Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen week 52

Lief dagboek en lezeressen week 52

Gelukkig nieuwjaar iedereen! Ik had het al op verschillende manieren gezegd maar het kan niet vaak genoeg gezegd worden toch? Vandaag blikken we nog even terug op de laatste week van 2017, een jaar om zeker niet te vergeten. Ik laat jullie al mijn feestdagen zien met veel gezelligheid. Maar door al dat gezellige en mijn ontstoken oog heb ik niet zoveel foto’s gemaakt.

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 52

Maandagnacht begon de week al vroeg in het ziekenhuis vanwege mijn hoog. Het blijkt een hoornvliesontsteking te zijn.

Lief dagboek en lezeressen week 52

Ondanks dat ik behoorlijk last heb van mijn oog trek ik wel iets leuks aan en gaan we naar de ouders van Danny voor het kerstdiner waar zijn oma en tante ook zijn. We blijven de hele dag gezellig hangen en voor de avond krijg ik zoveel last van mijn oog dat ik het wel mooi vind geweest.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 52

Danny is niet echt een ontbijter, maar voor kerst maakt hij een kleine uitzondering en eet gezellig een broodje met mij mee.

Lief dagboek en lezeressen week 52

Lief dagboek en lezeressen week 52

Rond een uurtje of drie gaan we naar mijn ouders waar we eerst een borrel doen en daarna heerlijk eten. Een lekker zelfgemaakte kippensoep en ander lekkers, heel vervelend! Het gaat iets beter met mijn oog dus ik hou het vol tot een uurtje of 9.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 52

Helaas heb ik nog wel last van mijn oog dus wil het toch even laten checken door de huisarts. Het is nog goed geïrriteerd maar gaat de goede kant op! Voorlopig nog geen make-up en lenzen en dan moet het als het goed is goed komen. De rest van de dag doe ik rustig aan omdat ik helaas nog steeds niet naar een computerscherm kan kijken.

Lief dagboek en lezeressen week 52

We hebben nog een bon liggen van tweede pizza gratis die alleen nog maar geldt in 2017 dus we bestellen lekker gemakkelijk pizza na de feestdagen! Dit is tegenwoordig mijn favoriet, aangezien ik nooit de smaak kan kiezen.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 52

Donderdag gaat het beter met mijn oog maar nog steeds niet goed genoeg om achter de computer de schuiven. Ik ga even de stad in cadeautjes halen en ga lunchen met vrienden.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 52

’s Middags ga ik naar een vriendin met vrienden die jarig is. Ik had hier limoentaart, echt super lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 52

Ja, Mila we zien je wel!

Zaterdag

 

Lief dagboek en lezeressen week 52

Wij hebben onze plicht ook weer gedaan voor de jaarswisseling. Geen vieze brut champagne maar lekkere zachte en zoete. Alleen wel jammer dat je half failliet gaat aan zo een fles.

Lief dagboek en lezeressen week 52

En letterlijk de rest van de dag kijken Danny en ik de serie La Casa de Papel, een super goede serie uit Spanje die heel hoog aangeschreven staat op Netflix, zeker het kijken waard! We kijken het hele seizoen uit en wachten nu op Netflix die de laatste twee afleveringen afkoopt.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 52

Oud en nieuw vieren we bij vrienden en het werd verzocht netjes te komen, dus eerst maar even de kleren strijken. Ik ben echt enorm erg en gebruik liever het strijkijzer niet, maar soms moet het echt zoals bij broeken en blousjes en in de zomer de shirts natuurlijk.

Lief dagboek en lezeressen week 52

We beginnen de middag met een lekkere borrel!

Lief dagboek en lezeressen week 52

We blijven ook een vier gangen diner eten, super lekker! We beginnen met een pompoensoep, voor mij zonder koriander, haha!

Lief dagboek en lezeressen week 52

Daarna een heerlijk eendenborstfilet, ik had dat nog nooit gehad maar het was echt super lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 52

Als hoofdgerecht was er salade met aardappeltoefjes en rollade. Ik maak ondertussen deze prachtige foto van Vera, haha!

Lief dagboek en lezeressen week 52

Lief dagboek en lezeressen week 52

En als dessert had een vriendin Eton Mess gemaakt, dit was echt bizar lekker, jummie!

Lief dagboek en lezeressen week 52

Na het eten spelen we nog een spelletje 30 Seconds en eten oliebollen, lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 52

En rond 12 uur vertrekken we natuurlijk naar buiten en wensen iedereen een goed nieuwjaar. We kijken naar het vuurwerk in Stadshagen wat in dit gedeelte echt bizar veel was en de mannen vermaken zich met carbid, zoals altijd. We hebben in ieder geval een geslaagde avond gehad!

Dat was hem weer voor afgelopen week. Deze week heb ik alweer best een druk schema. Ik wil weer beginnen met sporten, Danny is jarig en viert zijn verjaardag twee keer voor vrienden en familie en daarnaast wil ik het werken ook weer gewoon oppakken. Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Oh, dat blauwe servies bij je ouders, ik heb precies hetzelfde! Gekocht in 1985, toen ik het huis uitging, en gebruik het nog elke dag.
    Sterkte met je oog!

    1. Wat grappig! Denk dat dat servies van mijn ouders uit dezelfde tijd komt! Ze hebben hem nog bijna helemaal compleet op de dagelijkse boterham borden na door ons vroeger ?…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *