Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen week 51

Lief dagboek en lezeressen week 51

Hello, i’ts me! Long time no see! Deze week ging het even niet zoals ik wilde en gaat het eigenlijk nog steeds niet. Deze week stond ik het teken van rust zoeken en aan mezelf denken en dingen doen die ik écht leuk vind en waar ik energie uit haal ik plaats van steek. Wellicht voor jullie een vrij leuke week om te zien, maar achter de schermen is dat niet altijd zo. Kijken jullie mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 51

Maandag rij ik alweer vroeg naar Schiphol om de Twingo in te leveren bij het hoofdkantoor van Renault. Echt met pijn in mijn hart, want wat een fijn autootje is dit. Zelf heb ik ook een hele fijne auto, maar deze is lekker licht, trekt snel op en is een ideale auto voor in de stad. Mijn auto is meer een zware doortrekker voor op de snelwegen (en daar rij ik dus nooit, haha).

Lief dagboek en lezeressen week 51

Samen met mijn moeder breng ik de auto trouwens weg, met mijn rijangst had ik nog niet zoveel vertrouwen om dit alleen te doen. Lees, onbekende wegen, een nog redelijk onbekende auto en klotsende oksels van snelweg rijden (oké dat laatste valt wel mee, maar in de randstad is het net even anders dan hier in Zwolle en de A28). Terug gaan we dus weer met de trein naar Zwolle en komen langs Almere waar we uitstappen om even lekker te shoppen en wat te eten!

Lief dagboek en lezeressen week 51

Wat heeft Almere eigenlijk een leuke centrum! Ik kwam nooit verder dan de Primark, vaker doen!

Lief dagboek en lezeressen week 51

Eenmaal thuis hebben Danny en ik beiden geen zin om eten te maken, dan maar halen.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 51

Dinsdag heb ik het echt helemaal gehad, ik lig eigenlijk de hele dag in bed, moe van alles. Om 12 uur maak ik mezelf klaar om te werken van 1 tot 6, dat is dan ook het enige wat ik die dag doe.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 51

Samen met Elise heb ik afgesproken om naar Haarlem te gaan, naar de kerstborrel van Coty. Dit doen we eens een keer met de auto in plaats van de trein, dat scheelt me toch een tijd buiten de spits om! Het is ontzettend leuk versierd bij Coty!

Lief dagboek en lezeressen week 51

Natuurlijk moeten we samen ook even op de foto in de skilift.

Lief dagboek en lezeressen week 51

Check deze prachtige gedekte tafel! <3

Lief dagboek en lezeressen week 51

Op de terugweg krijgen we honger, ik geef Elise maar de schuld van de grote M, maar stiekem vond ik dit ook een héél goed idee!

Lief dagboek en lezeressen week 51

Ik heb ze echt al eeuwen in huis, maar nu moeten er toch echt maar eens kerstkaarten geschreven worden, wat een klus zeg, ik begon er om 8 uur mee en om 10 uur was ik pas klaar, gekkenwerk!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 51

Ik besluit dat het genoeg is geweest en ik hulp moet gaan zoeken en ga dus naar de huisarts. Ik wil er verder niet teveel op in gaan maar het is me gewoon allemaal teveel geworden. Hoofdpijn, stress en ik weet gewoon niet hoe ik zelf alles weer op de rit moet zetten. Gelukkig begint mijn behandeltraject volgend jaar. Even een stapje terug en dat hebben jullie vorige week ook gemerkt.

Lief dagboek en lezeressen week 51

Eeeh goedemorgen, na de dokter was ik even boodschappen aan het doen. Alleen ik vond bij de verkeerde auto. Zelfs de winterbanden met velgen waren hetzelfde! Ach dat krijg je ervan als je een auto hebt die je overal ziet, haha.

Lief dagboek en lezeressen week 51

Deze handige Harry was weer de helft vergeten dus dook nog even bij ons om de hoek de Jumbo in, daar zag ik deze heerlijke flessen Jillz staan. Meteen maar even ingeslagen voor Oud & Nieuw.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 51

Vrijdag werk ik vroeg tot 1 uur in de middag en daarna spreek ik met een vriendin af om samen thuis te lunchen en daarna even naar de Action te gaan om nog wat foute goude accessoires te scoren voor de White Party die van het weekend was. We zijn gelukkig geslaagd!

Lief dagboek en lezeressen week 51

Lief dagboek en lezeressen week 51

Ook vond ik een katten tunneltje voor een euro bij de Action, in nam hem gewoon mee. Maar Mila is helemaal gek op dit ding en zit er het liefst de hele dag in en zoeft er door heen met haar gekke uurtje. Als je dus een speelse kat hebt die graag ergens in zit, koop dit simpele tunneltje!

Lief dagboek en lezeressen week 51

’s Avonds doen Danny en ik alvast uitgebreid inkopen voor de kerstdagen met veel vlees. Omdat wij maar een super kleine vriezer hebben gaan we langs de ouders van Danny om het vlees te brengen en het in de vriezer te doen. Daarna blijven we natuurlijk ook nog even kaarten, daar zeggen we geen nee tegen.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 51

Dit is onze status zaterdag, met andere woorden, we doen helemaal niets!

Lief dagboek en lezeressen week 51

We doen nog steeds niets, maar dan in bad, haha!

Lief dagboek en lezeressen week 51

Lief dagboek en lezeressen week 51

Oooooooh! LUSH blijft altijd leuk voor in bad.

Lief dagboek en lezeressen week 51

Klaar voor een feesie!

Lief dagboek en lezeressen week 51

Lief dagboek en lezeressen week 51

Maar eerst gaan we uit eten bij de Blue Sakura, in ons apen pakkie. Gelukkig krijgen we een tafeltje de afgeschermd is, haha! Ik zag er echt niet uit, een wit zomerjurkje met een letterlijk gouden panty en overal foute gouden accessoires, haha.

