Lief dagboek en lezeressen week 52

Lief dagboek en lezeressen week 52

Goedemorgen, de kerstweek hebben we weer achter de rug met veel lekkers en gezellige dagen. We hebben even een paar dagen pauze voor Oud & Nieuw en daarna hebben we lekker rust. Benieuwd hoe ik deze kerstweek doorbracht heb? Kijk dan zeker even met me mee!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 52

Goedemorgen, het is maandag! Eigenlijk weet ik niet eens meer wat ik deze dag heb gedaan. Volgens mij begon ik mijn dag heel traag en werkte langzaam aan wat artikelen, echt van harte ging het volgens mij niet.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 52

Lief dagboek en lezeressen week 52

Lief dagboek en lezeressen week 52

Lief dagboek en lezeressen week 52

Dinsdag had ik ook zo een onzinnig dagje waarbij ik eigenlijk niet veel deed. Ik maakte een artikel voor de site en bewerk een video. Mijn tante komt onverwachts nog gezellig langs en daarna begin ik maar eens met opruimen. Onze werkkamer is echt een bende en daar moest maar eens aan begonnen worden. Ondertussen kwam ik allemaal oude basisschool dingen tegen van groep 1, 2 en 3. Super leuk om te zien.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 52

Donderdag werk ik de hele dag in de gezellig kerstdrukte en om 5 uur ben ik vrij. Ik dacht dat het dan wel wat rustiger zou zijn om boodschappen te doen voor kerst. Nouja, de laatste verse dingen dan, het vlees lag al een tijdje in de vriezer. Ik stuurde Danny deze foto door om te kijken welke taart we moesten nemen.

Lief dagboek en lezeressen week 52

En welke toetjes…

Lief dagboek en lezeressen week 52

Zo. Dat was mijn bescheiden buit met de laatste dingetjes. ’s Avonds deden we eigenlijk vrij weinig maar keken lekker op de bank TV.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 52

Ook donderdag werk ik tot sluit bij de Albert Heijn. Gelukkig is dat maar tot 7 uur en daarna kunnen we lekker van kerstavond genieten. Ik begin de dag met twee kiwi’s!

Lief dagboek en lezeressen week 52

Zo lang ik al bij de Albert Heijn werk maakt een collega altijd foto’s tijdens de dag voor kerst, deze zet ze dan altijd op Facebook neer. Nou was ik een beetje nieuwsgierig en bladerde tussen de foto’s! En ineens kwam ik mij daar zelf tegen als 16-jarig kassa meisje, haha!

Na het werken ging ik lekker naar huis en at simpel snert met een stokbroodje met Danny. ’s Avonds keken we natuurlijk All You Need Is Love en onder de kerstboom lagen ook nog wat cadeautjes! Ik kreeg een spelletje voor de PS4 een een ChromeCast Audio!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 52

Het is kerst! Danny is een lekkere uitslaper en ik totaal niet. Daarom zit ik al vroeg op de bank in mijn ééntje.

Lief dagboek en lezeressen week 52

Maar dat maakt niet uit, ik probeer de PlayStation dus maar eens uit. Danny heeft die van mij gekregen voor sinterkerstverjaardag. Alleen nu kreeg ik dus ook een spelletje en moet ik maar eens kijken hoe het werkt.

Lief dagboek en lezeressen week 52

Na een uur verder te zijn om een account aan te maken kan ik eindelijk met mijn spelletje beginnen. Alleen ik blijk er al heel snel super slecht in de zijn. Maar het is wel een heel leuk spel!

Lief dagboek en lezeressen week 52

Rond een uurtje of 2 gaan we naar mijn ouders om daar de rest van de dag kerst te vieren. Rond een uurtje of 5 beginnen we met gourmetten.

Lief dagboek en lezeressen week 52

Tenminste dat dachten we… Danny en ik hebben toevallig twee gourmet sets, eentje met pannetjes en de ander is zo een grote plaat. Mijn zusje wilde ineens toch met pannetjes dus we besloten we beiden maar mee te nemen voor de zekerheid. Maar het eerste gourmetstel gaf al snel kortsluiting waardoor elke keer de stoppen er uit knalde… Maar gelukkig hadden we nog een gourmetset over!

Lief dagboek en lezeressen week 52

Alleen die begaf het ook ineens, na een half uur gourmetten kreeg hij geen spanning meer… Natuurlijk dat hebben wij weer! Dan maar in de pan verder…

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 52

Als klap op de vuurpeil ging de CV ook stuk bij mijn ouders waardoor ze geen warm water hadden. Ik stuurde dus even jaloersmakend mijn foto van een warme douche door!

Lief dagboek en lezeressen week 52

Lief dagboek en lezeressen week 52

Tweede kerstdag kwamen mijn schoonouders gezellig bij ons gourmetten. Ook namen ze gezellig Shiba mee! Alleen voor de kat was dat wel heel spannend, want die had nog nooit een hond gezien! Het was even wennen en even laten zien dat Mila er ook was (had haar nog nooit zo gezien en horen blazen, haha) en daarna ging het goed. Ze waren geen dikke vriendjes en hielden elkaar strak in de gaten, maar voor de rest was er niets aan de hand.

Lief dagboek en lezeressen week 52

En je raad het nooit, bij ons thuis deed hij het gewoon!

Lief dagboek en lezeressen week 52

Lief dagboek en lezeressen week 52

Stiekeme gluurders!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 52

Zondag doen we eigenlijk niets, Danny zijn neef met vriendin en kleintje komen langs en we hangen eigenlijk gewoon veel op de bank. We maken de laatste restjes van kerst op tijdens het avondeten en ’s avonds gaan we naar de ouders van een vriendin om poker te spelen wat ontzettend gezellig was!

Dit was mijn week weer! Deze week heb ik weer een aardig rustige week. Maandag tot en met woensdag ben ik vrij van de Albert Heijn, donderdag werk ik de hele dag en daarna vieren we met alle vrienden Oud & Nieuw bij vrienden. Vrijdag zal wel in teken staan van familie bezoekjes en zaterdag moet ik weer gewoon de hele dag werken en zondag zien we het wel weer, waarschijnlijk even bijkomen van alles! Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Reply
  Maaike
  28 december 2015 at 10:00

  Oeh, wat is dat heerlijk hè, gourmetten? En fijn dat je een rustige week tegemoet gaat, een hele fijne week gewenst! :)

 • Reply
  Paola
  28 december 2015 at 10:03

  Wat weer een week vol gezelligheid! :)

 • Reply
  Ashley
  28 december 2015 at 10:10

  Zo te zien heb je, ondanks alles wat mis kon gaan, een fijne Kerstmis gehad! Gourmetten hoort toch wel een beetje bij Kerstmis hé. Geniet van de laatste week van dit jaar!

 • Reply
  Varenka W
  28 december 2015 at 10:41

  Veel plezier en geniet maar van je (tijdelijke) “rust” hahaha……..
  Mooi & knallend uiteinde gewenst!
  Nu maar hopen dat het vuurwerk wél werkt en geen gourmet streken leverd.

 • Reply
  Marloes
  28 december 2015 at 10:54

  Leuke dagen heb je achter de rug! Leuke foto’s!

 • Reply
  Julia
  28 december 2015 at 11:04

  Ah, gourmetten! Heerlijk! Behalve de stank er na. Wat is Shiba een schatje.

 • Reply
  Laura
  28 december 2015 at 11:30

  Leuk dagboekje! Haha altijd leuk om die dingen van vroeger tegen te komen.

 • Reply
  Jaimy en Laura
  28 december 2015 at 11:31

  Gezellige dagen heb je gehad!

 • Reply
  femketje
  28 december 2015 at 12:09

  je bent bijna niet veranderd sinds je 16e zeg :D

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  28 december 2015 at 13:50

  Wat grappig, die foto van toen je 16 was!

 • Reply
  Dionne
  28 december 2015 at 13:59

  Leuke diary! Ziet er uit als een toffe week!

 • Reply
  chucky1012
  28 december 2015 at 15:27

  Wat een gezellige week had je ;-)

 • Reply
  manon
  28 december 2015 at 17:17

  Wij hebben ook ouderwets eens lekker gegourmet

 • Reply
  Kelly
  28 december 2015 at 21:28

  Wat een gezelligheid, toch wel handig dat je nog kan gourmetten in een pan haha

 • Reply
  beautifulday4makeup
  29 december 2015 at 15:11

  Wat leuk om een foto van je te zien op zestienjarige leeftijd

 • Laat een reactie achter