Lief dagboek en lezeressen week 51

Lief dagboek en lezeressen week 51

Leuk dat jullie naar mijn laatste weekoverzicht van het jaar kijken, tenminste week 52 moet nog komen, maar die komt niet meer online dit jaar. Excuses voor het late plaatsen maar helaas kreeg ik op kerstavond een vervelend virus aan mijn oog waardoor ik me niet op dingen kan concentreren met kijken en geen licht kan verdragen. Dit artikel typen kost me ook de grootste moeite, maar toch wil ik dat er wat online komt. Benieuwd naar mijn afgelopen week? Kijk dan mee!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 51

Maandag werk ik eigenlijk de hele dag en ’s middags ga ik met een vriendinnetje een eindje wandelen. Haar katten snuffelen beiden heel geconcentreerd aan mijn fietstas, super gek! Mila doet dat ook altijd en ik snap echt niet waarom.

Lief dagboek en lezeressen week 51

Rondje Weide Aa! Prachtig zo een mooi natuurgebied achter het huis. De rest van de dag doe ik eigenlijk vrij weinig.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 51

Dinsdag ga ik met vrienden mee een dagje naar Duitsland, Nordhorn. We beginnen de dag goed met een lekkere lunch.

Lief dagboek en lezeressen week 51

Lief dagboek en lezeressen week 51

En gaan daarna nog even de kerstmarkt over, altijd gezellig!

Lief dagboek en lezeressen week 51

Lief dagboek en lezeressen week 51

Lief dagboek en lezeressen week 51

Lief dagboek en lezeressen week 51

Lief dagboek en lezeressen week 51

Omdat we tijd over hebben besluiten we ook nog naar de dierentuin te gaan. Er is bijna niemand dus we kunnen overal meekijken, super leuk! De dierentuin is trouwens niet groot maar je vermaak je er prima een paar uurtjes.

Lief dagboek en lezeressen week 51

Op de terugweg rijden we langs de IKEA in Hengelo en eten daar wat, lekker!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 51

Woensdag ben ik weer de hele dag aan het werk en maak onder andere de Catrice update (die altijd veel werk is om te maken met al die collages) en wat algemene artikelen die altijd na kerst online komen zoals de terugblikken. ’s Avonds komt mijn zusje gezellig een spelletje spelen.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 51

Donderdagochtend ga ik vroeg naar de dierenarts om urine van Mila in te leveren en daarna naar de Aldi omdat ik hoopte op een wafelijzer, maar die was helaas al uitverkocht…

Lief dagboek en lezeressen week 51

Mijn kerstkaarten collectie begint al vorm te krijgen!

Lief dagboek en lezeressen week 51

’s Middags komt Elise gezellig lunchen en een kerstpakket brengen. We hadden samen met Sanne besloten elkaar een kerstpakket te geven omdat we als ZZP-ers van de baas niets krijgen natuurlijk (slechte baas ben ik). Dus we trokken lootjes en gaven elkaar een kerstpakket. Elise had blijkbaar mij getrokken en ik Sanne. Het was echt een super mooi pakket en ben er erg blij mee! Dankjewel lieverd!

Lief dagboek en lezeressen week 51

Zo, weer genoeg duur voer van de dierenarts mee, hopelijk gaat het nu weer een tijd goed. Mila heeft chronische stress dat op haar blaas slaat en had nu weer gruis, dus flink spoelen met speciaal voer en water. We raken nog eens failliet aan die kat (lang leve de verzekering voor katten).

Lief dagboek en lezeressen week 51

Van Oreo kreeg ik een super mooi pakketje met daarin vier cupcakes die er echt super mooi uitzagen! Vrienden nodigde ons uit de finale van Expeditie Robinson bij hun te kijken dus ik nam wat lekkers mee!

Lief dagboek en lezeressen week 51

Jummie! En ik was blij want Carlos won de finale!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 51

Vrijdagochtend ga ik al vroeg naar de winkel om vlees te halen voor het kerstdiner bij mijn ouders, ik had beloofd de rollade te halen. Ik ging naar de slager toe en zei, doe maar een rollade voor 6 personen. Daarna schrok ik wel even wat ik af moest rekenen, haha! Maar het was het geld zeker waard want hij was echt super lekker! De rest van de dag haalde ik boodschappen, deed het huishouden en een beetje werken aan de site.

