Lief dagboek en lezeressen week 52 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 52 – 2018

Een paar dagen later dan gepland, maar hier is hij dan, mijn dagboek. Ik moet toegeven dat het bijna niet een noemenswaardig dagboek is omdat ik besloot de afgelopen week lekker rustig aan te doen en te werken wanneer ik zin had en het moest. Deze wereld ligt tot tussen kerst en 7 januari op zijn kont. Ik vierde de feestdagen en raakte mijn telefoon een stuk minder aan.

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 52 – 2018

Maandag ga ik vroeg naar de stad om mijn nagels voor de kerst te laten doen. Ik ga voor een mooie dieprode kleur met een glansje.

Lief dagboek en lezeressen week 52 – 2018

Eenmaal thuis maak ik nog een aantal foto’s voor de HP 360 laptop.

Lief dagboek en lezeressen week 52 – 2018

En als je je dan afvraagt hoe ik dat doe, zo dus. Stoelen op elkaar, kratje, kaarsje om mijn telefoon tegenaan te zetten en dan de zelfontspanner gebruiken. Soms zou een PA best handig zijn, haha.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 52 – 2018

Voor het kerstdiner maak ik een lekkere quiche!

Lief dagboek en lezeressen week 52 – 2018

Ook kreeg ik mijn Bloomon bos voor kerst binnen, is hij niet prachtig? Ik ben er nog steeds heel erg blij mee. Maar ik laat hem tegenwoordig wel om de 3/4 weken komen. Na twee weken is hij nog niet lelijk en dan vind ik het zonde weer zo een dure bos te laten komen. Met de code arankahave krijg je trouwens een gratis vaas bij je bestelling!

Lief dagboek en lezeressen week 52 – 2018

De eerste kerstdag eten we bij mijn ouders met het hele gezin, gezellig! Zoals je ziet was er meer dan genoeg.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 52 – 2018

En de tweede kerstdag zijn we bij mijn schoonouders met een lekkere gourmet! Ik heb deze dagen mijn telefoon in een hoekje gesmeten en daarom amper tot geen foto’s gemaakt. Ik begin me steeds meer aan die telefoon in gezelschap te ergeren, het is eigenlijk gewoon asociaal. Alleen nu nog afkicken…

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 52 – 2018

Donderdag is een saaie dag en ik ben lekker het huishouden aan het doen en mijn moeder helpt mij flink mee alles netjes te krijgen. Zo ruimen we mijn hele kantoor op en maken we alles weer lekker schoon. Ook doe ik even boodschappen, de spaarkaarten schieten al lekker op!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 52 – 2018

Vrijdag heb ik een rustige dag en werk vooral lekker thuis (ja ik ben een dagje aan het werk). ’s Avonds ga ik naar een vriendinnetje en spelen we samen de Sims, vet gezellig!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 52 – 2018

Ook zaterdag hebben Danny en ik een rustige dag. We gaan even naar de stad om naar een verjaardagscadeau voor Danny te zoeken omdat die volgende week jarig is. Uiteindelijk vinden we wat en gaan we weer naar huis. ’s Avonds gaan we nog langs vrienden om een potje te kaarten.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 52 – 2018

Ligt dit lekker Mila? Je valt er bijna af!

Lief dagboek en lezeressen week 52 – 2018

’s Middags heb ik nog een verjaardag van een vriendin en proberen we een aantal nieuwe spellen uit, super leuk! Ik heb geen idee hoe dit spel heet maar het is een combinatie van Codenames en 30 Seconds. Je krijgt woorden en die moet je door middel van begrippen uitleggen, heel leuk!

En dat was hem weer voor afgelopen week. Het was een week waarin ik niet heel veel deed, maar het vooral erg gezellig had. De aankomende week is denk ik net zo met oudejaarsavond en nieuwjaarsdag. Voor de rest ga ik vandaag naar mijn oma, even naar de dokter voor mijn stekende ogen en de rest van de week zie ik het wel. Denk dat ik werk afwissel met leuke dingen, alle artikelen staan toch al klaar.

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  rachel
  2 januari 2019 at 09:34

  ziet er gezellig en lekker uit weer en meid koop een statief hahaah heel makkelijk :D

 • Reply
  Mariska
  2 januari 2019 at 12:28

  Je nagels zijn mooi, super mooie en chique kleur :) En samen de Sims spelen klinkt ook erg gezellig.

 • Reply
  Marjolein
  2 januari 2019 at 17:43

  Ah leuk om te zien! Ik heb vorige week The Sims 4 gekocht in de sale bij Origin, was maar €10! Maar heb het nog niet zoveel kunnen spelen helaas.

 • Reply
  Ingrid
  2 januari 2019 at 19:45

  Leuk dat je zo’n spelletjesfan bent! Door jou hebben we hier Beverbende onlangs gekocht! Mijn pubermeiden vinden het fantastisch! Ook Weerwolven, Phase10 en het aloude Uno en Yatzee zijn hier favoriet.

  Spelcomputer hebben we dan weer niet ?

 • Reply
  Kelly
  2 januari 2019 at 21:22

  Wat een leuke tijd heb je gehad! Goed dat je lekker aan het afkicken bent van je telefoon; doe ik ook veel.

 • Reply
  Iris
  8 januari 2019 at 11:02

  Een leuke week met lekker veel familie :) dat vind ik ook altijd het gezelligste met de kerst.
  Super grappig statief heb je gemaakt voor je foto’s. Je zou ook kunnen kijken naar een selfie stick. Wij hebben er een die je als statief neer kunt zetten en er zit een soort afstand bediening bij zodat je je camera niet op timer hoeft te zetten. Ideaal !
  Ik geloof dat hij ook maar 20€ was dus niet eens super duur

 • Laat een reactie achter