Lief dagboek en lezeressen week 51

Omdat we vroeger klaar zijn met het eten dan gedacht nemen we nog even een drankje in de kroeg!

Lief dagboek en lezeressen week 51

FEEST! We zijn bij de White Party in Zwolle. Dit is echt een feest waar we ons allemaal op verheugen. Het is een soort van carnaval (ook met dezelfde slechte muziek) maar stiekem vind ik dit nog veel leuker. Ik heb er echt van genoten! En Luc, je staat in mijn dagboek hoor!

Lief dagboek en lezeressen week 51

BFF’s!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 51

Ik slaap lekker uit tot een uurtje of half 11 en dan vind ik het wel mooi geweest. Na het slapen loop ik altijd standaard naar de wc, helemaal na een avondje stappen. Mila loopt altijd mee en gaat dan op dit mandje zitten, stomme kat. Wiens kat gaat nog meer altijd mee naar de wc?

Lief dagboek en lezeressen week 51

En de rest van de dag kijk ik PLL, PLL en nog veel meer PLL. Ik denk dat ik 8 afleveringen verder ben, oeps! Maar ik moet bij zijn voor 19 januari voor dat het weer begint.

Lief dagboek en lezeressen week 51

En ik spot Mila die weer haar gekke uurtje heeft, gek beest.

Dit was mijn week, ik heb totaal niet aan mijn blog gedaan en dat voelde voor mij op dat moment goed. Ik hoop het deze week weer op te pakken maar kan niets beloven, ik kijk gewoon met de dag hoe ik me voel. Ook heb ik drukke dagen met het werk voor de deur staan (ja met kerst is het in de supermarkten één grote chaos) en natuurlijk gezellige dagen met kerst en familie. Ik ga mijn best doen, maar beloof niets en forceer mezelf ook niet meer. Fijne kerstweek iedereen!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

21 reacties

 1. Goed dat je een stapje terug doet en naar de huisarts bent geweest! Af en toe is het gewoon nodig om het rustiger aan te doen. Probeer lekker te genieten van de feestdagen!

 2. Ik begrijp het helemaal meis! December is ook een bizar drukke maand. Ik zit ook niet lekker in mijn vel hoor. Goed naar je lichaam luisteren en doen wat goed voelt. Rustig aan!

 3. Ziet er leuk uit, mooie foto’s ook en pll is inderdaad heel erg leuk! was er ook echt verslaafd aan.. jammer de ene kant dat een kerk nu als restaurant word gebruikt.. jammer dat er steeds meer kerken sluiten.. Verder ben ik ook gek op filet o fish deze haal ik altijd bij de mac met een mac chicken haha! liefs

 4. Meid, wat zag je er leuk uit op het feestje! Wat knap dat je aan de bel hebt getrokken. Dat kan soms een flinke drempel zijn, maar je hebt het toch maar gedaan. Jaren geleden zat ik ook (diep) in de put. Ik was herstellende van een whiplash en kwam er niet meer uit met mezelf. Continue hoofdpijn, een opgejaagd gevoel, enorme chaos en drukte in mijn hoofd…Door hulp ben ik eruit gekomen, maar het ging in kleine stapjes. Hopelijk ga jij je weg hier ook in vinden. Liefs Marloes

 5. Oooh! Mij de schuld geven?! Mag, ik geef Pinda de shuld, haha <3. Ons tripje Haarlem was hartstikke gezellig en ben dankbaar voor zo'n lief vriendinnetje als jij. Kiezen voor jezelf is nooit verkeerd en je ben hartstikke sterk ómdat je dat doet. Dikke kus!

 6. Wat vervelend dat je je niet zo fijn voelt de laatste tijd, hopelijk kan de dokter je daarbij helpen! Gelukkig ziet je week er verder wel leuk uit en wat veel lekker eten ook! Doe het maar rustig aan en denk aan jezelf en ook alvast een fijne kerst!

 7. Die kat van mij gaat ook altijd mee naar het toilet, haha als ik haar buiten sluit gaat ze aan de deur staan krabben. Benieuwd hoe ze het zou vinden als ik haar eens zo bespied als ze haar behoefte doet op de kattenbak hahaha

 8. Gewoon even dingen doen waar je blij van wordt en alles waar je eigenlijk geen zin in hebt, maar alleen doet omdat je denkt dat het van je verwacht wordt even laten zitten. Je moet soms gewoon even aan jezelf denken en in deze drukke periode van het jaar helemaal. Je werkt nu vast ook extra en het is daar druk, dus dan moet je daarbuiten echt even voor jezelf kiezen. Gewoon doen, maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, ik weet het, maar toch echt nodig.
  Onze kat gaat ook mee naar het toilet en douche (in dezelfde ruimte) en erger nog: als ik daar ben, ook al is het maar om spullen op te bergen, mag er niemand in, ook mijn vriend niet: als hij een poging doet, gaat de kat naar hem blazen dat ie op moet hoepelen. De kat is in huis de keizer, ik ben zijn keizerin en mijn vriend is zijn bediende,

 9. Ahhhhhh mijn kat(ten) gaan ook bijna altijd mee naar de wc of douche.
  Irritant soms maar als ze aan de deur krauwen en gaan mauwen vind ik het nog irritanter, dus dan maar mee.
  Maar……niet oook nog ‘ns op schoot graag :-)
  Rare lieverds zijn het.
  Hele fijne feestdagen & een stressloos nieuwjaar voor jouw!

 10. Misschien als je gezonder gaat eten, je je ook beter voelt..ik zie nu alweer 2x patat en 1x Chinees…dat is al 3 van de 7 dagen ongezond…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *