Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen week 52 & 53 – 2020

Lief dagboek en lezeressen week 52 & 53 – 2020

Het is hier even wat langer stil geweest maar dat komt omdat ik het ontzettend druk had. Ik werkte meer dan normaal vanwege de drukte rond 1 januari bij de KvK, we vierden natuurlijk de feestdagen en in mijn vrije tijd waren we aan de klus. En als ik dan even tijd voor mijzelf had bracht ik dat vooral op de bank door. Benieuwd wat ik afgelopen twee weken heb gedaan? Kijk dan mee!

Lief dagboek en lezeressen week 52 & 53 – 2020

De week begon weer goed met lekkage in de badkamer. We weten nog steeds niet waar van vandaan komt. Als het heel hard tegen de gevel aan regent komt het naar binnen. We hebben de dakgoot alweer helemaal behandeld en dachten dat dat het probleem zou zijn, maar blijkbaar dus niet.

Lief dagboek en lezeressen week 52 & 53 – 2020

Dinsdag ben ik lekker vrij en Mila chillt tussen de kussens in. Wel echt een handige plek…

Lief dagboek en lezeressen week 52 & 53 – 2020

En woensdag ben ik weer aan het werk. Zo zit ik erbij de hele week.

Lief dagboek en lezeressen week 52 & 53 – 2020

Een collega trakteert op gebakjes, zo lekker deze hazelnoot schuimtaartjes.

Lief dagboek en lezeressen week 52 & 53 – 2020

Mijn ouders wonen heel dichtbij ons en sinds een groot gebouw naast ons is gesloopt dachten we dat we elkaars huis konden zien (alleen de ringweg van Zwolle zit tussen onze huizen) maar we wisten het steeds niet zeker door de bomen. Maar mijn ouders hadden hun vlaggenmast verlicht met lampjes en nu wisten we het zeker, je kunt elkaar dus zien (als je goed kijkt). Het is wel van korte duur want hier worden nieuwe huizen gebouwd.

Lief dagboek en lezeressen week 52 & 53 – 2020

Ik moet soms zo lachen om die kat. Ze was lekker met haar balletje aan het spelen en ineens beland het balletje op het kleed. Mila durft niet op het kleed dus kijkt er vanaf de bank heel zielig naar.

Lief dagboek en lezeressen week 52 & 53 – 2020

Met kerst gaan we gourmetten met mijn kant van de familie (alleen het gezin natuurlijk). Tweede Kerstdag gaan we naar de ouders van Danny.

Lief dagboek en lezeressen week 52 & 53 – 2020

Zondag ga ik samen met mijn tante kniepertjes bakken. Zó lekker! Zelf heb ik geen kniepertjes ijzer maar mijn tante wel dus we bakken gezellig samen.

Lief dagboek en lezeressen week 52 & 53 – 2020

De week voor 1 januari. Alle voorinschrijvingen voor 1 januari bij de KvK verwerken. Het is nog zo hip bij de KvK dat dit allemaal handmatig moet. Uiteindelijk had ik er 75 gedaan aan het eind van de dag. Leuk werkje wel.

Lief dagboek en lezeressen week 52 & 53 – 2020

Het klussen gaat lekker door hier in huis! Gelukkig is het nu helemaal af. Het is helemaal geisoleerd, geschilderd en een nieuwe vloer in gelegd.

Lief dagboek en lezeressen week 52 & 53 – 2020

Ik heb een nieuw spel voor de Nintendo Switch, Wingspan! Je kunt het alleen via de online store kopen maar dan kun je dus wel via online met elkaar het spel spelen, zó leuk!

Lief dagboek en lezeressen week 52 & 53 – 2020

Een wandelingetje naar de supermarkt in de pauze voor lunch. Wat is Zwolle toch mooi met het zonnetje erbij.

Lief dagboek en lezeressen week 52 & 53 – 2020

Vitamientjes! Mijn goede voornemen is om weer wat gezonder te gaan leven. Dat heb ik de afgelopen maanden alles behalve gedaan.

Lief dagboek en lezeressen week 52 & 53 – 2020

Mila had een afspraak met de trimmer staan maar dat mocht helaas niet doorgaan vanwege corona. Echt balen want ze moet echt flink uitgedund worden en daar hebben wij de techniek en materialen niet voor. We proberen het zo goed mogelijk zelf bij te houden dat het niet gaat vilten. Maar mevrouw vind kammen echt verschrikkelijk.

Lief dagboek en lezeressen week 52 & 53 – 2020

Ik maak een carrotcake en deze was zo ontzettend lekker. Ik wilde en vriendinnetje verrassen voor haar verjaardag (die konden we helaas niet vieren en ze woont ver weg) dus er moest wel taart meegenomen worden.

Lief dagboek en lezeressen week 52 & 53 – 2020

Dus de volgende dag stapte ik heel vroeg in de auto om bijna 2 uur te rijden. Maar de verrassing was meer dan geslaagd. Ook nam ik een lekkere lunch mee!

Lief dagboek en lezeressen week 52 & 53 – 2020

En natuurlijk de taart voor bij de koffie!

Lief dagboek en lezeressen week 52 & 53 – 2020
Lief dagboek en lezeressen week 52 & 53 – 2020

Spelletjes en hapjes, je kunt mij niet gelukkiger maken.

Lief dagboek en lezeressen week 52 & 53 – 2020

Aan het eind van de avond willen we voor de gein nog één nummer Just Dance 2021 doen. Maar je raad het wel, ineens waren we een uur verder. Ik vond het zo leuk dat ik hem ook maar voor mijzelf heb besteld. Kan ik nog een beetje actief zijn thuis.

En dat was hem weer. Het waren geen hele spannende dagen, maar wel erg gezellig. Oud en nieuw hebben we met een paar vrienden gevierd en met mijn ouders de volgende dag een borrel gedaan en Chinees besteld, niet heel bijzonder dus. Aankomende week ben ik de hele week aan het werk en Danny is donderdag jarig. Voor de rest geen spannende plannen.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

 1. Dat is balen van de lekkage!
  Zeker zo lang men niet weer waar het vandaan komt….
  Leuk al het klussen.
  Prachtige nieuwe vloer.
  Ahhhh die Mila geniet van het leven…
  Goed om te zien wat jullie zoal de afgelopen weken hadden gedaan….

  Xoxo

 2. • Wat fijn allemaal. Hahaha, herkenbaar, maar dan wel met mijn hond. Soms lig zijn bal ook ergens en kan hij der niet bij. Dan zit jij treurig te kijken, van neem hem eens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *