Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 52

Dit waren de populairste artikelen in 2016

Goedemorgen allemaal, als eerst natuurlijk de aller beste wensen voor het nieuwe jaar en dat het maar een jaar mag worden vol liefde, geluk en gezondheid. Afgelopen week was ik druk met settelen in het nieuwe huis en hier en daar wat rotklusjes doen. We vierden natuurlijk nog Tweede Kerstdag en Oud en Nieuw. Kijken jullie mee naar mijn gezellige afgelopen week?

Maandag

Dit waren de populairste artikelen in 2016

Mila begint al een beetje te wennen en is aardig in haar hum. Alleen ’s ochtends miauwt ze nog iets te enthousiast en iets te vroeg aan onze slaapkamer deur, maar dat valt nu een week later ook wel weer mee gelukkig.

Dit waren de populairste artikelen in 2016

Je stuurt een vrouw naar de bouwmarkt om pluggen te halen… Welke dan?!

Dit waren de populairste artikelen in 2016

Omdat mijn vader nog het één en ander in ons nieuwe huis wilde klussen hadden we besloten bij ons het kerstdiner te doen. Dus zo gezegd zo gedaan, kon ik meteen mooi de serviesdozen uitpakken, want dat hadden we natuurlijk nodig.

Dit waren de populairste artikelen in 2016

Mijn zusje had super lief voor iedereen cadeautjes gekocht. Baalde wel dat ik geen tijd had iets te kopen of te organiseren, voelde een beetje lullig. Ik kreeg heerlijke geurstokjes van Rituals en een uitbreiding op het spel Regenwormen. Wil je weten hoe de rest van de kerstdagen waren, check dan dit artikel.

Dinsdag

Dit waren de populairste artikelen in 2016

Mijn vader was zijn schroevendraaier kwijt en ineens vond ik hem tijdens het opruimen en fatsoeneren van de slaapkamer. Die is dus ook weer boven water. De rest van de dag ben ik dozen aan het uitpakken, werken aan campagnes, boodschappen doen en het huis enigszins op de rit te krijgen. Als je huis nog een grote chaos is dan is dat hij bij jezelf ook, heel onprettig.

Dit waren de populairste artikelen in 2016

’s Avonds maak ik even snel wat te eten. Ik heb namelijk helemaal geen zin in uitgebreid te koken.

Ik moet alleen wel heel erg aan een ouder huis wennen zonder vloerverwarming en goede isolatie. Ons nieuwe huis had een A++ label en dit huis maar een C. Overal tocht het wel en de verwarming maakt het maar plaatselijk warm. Ik moet daar echt heel erg aan wennen en heb het dan ook alleen maar koud. Tijdens het eten koken sta ik dus lekker warm tegen de verwarming aan.

Dit waren de populairste artikelen in 2016

En ik kijk toe terwijl alles gaar wordt.

Dit waren de populairste artikelen in 2016

’s Avonds gaan we nog even naar de IKEA in de veronderstelling dat daar de lampen zijn die we nodig hebben voor weinig geld. We komen alleen van een koude kermis thuis wat betreft lampen. We komen wel met andere handige prullaria thuis en ik vind dit handige kastje in de koopjes hoek. Hij was meer dan 50% afgeprijsd en had alleen een klein deukje aan de achterkant. Ik had er al eentje en die zet ik er wel gewoon tegenaan en tegen de muur, niemand die er wat van ziet!

Woensdag

Dit waren de populairste artikelen in 2016

Iets met een heel slecht maar lekker ontbijt van een plakje spekkoek.

Dit waren de populairste artikelen in 2016

Hoi Mila, Mila vind de nieuwe trap en het traphekje maar wat interessant en zit er maar al te graag te loeren.

Dit waren de populairste artikelen in 2016

Iets met geen zin in eten koken hebben die dag. Ik was zo druk en had nergens tijd voor, dus bestelde maar gewoon een pizza.

Dit waren de populairste artikelen in 2016

Ook kwamen onze nieuwe plissé gordijnen binnen die ik op internet had besteld, in de winkel hadden ze namelijk niet onze maten. Het paste gelukkig precies en mijn vader kwam ze die avond meteen ophangen! Handig van die ouders die aan de overkant van de grote weg wonen!

Donderdag

Dit waren de populairste artikelen in 2016

Donderdag ga ik naar een paar outdoor winkels omdat ik op zoek ben naar een echte goede winterjas. Ik heb er nu ééntje van de ONLY en die is alles behalve warm, winddicht en waterdicht. Ik vind een prachtige jas maar 400 euro ging me iets te ver. Ik zag ook nog een mooie Gaastra jas en die was ook behoorlijk aan de prijs. Ik besloot even online te zoeken of hij ergens goedkoper was en vond hem met 50% korting bij de Bijenkorf, score!

Dit waren de populairste artikelen in 2016

Mila vind het nieuwe huis echt fantastisch, de trappen, haar krabpaal tegen het raam van de tuin aan waar ze naar de vogeltjes kan kijken en de bank is ook haar favoriete plek om heerlijk naar buiten te kunnen kijken.

Dit waren de populairste artikelen in 2016

Toe maar poes, maak je maar even lekker schoon!

Vrijdag

Dit waren de populairste artikelen in 2016

Dit is dus NIET de bedoeling poes…

Dit waren de populairste artikelen in 2016

Voor een campagne schiet ik nog even snel een foto voor Instagram en pas ook meteen mijn eigen zorgverzekering aan voordat ik het weer vergeet. Ik gooi mijn tandverzekering eruit en ga me ergens anders basis verzekeren en dat bespaart me 31 euro per maand, mooi meegenomen.

