihi. Geinig dat er zoveel sneeuw lag, hier (Noord-Brabant) heeft het echt geen vlokje gesneeuwd!

 • Reply
  Denise
  15 februari 2016 at 10:00

  Ah wat jammer dat je ziek was! Mijn kat doet precies hetzelfde haha, altijd alles oplikken en de rest laten staan..

 • Reply
  Amy
  15 februari 2016 at 10:01

  Jaaa Orphan Black is zo leuk! Ik wacht op de nieuwe afleveringen die in de lente komen :) Ben benieuwd! Beterschap nog!

 • Reply
  Rena
  15 februari 2016 at 10:18

  How good your cat took care of you! Wish you will recover completely soon now.
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Reply
  Inayabeauty
  15 februari 2016 at 10:54

  Zo’n mooie foto van Mila…cute

 • Reply
  Annabel
  15 februari 2016 at 11:25

  Hopelijk ben je snel beter! Ik speelde op de playstation altijd erg graag de lego spelletjes (Star Wars, Harry Potter, Batman etc), weet niet of die er ook zijn voor de PS4? Die zijn zeker aan te raden namelijk :)

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  15 februari 2016 at 11:31

  Ah beterschap! ik tob al 2 volle weken met blaasontsteking dus vanmiddag moet ik de dokter nog een keer terugbellen..

 • Reply
  Varenka W
  15 februari 2016 at 11:55

  Beterschap & doe rustig aan……

 • Reply
  femketje
  15 februari 2016 at 12:00

  woahh mooie witte wereld :D hier in zeeland is geen vlokje gevallen met de zoute zee wind :’)

 • Reply
  Caitlyn
  15 februari 2016 at 12:56

  Veel beterschap in ieder geval!
  xx

 • Reply
  Melissa
  15 februari 2016 at 13:00

  Balen dat je griep hebt en hopelijk ben je snel weer beter! Ik heb alle afleveringen van Orphan Black gezien en het is zo goed en verslavend. En ik ben jaloers op je Marc Jacobs collectie x

 • Reply
  Chantalle
  15 februari 2016 at 13:13

  Wauw je verzameling ziet er echt super leuk uit. Vooral met al die kleurrijke flacons! Echt vervelend dat je de griep hebt. Veel beterschap!

 • Reply
  Ashley
  15 februari 2016 at 15:37

  Zó: je had de griep even goed te pakken! Loop niet te hard van stapel hé: voordat je het weet lig je alweer grieperig in bed en dat zou wel heel jammer zijn.

 • Reply
  Manon
  15 februari 2016 at 16:15

  Wat heb je een mooie collectie van Marc Jacobs parfums haha! Wat vervelend dat je zo lang ziek was zeg

 • Reply
  Monica
  15 februari 2016 at 18:47

  Vervelend dat je zo ziek was maar wel goed om even je rust te pakken. Ondanks een rustige week toch wel weer leuk om met je mee te kijken

 • Reply
  Nicky
  15 februari 2016 at 19:04

  Hopelijk ben je snel beter! Je hebt natuurlijk je job bij AH, je blog, en dan nog je privé-activiteiten, dat je lichaam dan al eens ‘foert’ zegt, lijkt me logisch. Al heb ik makkelijk spreken, ik werk fulltime, bouw een huis en vind het nodig om dit jaar ook een moestuin te hebben.. ;)

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  15 februari 2016 at 22:13

  Jammer dat je ziek was! Hier in België heeft het nog niet echt gesneeuwd, hopelijk komt dat nog!

 • Reply
  Kelly
  16 februari 2016 at 08:30

  Balen dat je je zo beroerd voelde, gelukkig wel pas na de carnaval haha! Succes aankomende week, hopelijk voel je je weer beter.

 • Reply
  Tamara
  16 februari 2016 at 12:12

  Beterschap, ookal hoop ik dat je ondertussen al weer helemaal opgeknapt bent! Die zuurkoolstamppot ziet er trouwens heerlijk uit!

 • Reply
  Mariska
  16 februari 2016 at 20:24

  Wat leuk dat je die flesjes van Marc Jacobs allemaal spaart :)

 • Laat een reactie achter