Lief dagboek en lezeressen week 51

En ’s avonds trok ik dit wijntje van de familie Pos open, hij was echt heel erg lekker! Het is een droge witte wijn die heel toegankelijk is. Ik vond hem erg lekker, maar misschien komt dat ook omdat ik fan ben van de familie Pos uit Helemaal Het Einde.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 51

Zaterdag was een drukke dag, ’s ochtends ging ik met mijn moeder naar de stad voor de laatste kerstinkopen en wilde nog een kerstcadeautje voor Danny scoren. Uiteindelijk waren mijn moeder en ik goed geslaagd bij de Hudson’s Bay aangezien daar korting was. Daarna hielpen mijn ouders nog mee in huis en vervolgens zaten we om drie uur in de auto naar Zalk waar de opa van Danny zijn verjaardag hield omdat hij 80 is geworden. We hadden daar een gezellige borrelen en een buffet met stamppot, dat is natuurlijk geen straf!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 51

Zondag hadden Danny en ik een luie dag waarbij we helemaal niets gingen doen en dat deden we ook. We kochten simpel ‘lekker’ eten wat uiteindelijk toch niet zo een groot succes was en hingen lekker op de bank.

Lief dagboek en lezeressen week 51

’s Avonds keek ik Sissi (net zoals de andere dagen) en vermaakte ik mij prima met deze film. Ik keek hem vroeger altijd maar eigenlijk nooit zo aandachtig als nu. Eigenlijk is het best een leuk verhaal. En door de film wil ik naar Oostenrijk en Hongarije toe, wat een prachtige natuur daar! Daarna komen er nog vrienden langs voor een spelletje en voel ik mij daarna niet zo goed. Krijg erg last van mijn oog en wil eigenlijk alleen maar slapen.

Lief dagboek en lezeressen week 51

’s Nachts is het zelfs zo erg dat ik witte flitsen zie, alles steeds samenspant en gewoon erg veel pijn doet. Ik bel even de huisartsenpost of ze nog tips hebben want dit is niet te doen. Alleen tips hebben ze niet maar ik moest wel meteen langskomen. Daar zit je dan om 3 uur ’s nachts. Ik blijk een virus te hebben en met een verdoving in mijn oog sturen ze me weer naar huis toe en dat was dan ook meteen mijn hele week.

Met mijn oog gaat het de goede kant op, maar achter de computer zitten is nog wel heel intensief en op dingen concentreren ook. Dus ik stop er voor vandaag ook maar weer mee. Ik mag de komende weken trouwens geen makep-up en lenzen dragen dus de make-up reviews moeten helaas even op zich laten wachten. Tot snel! <3

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  Kim rovers
  28 december 2017 at 12:31

  Beterschap! Fijne jaarwisseling!

 • Reply
  Jojo
  28 december 2017 at 13:32

  hoi, hopelijk trekt de nare infectie gauw weg, beterschap gewenst !
  doeggg

 • Reply
  Renate
  28 december 2017 at 19:23

  Beterschap! Hopelijk knap je snel weer op, heel naar lijkt het me.

 • Reply
  femketje
  28 december 2017 at 19:49

  jeetje, eng zeg dat met je oog :o hoop dat het snel de beterende kant op gaat!

 • Reply
  chucky1012
  29 december 2017 at 06:00

  Zo vervelend voor je…
  Van harte beterschap Xoxo

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  29 december 2017 at 10:05

  Super vervelend, veel beterschap toegewenst!

 • Reply
  Melissa
  29 december 2017 at 10:15

  Beterschap! En shit, ik moet de finale van Expeditie nog terugkijken, maar nu heb ik al gelezen wie er wint haha. Ik vond het al knap van mezelf dat ik het nog nergens had gelezen! Maar ach ;) ben er in ieder geval wel blij mee, was m’n favoriete kandidaat.

 • Reply
  Rachel
  29 december 2017 at 12:20

  sterkte meis, je ogen zijn een drama als je daar wat aan hebt :( verder wel gezellige fotos!xxx

 • Reply
  janny
  29 december 2017 at 14:15

  Sterkte en beterschap met je oog

 • Laat een reactie achter