De rest van de dag ben ik aan het werk bij de Albert Heijn.

Zaterdag

Dit waren de populairste artikelen in 2016

’s Ochtends komen mijn ouders al om te helpen met nog wat klusjes af te maken. Mama had die vrijdag oliebollen en appelflappen gebakken en die moesten we natuurlijk wel testen! Daarna werk ik tot half 7 ’s avonds bij de Albert Heijn.

Dit waren de populairste artikelen in 2016

En ’s avonds hebben we een feestje bij vrienden voor Oud en Nieuw!

Dit waren de populairste artikelen in 2016

En vriend van ons werkt bij een populaire bar in Zwolle en neemt alles voor onze favoriete drankjes mee. Licor 43 Sour! Ik moet zeggen dat ik na een paar potjes wel wat gezelliger was. Dit is trouwens zo bizar lekker, zal ik het recept eens delen?

Dit waren de populairste artikelen in 2016

Nog meer drinken! Ik test deze Canei Strawberry uit die echt súper lekker is en zoet, ik hou van zoet!

Dit waren de populairste artikelen in 2016

Help, Stef Stuntpiloot met drank…

Dit waren de populairste artikelen in 2016

Dit waren de populairste artikelen in 2016

Happy New Year! De rest van de avond heb ik eigenlijk geen foto’s gemaakt. We zijn nog naar andere vrienden geweest die een straat verderop stonden, hebben carbid geschoten en nog meer gekkigheid. We waren om half 4 thuis en toen dook ik snel mijn bed in.

Zondag

Dit waren de populairste artikelen in 2016

Helaas werd ik de volgende dag al om half 10 wakker en kon niet meer slapen, mede dankzij de hoofdpijn. Ik ging dus even naar de wc en Mila kwam meteen kroelen, iets wat ze normaal nooit wil. Gek beest.
Dit waren de populairste artikelen in 2016

Ik kijk heel Gossip Girl uit en ben een beetje sip. Ik vond het zó een leuke serie. Ben nu aan Suits begonnen en ben erg benieuwd of dat een beetje leuk is.
Dit waren de populairste artikelen in 2016

Daarna spring ik onder de douche en maak me klaar voor een dagje familie bezoeken.
Dit waren de populairste artikelen in 2016

Eerste stop, mijn opa en oma aan mijn vader’s kant waar het hele gezin is met oom’s en tante’s, altijd gezellig.
Dit waren de populairste artikelen in 2016

Ik offer me wel op om de hond uit te laten en mijn zusje maakt stiekem foto’s van mij.
Dit waren de populairste artikelen in 2016

Volgende halte, mijn schoonouders waar ook het hele gezin compleet is, gezellig!

En dat was mijn week weer. Deze week probeer ik echt weer in het normale ritme te komen maar het is best lastig als er nog zoveel gedaan moet worden. Ook moet ik gewoon bij de Albert Heijn werken én moet ik Danny’s 30e verjaardag en een house warming organiseren voor zaterdag, genoeg te doen dus. Vandaag ben ik hard thuis aan het werk en ruim ik de kerstboom op. Dinsdag werk ik de hele dag bij de Albert Heijn net zoals de woensdagochtend. ’s Middags spreek ik met Elise af en donderdag zijn we bezig in het oude huis dat netjes achter te laten. Vrijdag werk ik weer de hele dag bij de Albert Heijn en zaterdag is Danny jarig en vieren we onze house warming. En zondag rusten we lekker uit denk ik!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

 1. Ziet eruit als een gezellige week, even ongestoord genieten van alles wat lekker (en slecht) is maar zonder schaamte, want het hoort erbij! Dat wordt zo te zien ook een lekkere week die eraan komt, geniet ervan en nog een happy new year!

 2. Ik krijg elke keer een grote glimlach op mijn gezicht van Mila-foto’s. Dieren zijn zo grappig! :) Je huis ziet er leuk uit, van wat ik er van heb kunnen zien tot nu toe.

 3. Beste wensen voor het nieuwe jaar en veel succes deze week met alles te plannen. En veel plezier met de feestjes.
  Liefs Aarti

 4. die housewarming hoeft echt niet gelijk hoor…denk goed aan jezelf en zorg dat je je zelf niet voorbij loopt met alle drukte en dingen die je doet!

 5. de beste wensen meis!! je huisje ziet er zo leuk al :D, en fijn he “schat haal jij ff pluggen” moahahaah zo stond ik ook regelmatig in de gamma voor schroeven en nam maar van alles wat mee dan lol

 6. Je huisje ziet er echt super leuk uit zie ik! ( en die pizza ziet er ook erg lekker uit ;-) ) Ook de beste wensen voor 2017!

 7. Hahaha ja dat rondje familie op zondag… Ik moet zeggen dat we dat een stuk minder hoeven te doen dan vroeger nu, we installeren ons bij mijn oom en tante en dan komt iedereen daar langs. ;) Maar ja ik heb dan ook geen vriend ofzo om het mee te vieren, dus familie dan maar.

  Ik heb geen idee waar je huis ergens staat dus ik kon niet zwaaien toen ik zaterdag in Zwolle was. :P Ken de buurten niet zo goed ook eigenlijk, mijn moeder heeft er wel 2 jaar gewoond maar toen ze zwanger van mij was zijn mijn ouders naar Heino verhuisd. En hoewel ik al 20 jaar in Amersfoort woon nu vind ik mezelf toch echt nog een Overijsselse. Lekker puh.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *